Slide thumbnail

Massivt batteri på hela 5000 mAh.

Anta utmaningen - Rugtel X10

Slide thumbnail

Rugtel X10 - tåls att ha med!

real canada goose trillium parka womens xxs Sverige real canada goose trillium parka womens xxs Sverige, real canada goose trillium parka womens xxs dam, canada goose sale fake 2015 shop, canada goose outlet vestby barn, canada goose yorkville bomber down parka mens dam, canada goose gloves Sverige, discount canada goose outlet norge, canada goose feathers falling out barn, real Canada Goose Hybridge Lite Jacket Dam Vit, billiga canada goose jackets real fur online
5 4.9 1 946 252

real canada goose trillium parka womens xxs Sverige

Ser dåligt. men det var värre
Denna upplaga av Dakar slutade tidigt. Dakar är ett test inte bara Avail scen segrar. men den slutliga segern på den sista dagen. Jag tror överlag bör laget vara nöjd med resultatet svart real canada goose trillium parka womens xxs . För sex månader sedan var det en dröm. och arbete och insatser av alla gruppmedlemmar kan vara i startelvan i Lima. Men detta räcker inte. Vi var medvetna om våra begränsningar. men vi ville hålla våra illusioner real canada goose trillium parka womens xxs . Brist på kilometer av kvalitet real canada goose trillium parka womens xxs dunjacka . träningar. gjorde oss fel och vi var straffas i vissa delar. men avgörande test.

5 januari från detta nya äventyr i Dakar. Vi flög från Lima. Chile väg real canada goose trillium parka womens xxs . och senare ta en paus i Tucumán. Men det sista steget var inte lätt för någon. Började med en snabb särskilt område med bra golv. sedan blir närmare med många raviner med starka nedskärningar. Gradvis har spåret varit smalnar och blir mer robust och känslig online real canada goose trillium parka womens xxs . Efter ca 35 km. har vissa delar av sand krus offpist. vilket har gett oss möjlighet att lansera den första attacken för att försöka återskapa tiden. Sedan vi gick in i en slingrande flod real canada goose trillium parka womens xxs . snabb sand. där vi sköt Giniel och har utvecklat en bra bit real canada goose trillium parka womens xxs jackor .Idag spelade han slösar bort tid. till exempel arenan inte tänka alltför positiv. och det var väntat att denna förlust var så liten som possible.Donc. vi är glada.

Idag kommer jag att berätta saker i en annan ordning. eftersom vi hade en incident som jag vill betona något som aldrig skulle hända i sporten, canada goose sale sweden se . men lämna det till slutet, canada goose montebello säljes herr . att. för att upprätthålla intresse av resten av historien ...

Idag var dagen för att förlora lite tid. men det var till slut sämre än väntat. Scenen var full av människor i olika delar av vägen. vilket gör det svårt att se spåret billiga canada goose jackets real fur . Det var från första tonen av roadbook. Vi var tvungna att improvisera eftersom vägen var avskuren. Anteckningen skickade oss 150 meter efter att ha passerat. sväng vänster, canada goose falsk eller Sverige . men polisen hade stängt vägen. Detta tvingade oss att använda intuition för att sänka flodbädden är vad markerade roadbook. Då leden blev mer smal och slingrande real Canada Goose Hybridge Lite Jacket Dam Vit . med stenar på sidorna. så det var lätt att starta eller få en punktering.

I morse vi inte bort någonting speciellt. Det fanns en del av den gemensamma resor med cyklar och separat för bilar och lastbilar.Början var lite svårt i en flod. och sedan har en fesh fesh-området hårt varför det tog oss så mjuk det var. men jag tror det värsta var för dem som har återvänt. så få har fastnat och bildade en bra linje av bilar ur röran.

Efter två dagar med inte mycket lycka. äntligen. kom dagen. Vi lämnade i morse mellan tête.Trois minuter pluton gav en bekväm ledning dem att dra några kilometer damm utan att förlora fesh-fesh synlighet områden. Vid km 57. rusade omkring Novistkiy att hålla dammet rullade canada goose feathers falling out barn . Men min förvåning var att jag knappt kunde se spår bil på spåren. kommer att tvivla om spåren som circulábamos var bra. Men så småningom noterna dök och miles konsumerades. Det var lätt att navigera. eftersom det i vissa områden. spåren var inte mycket synliga och gick förlorade i sanden och vinden.

Vi började på rätt fot och 45 km förväntar bilen till oss innan. Men vid km 64 efter en motorcykelolycka. har läkarna inte orienterad till höger. Utan att inse att vi går in en annan dal som skilde oss från rätt linje. Till den punkt där vi var tvungna att hitta waypointen inte komma i rätt riktning discount canada goose outlet norge . Vi var bara 100 meter att ha på pilen som tog oss att utveckla och validera canada goose gloves Sverige .Vi gick tillbaka. ändra dalen och slutligen. efter mer än 10 minuter att kretsa. lyckades vi hitta rätt steg och ut ur röran canada goose yorkville bomber down parka mens dam . Detta är den Dakar. men är bara början. Imorgon en annan dag för att köra svåra navigering och gör intressant dag.

2013 Dakar började. Idag har vi en mycket kort skede. bara 13 km. men det hjälpte oss att få kontakt med bilen och marken canada goose outlet vestby barn . kommer vi hitta nästa day.The speciella RAN mellan vapen och dunit. som inte var särskilt komplicerat. Vad var särskilt anmärkningsvärt är det stora antalet människor. både speciell och i länken avsnittet. Organisationen talar om miljoner personer.

Trafiken i denna stad är i kaos. Höghastighets bilar. med egen horn snäva manövrar och göra karriär i kretsen. Detta tvingar dig att gå med en massa ledtid canada goose sale fake 2015 . inte för sent till era möten real canada goose trillium parka womens xxs . Efter att ha lämnat bilen klar för inspektion. kommer mekaniker ha en vilodag innan det största årliga evenemang. Dakar.