Slide thumbnail

Massivt batteri på hela 5000 mAh.

Anta utmaningen - Rugtel X10

Slide thumbnail

Rugtel X10 - tåls att ha med!

real canada goose danmark billig shop

After Effects för ytbehandling
Många förlag anser Adobe After Effects som ett utmärkt grafiskt verktyg rörelse eller en ganska kraftfull kompositör. Detta är en stor "schweiziska armékniven" för alla saker på plats. Jag använder det hela tiden för att lägga till eller ta bort den kurs mellan 24fps och 30fps kommer format och utföra högkvalitativa SD-HD upp / ner / kors omvandlingar. Du vill ha en stor kredit rulle. Skapa ett Photoshop-dokument tillsammans med namn och titlar. släppa den i en After Effects sammansättningen av önskad längd. lägga till två keyframes. och gör din farbror Bob svart real canada goose danmark billig . Naturligtvis. After Effects Adobe är en av de viktigaste verktygen för många förlag. vad de använder redigeringsprogram real canada goose danmark billig .

Som tonsättare är han mäktig. så mycket så att folk allvarligt VFX tenderar att dras till lågan. Nuke. Shake. Fusion och andra applikationer. Som compositing programvara går. applikationer tenderar att fördelas mellan spåren och noder med After Effects i den första kategorin. I en strikt anser dock After Effects använder lager i stället spår real canada goose danmark billig jackor . Det är som Photoshop i denna riktning. där varje nytt klipp är en ny videolager - förutom att dessa lager definieras med tiden. Detta ger det en estetisk likhet med icke-linjära redigeringsspår. Varje lager kan döljas. justeras i 2D och 3D utrymme och filtereffekter som tillämpas på den.Lagren kan kopplas i förälder-barn relationer. Null skikt kan läggas. som är tekniskt lager "vitt" för att som andra lager är bundna real canada goose danmark billig . Genom att manipulera noll lagret. är alla andra anpassas därefter. Liksom Photoshop. det finns justeringslager som ofta används för grafikfilter och element. såsom vignettes.Ceux påverkar utseendet på alla andra lager som ligger under äkta real canada goose danmark billig .

Vad många inte inser är att en hel del förlag använder After Effects som deras fullständiga redaktionell finbearbetningsverktyget. Kanske beror det på After Effects är så mångsidig eller kanske på grund av dessa förlag kom en grafisk miljö och design. men jag sprang över en hel del fall där NLE användes till bygga en mycket grundläggande schema och sedan allt annat var gjort i After Effects real canada goose danmark billig . Detta synsätt har också populariserats av Stu Maschwitz i DV Rebel anvisningen. Det finns många sätt att ta sig från en NLE i After Effects, köpa canada goose jakke sverige . Media Composer och Cut "Legacy" slut förlag kan använda Automatisk Duck. Om du föredrar FCP X och ClipExporter är det sätt på AE. Premiere Pro ger en anslutning "live" mellan de två program som använder Dynamic Link. eller så kan du bara kopiera och klistra in klipp Premiere Pro tidslinje i en ny komposition AE real canada goose danmark billig herr .Om allt annat misslyckas. är den enklaste metoden att helt enkelt exportera en fristående mediefil och sätta detta i en AE comp canada goose billigt på nätet . Använd "split lagret" för att lösa enda klipp på nedskärningar. för att placera varje skott på ett eget lager.

Bara för att vara tydlig canada goose banff parka herr . kan nästan vad som helst göras på detta sätt - med hjälp av After Effects för efterbehandling - kan också göras med hjälp av Apple Motion eller Boris RED. Det är bara det att jag inte har stött på många människor gör samma sak med dessa program. men jag har en hel del arbete med After Effects. I samtliga fall har rörelsen en hel del som talar för det och alternativ till After Effects. erbjuder det mesta för de minst argent real canada goose canada shop .De dessa tre. är det förmodligen det enklaste verktyget för nya användare och är otroligt kraftfull. då dessa samma användare är redo för mer.

Gör en komplett avslut i After Effects eller Motion är inte nödvändigtvis min kopp-av-te real canada goose womens kensington parka . eftersom jag är mer bekväm i ett NLE. Dessutom. om du har en hel del skott. vilket betyder massor av lager. Snabb kapning. Kommersiell 30. kan lätt leda till 20 till 40 lager. Å andra sidan. har du bra verktyg i After Effects - eller att komma med det. Inbyggd. har du texten. målning canada goose girls coat . maskering. övervakning. blandningslägen. färgkorrigering. distorsion canada goose outlet sweden billiga . ett verktyg och marionett.Den levereras med Cycore plugins. Keylite roboten. Tracker Mocha och Color Finesse ranking verktyg Synthetic Aperture. Ny CC After Effects är en direkt länk till modellerna Cinema 4D och en inbäddad version av programmet Cinema 4D Lite.

Tack till AE. s förmåga att kapsla kompositioner i andra kompositioner, canada goose tremblant hoody säljes . är det ett utmärkt verktyg för att sprida versioner canada goose malmö 2015 , canada goose real coyote fur billigt . Till exempel. säga att du skapar en separat prov för taggen av en affärs slut. Detta prov tagg kan ha flera lager som kan slås på eller av för att skapa olika variationer av reklam. Sammansättningen av etiketten är det sista skiktet i modellen för den fullständiga kommersiella. Nu när du är redo att göra / exportera varje version av annonsen real Canada Goose Camp Down Hoody Blå Dam . bara ändra de aktiva skikten i sluttagg sammansättning och kommer att uppdateras i den fullständiga sammansättningen för den kommersiella.

I maj var jag frilansare till ett anslutet sändningsföretaget. där nästan varje reklam. kommersiella. skylt. öppen show eller stations ID har gått igenom detta processus.Éditeurs som anslöt sig till laget skulle vara helt värdelös utan en mellanliggande kunskap om After Effects - om inte annat. bara för att dyka i tidigare projekt. Jag sprang in samma scenario i andra butiker broadcast. liksom. Skär baspunkt.Exportera fil för After Effects. där finess händer real canada goose danmark billig . Gör provet och föra in den i NLE för slutleverans format. Naturligtvis är Autodesk Smoke 2013 försöker bli det bästa sättet för denna nisch. men det är en stigning. Priset på Adobe är bättre. är inlärningskurvan lättare och det finns en bredare användarbas.

Även om jag gillar att avsluta i min NLE. jag verkligen ha varit mer nöjd med de resultat jag får till After Effects och det finns några program som fungerar bättre med plug-ins. Om du vill lägga till en touch av konst och design till färdigställande eller dina projekt. då är det värt att ta en närmare titt på After Effects eller rörelse som mer än bara ett verktyg för att skapa avancerade rörlig grafik.