Slide thumbnail

Massivt batteri på hela 5000 mAh.

Anta utmaningen - Rugtel X10

Slide thumbnail

Rugtel X10 - tåls att ha med!

var köpa canada goose göteborg säljes

Min arbetsflöde för att utveckla PhoneGap applikationer
Jag undrar hela tiden "Hur gör jag börja utveckla applikationer PhoneGap.". Min normala reaktion är att råda folk att kontrollera de PhoneGap Start Guider. som ger en utmärkt utgångspunkt för varje plattform. Men efter ytterligare eftertanke. jag är inte säker på att det är alltid vad folk frågar. Snarare än "hur ska jag börja köpa var köpa canada goose göteborg säljes ." Jag tror att folk är ofta ute efter en översikt över arbetsflödet för utveckling av PhoneGap applikationer. Allt från utvecklaren av arbetsflödesverktyg. till få appen på enheterna. De startlinjer är avgörande för inrättandet av den ursprungliga strukturen av projektet. men när du får den här konfigurationen. kanske du undrar "vad ska jag göra nu.". I detta inlägg kommer jag att försöka belysa arbetsflödet och verktyg som jag använder i utvecklingen av PhoneGap applikationer.

Först av allt - är det viktigt att ha åtminstone någon form av idé om vad du ska bygga innan du bygger. Om du bara börja hacka saker tillsammans utan en plan. är slutresultatet sällan större. Komplett (perfekt pixel) UI / UX-modeller är fantastiska. men du behöver inte ha ett flöde och ett fullt polerad skärm. Har precis wired / skisser är en bra början. Heck. finns även en skiss på en servett bättre än att börja med ingenting.UX design / trådbunden hjälp du förstår vad du begär bör göras utifrån användaren. vilket i sin tur hjälper dig att fatta beslut om hur du närmar dig ett projekt. Det kan vara rent en HTML nivå hjälpa dig att förstå hur du ska placera element och / eller innehåll DOM.Ou. kan det hjälpa dig att utvärdera den tekniska komplexiteten av projektet - hur många "rörliga delar" Har Hur många av ansökan är dynamisk eller asynchronus. eller hur man inte olika visuella element måste samarbeta. Du kan dra nytta av denna design / modell för att analysera behoven i din ansökan och avgöra om en metod ram / specialutveckling är en bättre passform (Bootstrap. Backbone.js. Knockout.js. Sencha. jQuery Mobile. Angular.js. osv ...).

När du arbetar med en designer. jag använder Adobe Creative Suite-verktygen för bara om allt - Wired UI / UX design. chop tillgångar. osv ... Jag arbetar för närvarande med ett projekt som designades av den begåvade Joni Adobe XD . Joni utformade allt i Creative Suite. och jag använder Photoshop för att visa skärmen flödena och extrahera aktiva användargränssnitt för ett effektivt genomförande.

Om du inte är en "grafisk person". eller inte har Creative Suite. det finns en hel del andra verktyg kan du använda för att wireframing och / eller rita (men c'mon. är Creative Cloud endast 50 per månad), buy canada goose dame paris .Här är några jag har använt med stor framgång. men detta är inte en uttömmande lista över allt.

Ofta människor gillar att skissa idéer och wireframes på sina hyllor var köpa canada goose göteborg säljes . här är några verktyg som jag använder för.

Det finns en hel del andra tablett applikationer att rita dit. men jag använde inte de flesta av dem.

Coding miljöer är ett känsligt ämne. Det finns ingen enskild lösning som uppfyller de exakta behoven och behoven hos alla människor valde monde.Certaines lätta textredigerare, billigt canada goose jacka blogg . en del människor väljer IDE storskalig. använder vissa människor centrerade designverktyg. och många av dessa val är beroende på vilket operativsystem du använder eller erfarenhet som designer eller utvecklare. Eftersom PhoneGap applikationer är egentligen bara Redigerar HTML. CSS och JavaScript. kan du använda vilken editor du vill. Faktum är att jag vet att flera personer som använder vim som primär redigerare.

Jag är en stor fan av att använda ett komplett IDE (integrerad utvecklingsmiljö) att jag är en lätt redaktör. helt enkelt b / c FDI tenderar att ha hakar fler funktioner / språk etc. .. Jag vet att folk klagar uppstart. men det finns ingen uppstartstid om du lämnar det öppet hela tiden.

Det finns några fångster när man talar om IDE med PhoneGap.Den första är att om du vill lokalt distribuera något till maskiner (utan att använda PhoneGap konstruktion). måste du delpoy använder EDI för viss plattform du riktar dig. Detta innebär att Xcode för iOS. Android Eclipse eller Visual Studio för Windows Phone. osv ... Men om du vill. du kan använda din redaktör för val. helt enkelt använda IDE för att distribuera enheter lokalt. Du kan även dela källkoden i flera IDE anläggningar som använder symboliska länkar (som jag beskriver här). Jag använder ofta den här typen av konfiguration för att dela kod mellan Xcode. Eclipse. och WebStorm.

Min förkärlek för kodning PhoneGap tillämpningar är användning av WebStorm JetBrains. WebStorm en stor code-antyda (även för din egen JS och biblioteken 3. e parts). stort refacto. hakar fast Git. CVS eller SVN förråd och är en IDE väldigt mature.Je Jag brukar använda detta som min primära kodning verktyg sedan byta till Eclipse eller Xcode när jag vill distribuera lokalt till en styranordning. När du använder PhoneGap Build att förenkla plattformsoberoende sammanställning. jag trycker bara koden till git och sedan kompilera via PhoneGap Build.

Jag är inte ett fan av HTML / JS redigering Xcode. och har inte hittat ett HTML / JS plugin för Eclipse som jag verkligen gillar. Att rikta Windows-enheter. jag använder Visual Studio.Jag är en stor fan av stora förlag IDE ljus men Adobe Edge Code (även känd som media) är en lätt redaktör för snabba redigeringar. Kant Kod / Stativ är ett open source HTML / JS editor som stödjer levande redigering i redaktionen webbläsaren och inline för CSS-format utan att lämna dina HTML-filer. Om du har försökt Edge Preview Code 1. men var inte säljs på det. bör du försöka Bord kod Översikt 2 var köpa canada goose göteborg säljes på nätet . Laget har kommit långt mycket snabbt. Den är snabb. enkel att använda. och det finns en plugin för att knyta PhoneGap Build. Jag ibland använder det för snabba förändringar.

Edge Code / Stöder också har ett open source-projekt i full gång var köpa canada goose göteborg säljes . och uppmuntrar dig att engagera sig och bidra.

Det finns massor av andra lätta redaktörer ute. och alla har sin favorit. Så länge du är nöjd med verktyget. och det kan ändra text (HTML. CSS. JS) filer. kan du använda den för att bygga PhoneGap applikationer.

Jag är inte nödvändigtvis det primära målet för Dreamweaver, köpa canada goose retailers online . men den har några trevliga funktioner. Dreamweaver ger dig en stor programmeringsmiljö plus en WYSIWYG editor för HTML upplevelser. Den har även Skapa PhoneGap integrering direkt i codage.Si miljö du är van vid Dreamweaver för att skapa webbupplevelser. kan du fortsätta att använda och rikta mobila applikationer.Ja. det är plural äkta var köpa canada goose göteborg säljes ... felsökningsmiljöer. På grund av plattformsoberoende natur och PhoneGap att utnyttja inhemska webbvyer för varje plattform felsökning PhoneGap-program kan ibland vara knepigt. Här är några tips som kommer att göra det mycket lättare.

Den Emulator är min PhoneGap utvecklingsverktyg / Primär felsökning för alla PhoneGap applikationer. Det är en webbläsarbaserad emulator som stöder Google Chrome och emulering Ripple miljö. Den PhoneGap emulatorn fungerar inuti Google Chrome. och ger emulering av grundläggande PhoneGap API var köpa canada goose göteborg säljes . Eftersom det är byggt ovanpå Chrome. och hjälper dig att använda Chrome utvecklingsverktyg. som enligt min mening är enastående för webbutveckling / ansökan. Detta är en mycket produktiv utvecklingsmiljö.

Här är därför jag gillar utvecklingsmiljö PhoneGap / Ripple / Google Chrome.

Först låter denna kombination du att emulera det mesta av PhoneGap API basen utan att lämna kontoret. Det gör att du kan testa olika API. er. inklusive Geolocation (med simulerade slots). enhetshändelser (deviceready. rygg. osv ...). sensorhändelser (accelerometer. kompass). och även du test med olika bildformat på enheten låt - allt utan att behöva trycka in något till en faktisk enhet var köpa canada goose göteborg säljes billigt .Detta sparar mycket tid i utvecklings iterationer. Du kan läsa om funktionerna Ripple emulatorn stöds här.

För det andra. Google Chrome Developer Tools impressionnantes.Voici är några saker du kan göra och samtidigt utveckla / felsökning din ansökan. bor i emuleringsmiljö.

Den PhoneGap emulator kan utvecklare vara extremt produktiv med utveckling. men jag kan inte nog betona att testenhet är avgörande för en framgångsrik tillämpning. På enhetstest kan avslöja prestandaproblem eller webbläsare rendering skillnader du kanske inte märker i miljön av emulatorn.

Som jag nämnde ovan. är testet apparaten avgörande för framgångsrika tillämpningar. iOS och BlackBerry har en fördel framför andra plattformar b / c de senaste utvecklingsverktygen möjliggör fjärrfelsökning levande innehåll på en enhet.

Sedan lanseringen av iOS 6 kan du debugga finns i iOS simulatorn använder Safari Developer Tools. Safari utvecklingsverktyg ger dig många av samma felsökningsfunktioner som jag nämnde ovan för Chrome.

Att felsöka ett program som körs i iOS-simulatorn. bara gå till "utveckling" Safari menyn. välj "iPhone Simulator" och välj filen index.html i din ansökan.Du sluta med en upplevelse full av fjärrfelsökning. som om du felsökning i webbläsaren Safari. med brytpunkter JS. DOM inspektion. osv ...

Processen fjärransluta till en levande program som körs på en extern iOS-enhet är mycket lika. Följ bara instruktionerna här. i "Att komma till den avlägsna punkten." och du kommer att vara i drift mycket snabbt.

De senaste BlackBerry-enheter har också samma kapacitet fjärrfelsökning (eftersom allt är faktiskt baserad på WebKit motorn). Du kan visa detaljerade instruktioner hur man på distans felsöka program på BlackBerry-enheter PhoneGap ici.Non varje plattformar levande fjärr felsökning canada goose grape dam . särskilt de äldre versionerna. Weinre (grotta uttalas) är en avlägsen webbgranskaren kan du inspektera objekt / redigera DOM och CSS på avlägsna enheter. I grund och botten. inkluderar dig några JavaScript i din ansökan. och kommunicerar med en server som kommer att berätta vad som händer inne i program som körs på den mobila enheten. Det kommer inte att ge dig full felsökningsfunktioner som brytpunkter JS och inspektion av minnet. men det är bättre än ingenting canada goose jacka från canada priser . Du kan använda Weinre skapa din egen exempel buy canada goose trillium parkas pris . eller förlita sig på debug.phonegap.com.Om du fortfarande felsöka dina program och ovanstående lösningar inte fungerar. kan du alltid ta till slätten gamla "(varning)" uttalanden att visa debug-meddelanden eller använda "console.log ()" uttalanden som ska skrivas i systemloggen.

PhoneGap starter guidar dig i rätt riktning för att börja med en viss plattform. Om du bara riktar iOS. kan du använda Xcode för att bygga. Om du bara riktar Android. kan du använda Eclipse. osv ... Det är väldigt lätt att komma igång.

Dock blir processen mycket mer komplicerat när du riktar flera plattformar samtidigt. När jag måste. blir PhoneGap bygga riktigt. riktigt bekvämt billigt Canada Goose Whistler Parka grafit dam .

Konstruktion PhoneGap låter dig ladda ner antingen din kod. eller peka på ett Git-arkiv. PhoneGap build sedan dra din kod och bygga för sju olika plattformar. utan att du behöver göra något speciellt eller konfiguration av flera miljöer. Allt du behöver göra är att installera molnsammanställt binärer på din appareil canada goose down jacket priser .Vous kan göra det genom att kopiera / klistra in en URL för binär. eller fånga en QR-kod som länkar direkt till ansökan binära sammanställas.

En annan fördel är att bygga PhoneGap låter designers / utvecklare att skapa mobila applikationer utan att behöva installera utvecklingsverktyg.Om du vill sammanställa en PhoneGap ansökan för iOS. men finns på Windows - bara använda PhoneGap bygga och du behöver inte Xcode eller Mac.

Upptäck PhoneGap Build FAQ för mer information om exakt hur det fungerar.

Förmodligen den vanligaste frågan ställs är PhoneGap "MVC / utveckling-ram ska jag använda.". Om du har väntat för mig att svara på det. inte hålla andan. Det är omöjligt att vara normativ och säga att en lösning är lämplig för alla användningsfall för varje utvecklare.

När folk frågar mig. jag gillar att parafrasera Brian Leroux av PhoneGap laget. "Använda HTML. det fungerar väldigt bra."

Jag tror att folk ofta glömmer att PhoneGap renderingsmotor användargränssnitt är ett webbsystem vy. Allt som finns HTML / CSS giltigt kan göras som programmets användargränssnitt canada goose butik odense Sverige . Detta kan vara något otroligt enkel. som text på skärmen. eller det kan vara oerhört kreativa eller komplex. Den viktigaste faktorn är att du måste fokusera på en bra användarupplevelse. Om du är orolig för din UX och är oroliga för att Apple kan avslå din ansökan. sedan läsa denna artikel där jag förklarar Apple släpper detalj.

Utvecklare HTML / JS kommer från olika bakgrunder. med olika grader av programmeringskunskaper köpa canada goose kensington parka .Vissa chefer anställer vissa människor. andra chefer använder andra personnes.Il verkar också vara ett nytt användargränssnitt och arkitektoniska ramverk poppar upp varje vecka. Det skulle vara en björntjänst till alla de som använder PhoneGap för oss att hävda att vi bör använda en enda apa ram canada goose webshop sweden .

Om du är intresserad av ramarna i användargränssnittet. ta en titt på dessa.

Om du är intresserad av arkitektoniska modeller. ta en titt på dessa.

Det finns massor. och många fler alternativ i / JS värld HTML utveckling ... Jag tänker inte ens kommer att överväga JavaScript verktyg och språk som genererar CoffeeScript. Maskinskriven. eller på annat sätt. . var köpa canada goose göteborg säljes .

Hoppas detta hjälper dig att komma på rätt spår.

Njut.