Slide thumbnail

Massivt batteri på hela 5000 mAh.

Anta utmaningen - Rugtel X10

Slide thumbnail

Rugtel X10 - tåls att ha med!

real canada goose down fill dam

Positiv Incline
Jag hade en fantastisk respons på mitt tidigare inlägg billig real canada goose down fill . Introduktion Kanban genom sina värderingar - det verkar ha fungerat med många människor. Uppföljning diskussioner i ett antal platser i de senaste dagarna har hjälpt mig att få lite idéer vidare och sluta med några ytterligare klarhet.

Här är slutsatsen att jag inte var riktigt redo att möta förra veckan real canada goose down fill . Jag hoppas att besvarar dessa två som har uttryckt besvikelse över att lärandet inte har gjort min sista lista och lugna dem som fruktar att värdena är något för sköra för att skriva.

Kanban har i sitt hjärta ett värdesystem som omfattar avtalet. avtalet. Respekt. Ledarskap. Flow. kundorientering. öppenhet real canada goose down fill barn . Balans & Collaboration.

Med denna lista som en kommentar om principer och praxis för Kanban är användbar på tre nivåer.

Vi kan jämföra och kanske gröda (t.ex. undervisning) vår förståelse av metoden. Som det visar sig. kommer denna avstämning plocka områden där kanske definitionen av själva metoden med fördel skulle kunna stärkas om det inte var i mitt sinne i början.

Vid ett tillfälle. kan vi använda dem för att hjälpa oss att tänka på var vi är som agenter för förändring och validera den metod vi tar fältet.Detta kan öka självkännedom och / eller hjälpa till att identifiera riskområden eller svaghet (som han har gjort för mig. även om det i efterhand).

Den identifierar vissa egenskaper lärande organisationer (i betydelsen real canada goose down fill , canada goose baby snowsuit international shipping Sverige . säg billig real canada goose down fill . Peter Senge). vilket bidrar till att främja Kanban real canada goose down fill .Je betyder inte (som vissa har varit rädd) "Kanban avgörande för mig värderingar min verksamhet" real canada goose down fill online , canada goose ny modell billiga säljes . men han föreslå några bra saker att förvänta sig och uppmuntra eller underförstådda krav på din situation.

Ett varningens. på alla nivåer. inte förvänta sig något bra att komma att gifta inauthentically värden canada goose tremblant hoody säljes , köpa canada goose mens granby vest på nätet . Om du är osäker. förstå och tänka först.

Sen fixa.

Put sånt är lärandet rätt upp i syfte att Kanban. Det är en lättnad canada goose women sale 2015 . I efterhand skulle jag ha gjort rätt i att börja där canada goose jacka storlekar Sverige . men jag loggar min tankeprocess så ärligt jag kan.

På avtalet. Greg Brougham kommit till min kännedom att Ackoff skillnaden mellan en principöverenskommelse (teoretisk sorts överenskommelse) och avtalet i praktiken (avtal om att leva med konsekvenserna av ett beslut av acceptera att avtalet om "bästa" kan vara effektiva när konsensus perfektion är omöjligt) canada goose mens resolute parka rea .Gör bloggen i arkeologi. revisited jag min Kanban i ett kort meddelande (mars 2010) och bekräftade att jag tog samma verktygs första (eller ännu värre. ett verktyg endast) synsätt som jag orolig inlägg förra veckan .WARNING nödvändigt hälsa. Jag är lättad över att Learning Together (juni 2010 ett samarbete med Jabe Bloom ser Kanban och Agile principer) kom inte alltför långt efter canada goose jacka på nk rea .

Jag har verkligen värdet av samarbete. och jag är tacksam (stolt canada goose jacka återförsäljare rea . även) än att ha dessa kollaboratörer Dave "Värde" White. Arne "Lär" "Understanding & Objet" Roock Hermanni Hyytiälä. Patrick "Variety & Resiliens "Steyaert och Jabe" Learning Together "Bloom køb canada goose billigt barn . David "Ledarskap" Anderson har upprepade gånger uppmuntrat mig att aktivt driva tankegångar eller språk äkta canada goose toddler jacket . även när de verkar vara i konflikt med hans egna. Och om du twittrade real canada goose down fill . lämnade en kommentar publiceras på kanbandev eller Google+ eller på annat sätt uppmuntrade mig att förklara mig bättre. tack.