Slide thumbnail

Massivt batteri på hela 5000 mAh.

Anta utmaningen - Rugtel X10

Slide thumbnail

Rugtel X10 - tåls att ha med!

real canada goose manitoba jacket buy säljes

En hel del av ingenting
Jag sorts dreading de 600 nästa ord eftersom jag inte känner att jag hade något att säga om Michelangelo Antonionis L'Eclisse (Eclipse). Jag hade liknande problem med Antonioni i det förflutna. Hans filmer tenderar att fyllas med massor av saker inte händer köpa canada goose montebello england . och inte mycket av en tomt äkta canada goose återförsäljare i göteborg . Detta är säkerligen fallet med denna. Men. jag är spel att prova. så låt oss gå.

En kvinna vid namn Vittoria (Monica Vitti favorit Antonioni) bryter upp med sin pojkvän Riccardo (Frincisco Rabal). Han försöker hålla fast vid relationen. men i slutändan. de fylla bristning. Vittoria kommer då att besöka sin mor (Lilla Brignone). vilket kretsar kring utbytet av Rom följde vad mäklaren är rätt för henne. Hans mäklare Piero (Alain Delon). vilket tar ett tag mellan att göra lire horder för att köra för Vittoria. Vittoria försöker få lite tröst från sin mor om hans senaste uppbrottet. men hans mamma är för involverad i de pengar som hon har gjort.

Den natten. kommer Vittoria och hennes granne Anita (Rosanna Rory) bringa lite tid i lägenheten av sin granne Marta (Mirella Ricciardi) där det blir rasister. Marta och hennes man har en gård i Kenya till Vittoria klänningar i blackface och dansa runt en stund. Slutligen Marta börjar klaga på infödda, canada goose shop deutschland Sverige . kalla dem apor.Nästa dag. flygande Vittoria på en privat jet för en stund hans mor förlorar massor av pengar på aktiemarknaden. Även Piero lyckades skaka en bra 10 miljoner lire för sin mor real canada goose manitoba jacket buy dunjacka . bestämde Vittoria att koppla upp med honom. Slutligen stjäl en drucken bil Piero och enheter i en sjö, äkta canada goose girls jacket jackor . är tuer.Piero mer bekymrad över sin bil som den döde. är fel Vittoria canada goose white fur fake billigt . Slutligen verkar de som om de skulle kunna bli kär. Och sedan finns det i slutet stockholm real canada goose manitoba jacket buy . kommer jag inte förstöra. Efter nästan två timmar av ingenting mycket händer. är slutet inte mycket annorlunda. men det är faktiskt ganska förvånande real canada goose manitoba jacket buy jackor .

Jag brukar inte gilla filmer som den här eftersom det känns som något här. Detta känns som en kortare version av Mamman och horan billiga canada goose jakke dame se , billiga canada goose jackor i säljes . som var dubbelt så lång och hade lika mycket händer ingenting äkta canada goose outlet store canada . Detta är väldigt mycket som att se två timmar av livet av någon annan på en typisk dag. Du vet real Canada Goose Freestyle Väst Vit Herr . är den typ av dag där ingenting egentligen händer intressant real canada goose manitoba jacket buy . Jag känner på drift i sådana filmer och slutligen känner att jag bör vara uppmärksamma på filmkonst.

Antonioni är drabbade eller missar med mig. nästan mitt för sex av hans filmer jag sett online real canada goose manitoba jacket buy . Älskade Blow-Up; Zabriskie Point är ett av de värsta filmerna jag någonsin sett. Det verkar handla om stil än substans. och medan jag uppskattar stilen så mycket som nästa kille. jag älskar en cupcake i glasyr real canada goose manitoba jacket buy .Antonioni är allt isbildning.

Jag tycker att det är väldigt frustrerande. eftersom jag är vid en punkt där jag inte har något konstruktivt att säga om den här filmen. Jag fann mig själv vandrade mentalt när det var över att han inte kunde hålla min uppmärksamhet i mer än ett par minuter åt gången. Som en sista utväg. kommer jag rådfråga boken och se vad han har att säga. Och han kallar det den största filmen i mannens karriär.

Jag antar att det finns tillfällen då jag inte kan få det. Detta är en av dessa film moments.snobs. vänligen hedra kommentarer med ditt förakt real canada goose manitoba jacket buy .

Varför titta L'Eclisse. En förvånansvärt effektiv änden real canada goose manitoba jacket buy .
Varför inte titta på. Som många av Antonioni real canada goose fake chicken . händer inte en ton. billiga canada goose trillium parka dam