Slide thumbnail

Massivt batteri på hela 5000 mAh.

Anta utmaningen - Rugtel X10

Slide thumbnail

Rugtel X10 - tåls att ha med!

köpa canada goose vest freestyle jackor

Michael Stephens | April 8. 2013
Rapporten uppskattade BNP i dag att den amerikanska ekonomin växte i en årstakt på 2.5 procent under det första kvartalet 2013. Om ekonomin avspeglades i BNP-tillväxten i sysselsättning i en takt som liknar dem observerats i det förflutna. skulle det 2.5 procent takt inte ge oss full sysselsättning fram till. till exempel. i slutet av Clintons andra mandatperiod eller Jeb Bush. Men det verkar som. i själva verket har sambandet mellan produktion och sysselsättning försvagats under de senaste trettio åren. Med andra ord behöver vi högre tillväxt i dag än vad vi gjorde för trettio år sedan för att producera samma ökning av sysselsättningen. I detta sammanhang är 2.5 procents tillväxt långt ifrån tillräckligt bra.

I en ny riktlinje. Michalis Nikiforos undersöker noga återhämtning sysselsättningen i USA (eller brist därav) efter delvis skapandet av arbetstillfällen dystra rekord av "Great Recession." - Vem sa Nikiforos är mer exakt genom att titta på det totala antalet anställda i stället för bara arbetslösheten reflekterade - beror på den långsamma tillväxttakten. Denna långsam tillväxt kan förvänta sig en återhämtning i ekonomin i en finanskris. sade han. "Efter ett brott på en bubbla och en finanskris. försöker den privata sektorn för att minimera skuld han ackumulerats före krisen.Detta leder till en betydande finansiella överskott av den privata sektorn. vilket i sin tur försvagar efterfrågan och därmed produktionstillväxt. "

Men förutom dessa långsamma tillväxttakten. Nikiforos detaljer länka allt mindre mellan produktionstillväxt och skapande billigt canada goose shop amsterdam . "[D] nder återhämtningen under andra halvan av 1970-talet köpa canada goose vest freestyle . en ökning med 1 procent av produktionen har lett till en ökning av sysselsättningen med 0, canada goose vest billig dam .714 till cent.Ce antal har minskat sedan slutet av 1970-talet och uppgick till 0288 i den nuvarande återhämtningen (dvs. 2009Q2-2012Q4) . "I politiken noterar att den korsar några möjliga orsaker till detta försämrade förhållandet mellan produktion och sysselsättning (inklusive forskning från ett kommande papper Deepankar Basu och Duncan Foley pekar på den växande andelen av sektorn Finansiell BNP. vilket enligt dem. vilket leder till en överskattning av den reala ekonomin). För att ge en uppfattning om den utmaning vi står inför. konstaterade Nikiforos att endast den omständigheten att arbetslösheten till 5.5 procent i slutet av 2014 skulle kräva ekonomin att växa i en årstakt på 3.4 procent i år och 6 canada goose mens hybridge lite vest säljes , canada goose billigt online dam .3 procent nästa år köpa canada goose vest freestyle .

Läs policyn kort här.

(Obs. Detta är en uppföljning av den senaste strategisk analys av Levy institutet.)

Den 22. a konferens Hyman P. Minsky. "Att bygga en finansiell struktur till en mer stabil och rättvis ekonomi." är på gång.Idag presenterade tal av James Bullard i St Louis Fed. Eric Rosengren i Boston Fed köpa canada goose vest freestyle . Thomas Hoenig och FDIC.

Årets evenemang kombinerar den vanliga översynen av Minsky konferens om finansiell stabilitet och ekonomiska reformer med annan respekt de intellektuella intressen Minsky. full sysselsättning politik billigt canada goose down filled gloves . Detta återspeglades i de olika expertmöten idag på ojämlikhet värderingsprinciper Minskyan sysselsättning. och det aktuella läget i budgetförordningen.

Följ andra och tredje dagen av konferensen. livestreamed här. I morgon kommer att presentera Narayana Kocherlakota. Sarah Bloom Raskin. Alan Blinder. James Galbraith. Jan Kregel. och L. Randall Wray. bland många autres.Audio alla sessioner och talare visas här; mediebevakningen finns här i pressrummet online köpa canada goose vest freestyle .

Januari Kregel talar till "Changing of the Guard." INET konferens i Hongkong på spänningar mellan starkt reglerad finansiellt system i Kina och dess konsolideringsansträngningar.Kregel jämför de finansiella systemelement från Kina att USA hade enligt Glass-Steagall och påpekat att. eftersom den amerikanska erfarenheten. sker en faktisk liberalisering i Kina genom framväxten av skuggan banksystemet.

Budgeten för presidenten kom och. som nämnts, billigt canada goose for baby . innehåller det föreslagna nedskärningarna till social trygghet (genom antagande av en annan inflationsmått som kallas "fastkedjad KPI"). Konsensus verkar vara att det främst är canada goose outlet vestby 2015 . utformad som en politisk ploj mail / Tanken här är att republikanerna är extremt osannolikt att göra en affär som omfattar intäktsökningar på familjen av hög support. även en som omfattar nedskärningar i anspråk som De (sorts) krävs. Som en följd av presidenten att sätta dessa nedskärningar på bordet på ett sådant offentligt sätt. så teorin går. debatt författare centrister kommer äntligen släppa den falska likvärdighet och förklara att republikanerna är kompromisslös och inte förhandlar i god tro att ett stort underskott köpslående.

Paul Krugman påpekar att detta är en ytterst osannolikt scenario.Men även om experterna spela tillsammans CD köpa canada goose vest freestyle . här är en fråga om denna gambit jag tror inte har ett självklart svar. vad är tänkt att hända härnäst. Vad är tänkt att vara den konkret belöning för den nya berättelse som skulle skapas genom alla dessa redaktionell spanking.

Uttrycka det här sättet. Som kommer att ha en större inverkan på en (oftast äldre) midterm väljarna 2014. annonser på den republikanska envishet med sorgsna citat Fred Hiatt eller annonser härjar demokraternas att försöka minska den sociala tryggheten. Anklagelser om hyckleri är osannolikt att bära mycket vikt med en väljarkår som lider ingen kognitiv obehag att kräva att "utgifter" skäras. men "social trygghet" bibehållas eller förstärkas. och de är ännu mindre sannolikt att fungera om en väljare är inte medvetna om att republikan ens har nämnt kedjade KPI inom deras önskelista I själva verket är det svårt att se hur det övergripande budskapet skulle inte bara sammanfattas gillar det här .. republikaner vara envis. .. genom att vägra att gå med på några mycket impopulära nedskärningar.Hur många platser i representanthuset och senaten att engagera sig i vad ordföranden i partiet stockholm köpa canada goose vest freestyle .

I Los Angeles Times canada goose heli arctic black 2015 . säger Dimitri Papadimitriou att kopplingen mellan tillväxt och sysselsättning har stadigt vikande de senaste decennierna. och att detta faktum hjälp av finanspolitiken - öka den kortsiktiga underskott - mer angeläget än någonsin. Om vi ​​vill återvända till före krisen arbetslöshet (under 4.6%) som helst snart. kommer den privata sektorn inte kunna göra det på egen hand. och absolut inte med skattehöjningar på löner och blinda nedskärningar tynger redan otillräckliga tillväxttakt.

Medan vi ser några ekonomiska tillväxten. inte arbetslösheten inte svara så starkt till resultatet som det har gjort tidigare.

Denna svaga tillväxt jobb - "jobless recovery" i dag - är inte en villfarelse. Detta är ett fenomen som har ökat under de senaste tre decennierna billigt canada goose outlet ontario . med jobb kommer tillbaka mer och mer långsamt efter en lågkonjunktur. även när BNP ökar canada goose expedition parka dam xxs se . Den svaga respons anställnings var en nästan linjär trend över 30 år.Nya ekonometriska modeller av vår Institutet visar att varje ökning på 1% av BNP i dag kommer att skapa ungefär bara en tredjedel så mycket förbättring av arbetslösheten i samma 1% ökning gjorts på 1970-talet .

Läs debatt här.

För mer om detta bruten länk mellan produktion och sysselsättning. kan grundforskning finns här.

Hyman Minsky är förmodligen mest känd för sitt arbete med finansiell instabilitet och ekonomiska reformer. men han har också skrivit många artiklar om hur man ska hantera det ständiga problemet med alla dem kvar av vår ekonomi alltmer financialized; om hur man designar en politik som skulle hamna inkomstfattigdom mitt i gott. Även om mycket uppmärksamhet har ägnats åt sitt författarskap på finansiell bräcklighet. dessa är förknippade frågorna i sökandet Minsky. som förbinder ekonomiska besparingar och "riktiga" .Som för hans arbete på finans. Minsky inställning till fattigdom inte passa bekvämt i status quo. Med "trickle-down" på ena sidan. moms och ren överföring närmar framför andra. och vaga lyser återvinning flyter någonstans i mitten. Minsky fann den klassiska menyn ofullständiga och otillräckliga politiska alternativ (en meny har förändrats mycket lite under de senaste decennierna) canada goose jacka på nätet säljes .Ring för arbetare "ikapp" utan att se till att det finns tillräckligt med jobb för alla. som Minsky sa. "analog med de stora synd som producerar fel infielders -. Kasta bollen innan du l ha det "Det som saknas. tänkte han. är ett åtagande att se till att välbetalda jobb är tillgängliga för dem som är villiga och har möjlighet att arbeta; ett åtagande att "tight full sysselsättning." Frågan är hur man gör det utan att orsaka skenande inflation eller leda till finansiella kriser. Privata marknader. lämnade åt sig själva. kommer inte att komma dit. För en del av de svar Minsky vände sig till en bortglömd sida av New Deal. direkt skapande av arbetstillfällen.

Den pocketbok är nu tillgänglig på Amazon; Kindle version visas inom kort.

Här Bitar idag nya ekonomiska politiken köpa canada goose vest freestyle till salu . (1) Netto skapa arbetstillfällen i mars (88.000) var för svag för att följa tillväxten av befolkningen; (2) Förslaget till presidenten budgeten måste innehålla nedskärningar Medicare och Social Security (eller att det kommer att beskrivas i de flesta tidningar. "justeringar av vägen inflationen beräknas för bestämma sociala förmåner ").Det har varit många farhågor på internet om det eventuella behovet av att vända de billiga pengar Fed politik. som inkluderar "kvantitativa lättnader". samt en styrräntan nära noll.

En idé är att det finns vissa "alltför Obligationer" från Feds portfölj köpa canada goose vest freestyle herr