Slide thumbnail

Massivt batteri på hela 5000 mAh.

Anta utmaningen - Rugtel X10

Slide thumbnail

Rugtel X10 - tåls att ha med!

real canada goose jacket women online

Modding en USB billaddare för snabb laddning
Enligt specifikationen för USB batteriladdning äkta real canada goose jacket women . att enheten koppla in en USB-port för laddning kan finna sig ansluten till en källa som kan dataöverföring och makt. eller den kan anslutas till en källa som matar endast . Om datakällan stöder. är enheten ska göra en underhållsladdning bara. men om källan inte stöder data real canada goose jacket women . kan enheten drar mer ström eftersom källan är sannolikt ett vägguttag real canada goose jacket women online . (Mer om Wikipedia.)

Så de av oss som använder USB bil laddare med våra telefoner Android-telefoner verkligen vill betala så snart som möjligt. Tyvärr är de flesta bil laddare inte kort datastiften tillsammans. vilket är det spec kompatibel sättet att indikera att strömförsörjningen inte stöder data. Det verkar som det blir den senaste QA tillverkare. eftersom IFAIL enheter tydligen ignorera specifikation och dra så mycket ström som de vill real canada goose jacket women . oavsett läget av datastiften online real canada goose jacket women . Detta ger Android-användare fastnat med underhållsladdning sina bil laddare om de inte gå ut och köpa en USB-kabel endast stöds specialiserade som kringgår datastiften.För dem av oss som vill ha en billaddare som levererar 1+ amp utan behov av en speciell kabel. är dubbla höga uttag laddare Mediabridge lätt att ta bort och lägga lod kortslutning stiften real canada goose jacket women . och detta inlägg visar hur. Jag skrev detta eftersom jag har gjort minst tre gånger hittills och jag glömmer alltid det bästa sättet att sätta ihop det igen. Jag står i skuld att granska matarmodell real canada goose jacket women se .

Först tar démonter discount canada goose winter jackets for women .Dévissez avancerade metall. ta bort halsringen och separera de två halvorna av ärendet genom att sätta kniven i en liten skruvmejsel och vrid för att bända fallet isär. Då kan du ta bort kretskortet på fallet.

Därefter de korta datastift. Bilden nedan visar var du ska placera svetsen. Specifikt få en liten droppe lödtenn på spetsen av lödkolven och placera den i spalten mellan två medelvärden USB stift canada goose jacka säljes billigt . hålla spetsen på lödkolven i kontakt med stiften tillräckligt länge för dem att värma och locka lodet att bilda en bra anslutning.

Nåväl. nu tillbaka tillsammans. Först. ta bort den främre USB om det fortfarande är ansluten till en av fallhalvorna (du kanske måste höja. om du var otur och var fast) och placera den i USB-portarna på kartan krets. som illustreras nedan. Den måste engagera ordentligt, canada goose youth expedition barn .Det är möjligt att båda orientering fungerar; i nästa steg. kanske du måste vända orienteringen köpa canada goose sale fake .

Nu skjut locket i hälften av fallet utan den stora posten fejk canada goose jackets for sale dam . Om fronten inte passar perfekt runt. prova att stänga 180 grader fasad men kretskortet måste förbli orienterade närmare målet som i fotot. När detta är gjort. nestle metallklämma fäst på ena sidan av laddaren näsa och för in den lösa metallklämman på den andra sidan.

Rikta den återstående hälften av fallet med kanten av frontpanelen och skjut den på. Håll nästippen av ärendet öppet precis nog att glida in i de fyra metallknappar. och engagera helt stängd.

Slutligen. placera klämringen billigt canada goose victoria parka sale , canada goose pris dk Sverige . Minskning av glasbiten i det canada goose återförsäljare skåne billiga , Canada Goose Calgary Jacket Herr Svart billigt . täck med metallspets och skruva ringen retenue.Fait. Go testet.

På din Android-telefon canada goose jacka storlek säljes . i Inställningar -> batteri. du redan skulle ha sett något sådant här på toppen av din skärm - "(USB)"

Efter mod canada goose återförsäljare i stockholm billigt . det är vad du bör se på skärmen - "(AC)"

På Galaxy SII. denna ökning av kabinfaktor på cirka 450 milliampere till ca 870 milliampere real canada goose jacket women . vilket betyder att det laddade nästan dubbelt så snabbt.