Slide thumbnail

Massivt batteri på hela 5000 mAh.

Anta utmaningen - Rugtel X10

Slide thumbnail

Rugtel X10 - tåls att ha med!

real canada goose outlet authentic

En modell för pressmeddelanden och vetenskapliga vetenskapsnyhetsartiklar
Scott A. Sandford. Santa Clara. Kalifornien
Jason P. Dworkin. Arnold. Maryland
Max P. Bernstein. Mountain View. Kalifornien

Nästan alla som arbetar i ett vetenskapligt fält måste äntligen möta ett eller annat sätt. med produktion av ett pressmeddelande. Vikten av pressmeddelanden kan inte överskattas. eftersom det är genom fördelning (och distribution av korta artiklar av vetenskap som genereras från dem genom slumpvis förvränga deras ord) att majoriteten av allmänheten att lära den nuvarande vetenskapliga framsteg. Inte överraskande. är mycket energi köpa real canada goose outlet authentic . tid och resurser spenderas varje år i produktionen av dessa utgåvor. Strax efter starten av ett nytt år1 slog det oss att denna viktiga uppgift skulle förenklas avsevärt. Vi konstaterade i en omfattande översyn av artiklarna från 1983-2001 att 87.3% av de nya pressmeddelanden och vetenskapliga artiklar kan återges troget genom enkel tillämpning av en uppsättning enkla standardiserade rules real canada goose outlet authentic .2 Dessa regler kan vara lätt tillämpas för att generera ett formulär som innehåller ett förskrivet pressmeddelande där fyller olika vitt med inslag som är specifika för den aktuella frågan att generera ett pressmeddelande på egen hand.I hopp om att det kan användas för att öka den vetenskapliga effektivitet. stimulera den amerikanska ekonomin. och att tjäna allmänheten. vi därför före pressmeddelande Template.3

Använda Model Release
För att generera ett pressmeddelande. fyller du i alla fält. vilket ger lämplig information. Varje fält betecknas med ord bokstäver capitales.INSERT tidningen som titeln ICI. helst med en dubbel innebörd ELLER PUN4

Forskare meddelade idag att de är de första att framgångsrikt demonstrera FINDING real canada goose outlet authentic säljes .5 SCIENTIFIC Detta har länge varit en helig graal för vetenskapen. "Denna upptäckt förändrar radikalt vår förståelse av fältet, canada goose women sale 2015 barn . minst sagt". säger första författare. en FIELDologist SCIENTIFIC den institution som utfört forskningen.

"Vi var chockad när vi gjorde upptäckten, canada goose jacka parka dam . Under några minuter hade vi inte tro vad vi ser". sade huvudförfattaren. "och andra författare (första författare till en elev) ropade" Vi den har gjort. "Och vi började dansa runt AML / Observatory / FIELD SITE. Det var väldigt spännande."

SÄTT FÖRFATTAREN FÖRSTA QUIP ljus. företrädesvis baserad på en ordlek eller twist PÅ EN GEMENSAM SAYING real canada goose outlet authentic .6

Nyheten om upptäckten hälsades med universal överraskning. men sju är på första författare INSTITUTION."I privata. några av oss hade länge trott att detta skulle vara fallet." den första författaren sa. "men vi höll det tyst eftersom vi var rädda för våra kolleger tror att vi var galna."

Inte alla är övertygade dock och deras rapport kritiserades av något som tidigt. "Även om tolkningen av data första författaren är en möjlig förklaring. inte deras data utesluter inte nödvändigt. möjligheten att förklaringen VIS A VIS online real canada goose outlet authentic ." mässade EXPERT ICKE-författare inom samma område från en annan institution. "Ytterligare arbete krävs för att fullt ut visa att de är korrekta."

"Åh real canada goose outlet authentic . NO COPYRIGHT EXPERT PÅ OMRÅDET." första författare skrattade som svar. "Det var slipning yxan annan förklaring för åldrarna. Den har vuxit i onåd i flera år och våra nya resultat spiken i kistan. Det är naturligtvis riktigt att mer uppgifter är alltid önskvärt. men vi är övertygade om att framtida studier stödjer våra resultat. "

Storleken på betydelsen av dessa resultat kommer att ta år att till fullo uppskatta förutspått tredje författare. Trots detta kan det väl ha konsekvenser utöver gränserna för disciplinen av vetenskapen. Infoga KRÄVS AV citat (A) Sagan (B) Einstein. (C) Freud (D) Darwin. eller (E) farmor folk HÄR."Endast tiden och fortsatt stöd. kommer vi att berätta." mässade högtid tredje författare.

En bättre förståelse av denna effekt kan hjälpa forskare att planera effektivare strategier för vetenskapen i framtiden. "Det är bara ett steg på vägen", canada goose womens montebello parka red rea shop . säger andra författare blyg ". men en viktig sådan."

Byline av --author

BILD. Det är viktigt att tillhandahålla en siffra som kan användas tillsammans med pressmeddelandet. Men det är aldrig en bra idé att visa några bilder real canada goose outlet authentic herr . ekvationer. eller kemi. Vi har gett prov images8 som är lämpliga för nästan alla ämnen buy canada goose jacket outlet online . Notera samma bild kan användas både i rapporter om en av flera olika vetenskapsgrenar canada goose women parka rea .

Anmärkningar
1. Idén till PR-modellen inträffade till oss i januari 2002. efter det att vi har blivit övermättad med korta artiklar scientifiques.Janvier är traditionellt en bra tid på pressmeddelanden och korta vetenskapliga artiklar. många vetenskapliga tidskrifter väljer detta ögonblick att publicera sina "Top Science Stories 10/20/50/100 förra året."

2. Ja. okej. läsa en massa oss "Top 100 vetenskapliga artiklar under det senaste året" artiklar så hjälplösa att återhämta sig från knäoperation. och det verkade som 87.3% var på rätt nummer.Oförmåga huvudmannen att uppnå sin miniräknare med slutet av ryggen-Scratcher upphävdes sin förmåga att göra en statistisk analys på djupet discount canada goose fake sites . Sekundära författare är människor bara lata slackers som Leech bort det hårda arbetet med huvudmannen.

3. Denna modell har optimerats för de fysiska vetenskaperna. Det kan lätt ändras för att ta hänsyn till resultaten av sociologi. parapsykologi. astrologi. etc. genom att ersätta alla orden inom citationstecken med synonymer. företrädesvis arcane ha tre till fyra gånger fler stavelser.

4. Detta är en av de få platser på formulär där lite kreativitet behövs. Precis som exempel.
• "Jag kom. jag syr och jag erövrade" - PR på nya sätt att göra kirurgiska suturer.
• "Beviset är i puddling" - PR på havsnivåer på grund av den globala uppvärmningen.
• "Förhäxad. jag är säker" - PR på kvarkar.
• "En ny variant på molekylära former" - PR på den molekylära strukturen av ett protein.
• "Piss astronomer själva" - PR på debatten om detektion av urea radioteleskop i interstellära moln.

5.Detta text bör kontrolleras av den typ av vetenskap och kan kräva viss kreativitet hos författaren till RA.Vi noterar dock att många kontor offentliga angelägenheter kräver deras PR skrivas om det sjätte året level billiga canada goose sängkläder rea .9 Därför är det i allmänhet omöjligt att beskriva i detalj vad den egentliga upptäckten. så den typiska författare PR behöver inte oroa sig för mycket om innehållet i denna del av texten.

6 canada goose jacka flashback barn . Exempel är canada goose påslakan Sverige .
(A) "Det är som om vi har visat hur man gör Guds finger canada goose vest damer billiga ."
(B) "Jag känner att jag kan nu ringa en släkting Einstein speciell."
(C) "Detta bevisar att alla oxidanter kan förebyggas."
(D) "Supra har visat att motstånd är meningslöst."
(E) "Det skulle gnejs om det inte var fullt av skiffer."
(F) "Vi har visat att klumpighet inte genetiska. men en felsägning."

7. Det är obligatoriskt att denna kommentaren ingå canada goose jacka brun Sverige . även om det är troligt att alla i området har länge varit medveten om möjligheten.

8. Foto krediter (vänster till höger) real canada goose outlet authentic .
(A) 14/07/2000 TRACE. Stanford-Lockheed ISR och NASA.
(B) Apollo 17. 1972/12/07. NASA.
(C) Ames Laboratorie. nya material och Ground staterna.
(D) Punuk Island. Berings hav. Alaska. 07-1977 Kapten Budd Christman. NOAA Corps.

9. Det bör noteras att definitionen av "ändrar sjätte kvalitetsnivå" enligt år och kvaliteten på grundutbildning av offentliga angelägenheter kommenderar.