Slide thumbnail

Massivt batteri på hela 5000 mAh.

Anta utmaningen - Rugtel X10

Slide thumbnail

Rugtel X10 - tåls att ha med!

köpa canada goose trillium sale säljes

Obamacare. Sluta Ligga Liars och
Det står nu klart att nedgången av regeringen är oundviklig. (Kom ihåg köpa köpa canada goose trillium sale . det här är en avmattning. inte en dom.)

Barack Obama tog till podiet för att klaga på saker som inte kommer att finansieras. Han sa. "" En fraktion av en fest i ett hus av kongressen till en gren av regeringen stänger inte hela regeringen bara för att åter kämpa valresultatet. "

Tja. kanske inte. Men vi håller plånboken. herr president. och det är också ett resultat av ett val.

Till exempel. medlemmar av huset. omfamna makten att göra vad Barack Obama sade att du inte "får" göra - nämligen att besluta att göra utgiftsåtaganden. För detta ändamål du bestämmer är lämpliga.

Om du är orolig för ett särskilt program eller en tjänst är inte finansierad - och om du är orolig för att ta på sig skulden för det här programmet defunded - så här är en idé. skriva ett lagförslag för att finansiera programmet eller en avdelning.

Till exempel. House verkligen inte vill bli stigmatiserade som hålla trupper får betalt. Så gissa vad köpa canada goose trillium sale . De antog ett lagförslag för att betala soldater. Senaten har redan passerat. Boom. Problemet löst. Du kommer inte få skulden för soldaterna kommer inte att betalas.

Så. om det är något du tycker bör finansieras. finansieringen.Tänk nationalparker ska fungera köpa canada goose trillium sale Sverige . OK. Skriv räkningen. Om det är ett mycket populärt program eller avdelning. kommer senaten att passera din faktura.

NPR kan inte få finansiering. Institutionen för pedagogik kan inte få finansiering. För en tid. i alla façon.Serait det verkligen så illa.

Men istället för att skaka i dina stövlar på allmänheten att vara galen för att en avmattning i regeringen. förstår precis vad allmänheten vill gå och se om programmet eller förtjänst och finans.

Och om han inte förtjänar det. Sen nej.

Och håll.

Tänk på dessa räkningar att trycket ventiler. Du släppte ut lite av trycket byggs upp av haunting och mycket mycket skrämmande utsikter till en avmattning i regeringen och då. . . hänga på.

Kanske. bara kanske köpa canada goose trillium sale . kommer Barack Obama förstår att du "få" möta din konstitutionella roll som det organ som initierar utgifterna. trots allt.

Just nu. jag vägrar att kalla det ett stopp.

Regeringen äger inte gården. Inte ens tillnärmelsevis.

Som jag nämnde i morse. efter att regeringen förment "off". posten kommer att levereras till få. Social Security och Medicare kommer att fortsätta. Soldaterna försvara vårt land. USDA kommer att inspektera köttet. controllers flygtrafik kommer att skydda vår himmel.

Vilken planet är en dom.

Skicka in ditt eget språk i kommentarerna.Tills jag hör något bättre. jag kallar det en "nedgång i regeringen" - med en länk till det här inlägget.

[Klient arbetsstation JD]

De kan till och med kortsiktiga. tillfälligt upphörande av regeringen bara för att göra sin poäng. AV REGERINGEN. Men hur vi äter eller andas. Detta är en varning till Ted Cruz och hans gelikar. Om regeringen slutar fungera. även för en dag - kaos och kannibalism regeringstid på gatorna. Märk mina mots.Ouais en regering avstängning endast påverka funktionerna "icke väsentlig" federalt, canada goose montebello säljes herr . Och. ja. vissa kanske till och med säga att regeringen bör göra de viktiga saker först. Men det kommer att vara en klen tröst när du blöder på marken. som slukas av hungriga massorna. Jag kan knappast tänka mig skräcken. Om icke-väsentliga statliga myndigheter och departement tvingas stänga under en kort tid billiga köpa canada goose trillium sale . innebär det att vi måste hitta ett sätt att gå utan administrationen om åldrande och Japan och USA Friendship Exchange Commission. och Indiska Konst och hantverk styrelse och presidium Transport Statistics. Var kommer jag att få mina transportstatistik. Du spelar med eld. konserveringsmedel. Civilisationen binds samman av den starka och stadig hand av byråkrati.Om du lossar sin räckvidd. kan ni alla av oss dyka in i en mörk. farlig mark av individuellt ansvar och frihet. Våra grundare kämpade och dog för att rädda oss från ett sådant öde. och jag ska fan om jag sitter här och låter dig ångra sina ansträngningar.

I nyheterna. jag läste där Teh One var planerad att ge en offentlig adress. ingen tvekan i huvudet på att få saker gjorda för det amerikanska folket om den förestående nedläggningen han lovade att inte förhandla. Förmodligen rätt efter att han går ner golfbanan.

Uppdatering - tydligen chefen Hectorer levererade hans sanslöst hyper partisan tal vid en presskropp dyrkan. som redan fått sina beställningar och berättande i ordning. sedan gick snabbt utan att svara questions.-JD

CNN har en artikel om alla de sätt en regering avstängning påverkar dig. den genomsnittliga amerikanska skattebetalarna. Wow. 10 sätt. Redan detta låter skrämmande. Utom när du läser artikeln. många av dem är på väg medborgare kommer inte att påverkas.Utan att citera några punkter verkar-post kommer den alltid att levereras; skatter kommer fortfarande att samlas; Pass kommer fortfarande att behandlas; Soldater kommer alltid försvara landet; ledarnas luft kommer att fortsätta att hålla luftrummet säkert; livsmedelsinspektörer kommer att fortsätta att inspektera ditt kött; och arbetare i andra "viktiga tjänster" kommer att fortsätta arbeta köpa canada goose trillium sale .

9. semester. Fira. Kom inte till jobbet om du är en federal anställd. Du är tjänstledig. (Gäller ej för "väsentliga tjänster" arbetare. såsom flygledare. farligt avfall chefer och livsmedelsinspektörer.)

Tar lite tid att fira. I tidigare stopp. var alla de som stannade hemma betalas retroaktivt efter freden återvänt till Washington.

Fråga varför vi har arbetare i tjänst "icke väsentlig". men det går jag igen. Minst betalar vi alla eventuellt för sin semester.

Inte som nämns i artikeln. men även trogna betalningar av Social Security och Medicare fortsätter att göras också.

Jag antar "10 sätt en regering avstängning skulle inte påverka ditt dagliga liv" var inte det sätt de ville gå med. . .DRJ Instapundit nyligen citeras enligt följande köpa canada goose trillium sale barn .

BYRON YORK. GOP hoppar på Obamacare system designad av Ted Cruz Sens. Mike Lee .. jag tror inte att saker och ting är så oorganiserad eftersom de semblent.Je ser detta. (1) Ansträngning att defund - om det lyckas. det här är en seger. Om den inte gör det. det tvingade många utsatta Dems att rösta för Obamacare strax innan den träder i kraft. (2) Obamacare träder i kraft. som producerar ett tåg vraket ökning av premier. snafus genomförandet; (3) Under 2014. kan GOP säga att om du vill att detta upphävs. måste du ge oss båda kamrarna i kongressen - och 2016 Vita huset.

Nu när (som väntat) senaten demokratiska majoriteten drog defunding språket i upplösningen att fortsätta att finansiera regeringen. verkar det som kammaren förändras den taktik som fördröja GOP etablering. Avser Ed Morrissey.

Huset kommer att skicka en resolution till senaten fortsätter idag ibland. men inte CR rengöra senaten skickas till parlamentet.Istället presidenten John Boehner och planen för den republikanska valmöte att godkänna en ny finansierings palliativ åtgärd som innefattar en ettårig försening i Obamacare individuella mandat. handel och subventioner. och upphävandet av en impopulär skatt på medicintekniska produkter canada goose alberta vest black sweden .

Om detta är det bästa vi kan göra. hjälper det oss eller skada oss.

Detta stycke hävdar att förseningen är en "win / win" för republikan.

Om handeln var öppna. men den individuella mandatet har skjutits upp. säger experterna att de som är benägna att hoppa köpa försäkring är unga och friska - bara de mest behövs för att bredda risk pool och hålla låga försäkringspremier. Soaring satserna skulle antagonisera allmänheten. Detta skulle vara avsaknaden av subventioner baserade revenu.Et om handeln inte öppna alls. efter fältet innebär för stora förändringar under de senaste tre åren. försäkringsbolag och konsumenterna skulle lämnas klättra.

"Du kanske tror en ordnad övergång tillbaka men bara stoppa det skulle vara kaotiskt". säger Gary Claxton. projektledare på marknaden för hälso- och sjukvård till Kaiser Family Foundation.Bland hans frågor, canada goose womens expedition rea herr . Har företagen måste ta lager. högre priser för de sjuka. och förnekar täckning för vissa. Och mycket högrisk pooler försvann inför den stora förändringen. var skulle dessa människor få en försäkring. Han noterade också att om försäkringsbolagen förlorat pengar på grund av den plötsliga helt stilla. skulle den federala regeringen vara på kroken för att kompensera mycket av förlusten. vilket var fallet med Medicare-programmet.

Politiskt semantiskt sade Robert Blendon. politiskt sakkunnig hälsa på Harvard. "defunding låter fruktansvärt. Det verkar som att du tar pengar ifrån sjuka människor." En tid av ett år verkar mer godartad. sade han. men "kan ha en mycket negativ effekt på den långsiktiga lönsamheten av lagen." Detta faktum defund och fördröja en win-win för republikaner och en spinal test för demokrater .

Jag är skeptisk - om än fortfarande slits. Ovanstående stycke presen de potentiella fördelarna med en fördröjning strategi. Det finns en annan fördel. varje dag utan Obamacare är en annan dag för frihet. och en dag som vi undvek den grundläggande omstrukturering av förhållandet mellan regeringen att den person som det representerar canada goose fake hjemmesider Sverige .

Jag tror. ​​men det finns några potentiella nackdelar allvar.Fördröjning ger demokraterna ett sätt att skylla GOP oundvikliga katastrofen är Obamacare. Om vi ​​helt enkelt motsätta Obamacare. försöka defund fullt. och våra ansträngningar misslyckas. då ansvaret för den oundvikliga katastrofen faller helt och hållet på Obama och senatens demokrater. Om vi ​​dröjer. kan Obama hävda att vi har drivit de ursprungliga planerna. kasta allt ur synk. Ironiskt nog. vi förmodligen kommer också att öka chanserna för ett lyckat genomförande. en försening av en del av eller hela det ger demokraterna ett år att övervinna den nuvarande genomförandet av snafus. Det är därför även en del demokrater har sökt en fördröjning. och Obama kan vara bra med det. På så sätt får vi det sämsta av två världar, real Canada Goose Camp Down Hoody Blå Dam . Vi tar någon form av ansvar för hur det visar sig. och samtidigt öka chanserna för att det orsakar mindre skador än väntat.

Och det kan hjälpa till att hålla katastrofen av genomförandet för att vara en stor fråga under 2014.

Kevin M-spelaren gjorde denna kommentar om defunding ansträngningen. men jag tror att det kan vara mer träffande beskrev det sena insats.

Obamacare kan inte lyckas billiga canada goose expedition parka xxs . Vi vet att. Det kommer att krascha och brinna i mitten av nästa år och ta demokraterna med den. Det enda som kommer att rädda dem är om de (och PRAVDA) kan skylla republikan för misslyckandet.Och vi sätter våra fingeravtryck över hela mordvapnet.

Det verkar rimligt. Men jag kan ha fel.

Den kollektiva visdom av min läsekrets långt bortom min individuella visdom. Jag är intresserad av dina tankar.

Senator John McCain anlitade en kontroversiell syriska analytiker som fick sparken nyligen av en DC organisation och avgick från den andra efter att det framkommit att det uppblåsta sin diplômes.Le republikanska senator kontor bekräftade för Fox News att Elizabeth O'Bagy anställdes som lagstiftande assistent. och börja arbeta nästa vecka.

"Elizabeth är en begåvad forskare canada goose shop hamburg sweden . och jag var mycket imponerad av hans kunskap och analys i flera informationsmöten under det senaste året. Jag kan inte vänta med att gå med mitt kontor". McCain sade i ett uttalande .

Jag har en känsla han tycker för det mesta är det attraktivt. Val få konsekvenser. och det gör saker som rimmar med valet.

Oavsett resonemanget är det en tumme i ögat på allt som är logiskt. Denna kvinna inte bara "uppblåst" (som betyder "ljög om") hans meriter. men hon poserade som en neutral observatör när hon betalades av en rebell syriska frontgrupp.Hans pjäs i Wall Street Journal har citerats av McCain och John Kerry som inflytelserika. innan det avslöjades som ett bedrägeri och skvaller av en vän av denna blogg. Charles C. Johnson. Det förtjänar att drivas ut ur det offentliga livet under överskådlig framtid. inte antas och ges en ställning av inflytande.

Så säger fågeln wacko.

Min beundran för det vanliga sättet TMZ får dessa historier varje gång ifrågasätts av sina gliringar. Jag ville inte ens att kasta dem en länk. Du kan Google.

Titeln på deras position. "Corey Feldman swatted ... Men det är roligt."

Yeah. En verklig upplopp av skratt discount canada goose hybridge hoody .

Dynan Corey Feldman var swatted går kväll - och TMZ har något obehagligt (ännu lustiga) bilder av Corey badrock och en av hans "änglar" Att få skaka ned av flics.Sources verkställighet Oss säger LAPD fick ett samtal från okända sjukdom Feldman - som han döpt till douchily Feldmansion - och svarade cirka två timmar med flera kryssare och en helikopter.

Corey snabbt ut ur huset med armarna upp. och genomsöktes av polisen. I typiska Feldman-vägen ... han hade inte en. utan två kamrater i underkläder äkta canada goose falsk pels ... som också sökt.

TMZ dramatiska bilder av Feldman och en av kvinnorna som går ut med händerna och sökas medan en helikopter hörs overhead. Detta är inte integrerbar. som befriar mig om skyldigheten att besluta om att införliva eller inte.Det är ett intrång i privatlivet. men det ger också betraktaren en glimt av vad upplevelsen är. Även om jag är arg mot TMZ. några av er kanske tycker att det är värt din tid att titta TMZ inlägg för att se dessa bilder - om så bara för att det hjälper oss hemma. i liten skala. verkligheten av dessa SWATtings .

TMZ kallar bilder "lustiga". Jag tycker att det inte bara cynisk beskrivning. men helt falskt. Men kanske är det annorlunda för mig. med tanke på min egen erfarenhet. När jag såg videon. hade jag flashbacks. Mitt hjärta började racing som jag kände bokstav adrenalin flöde. Jag kan inte se hur någon kan titta på detta. föreställa de händelser som föregick den. och finner "lustiga".

Samtalet uppdaterad och smällde till noncomprehensive. Corey Feldman; Paris Hilton (ny); Miley Cyrus (ny); Khloe Kardashian och Lamar Odom; Anderson Cooper; Magic Johnson; Mike Rogers; Wolf Blitzer; Ted Lieu; Erik Rush; Ryan Seacrest; Russell Brand; Selena Gomez; Justin Timberlake; Rihanna; Sean Combs; Paris Hilton; Brian Krebs; Clint Eastwood; Chris Brown; Jenners och Kardashians; Tom Cruise; Simon Cowell; Justin Bieber; Ashton Kutcher; Miley Cyrus; Aaron Walker; Erick Erickson; Mike Stack; vad händer med mig.

Den som gjorde detta var tyst ett tag. men de verkar ha vaknat.PS Jag ville påpeka att strax efter det hände. men jag var helt smällde på jobbet. Jag tror att saker och ting kan stanna en vecka eller två.

[Klient arbetsstation JD]

LSU vs Georgien. Hemsk coach vs dålig tränare.

Alabama vs Ole fröken. Vakna för rebellerna.

ND vs Oklahoma. Intressant match mellan de två berättelser programmen.

Ohio State vs. Wisconsin. Urban Meyer är 15 raka segrar i fara canada goose expedition pbi Sverige .

Oregon vs Cal canada goose hat billigt . Över / under bör vara någonstans runt 95.

-JD

[Klient arbetsstation JD]

Clusterfark Syrien fortsätter att förbättras. Nu har vi kommit överens om en tandlös upplösning utan verklig verkställighetsmekanism. som kräver en annan FN-resolution för att gå framåt. 22 resolutioner senare. kommer de att vara starkt säga folkmord. under vissa omständigheter.

På tal om FN. Irans president snubs Obama fanboi begäran om en "möte" i FN och välkomnar Farrakhan. Rev Wright hearted Farrakhan också köpa canada goose trillium sale . Inte undra Teh One hade just talat med den iranske presidenten på téléphone.Sen #somethinghappenedtohisbrain McCain anlitade vanhedrade "expert" syriska myndigheterna och gjorde flacked för terrorister. Hon var så bristfällig ens låta henne tankesmedjan lämnade gå. vilket gör den perfekt för McCain.

Vi är i goda händer.-JD

[Klient arbetsstation JD]

Det faktum att vi är här i dag för att debattera höja USA. s skuld gräns är ett tecken på ledarskaps misslyckande. Detta är ett tecken på att den amerikanska regeringen inte kan betala sina egna räkningar. Detta är ett tecken på att vi nu är beroende av löpande ekonomiskt stöd från utlandet för att finansiera oansvarig finanspolitik i vår regering. ... Öka USA. s skuld försvagar oss nationellt och internationellt. Ledarskap innebär att "bocken stoppar här." Istället. Washington flyttar bördan av dåliga val i dag på ryggen på våra barn och barnbarn. Amerika har ett skuldproblem och brist på ledarskap. amerikanerna förtjänar bättre.

Med terrorist gisslan rösta för att göra standard Amerika.

-JD