Slide thumbnail

Massivt batteri på hela 5000 mAh.

Anta utmaningen - Rugtel X10

Slide thumbnail

Rugtel X10 - tåls att ha med!

köpa canada goose sale fake shop

Mamma Brain vs julklappar Dolda #HotHolidayToys
När jag var liten. skulle jag få julklappar nästan hela året. En morgon i februari skulle jag vara redo för skolan när min mamma plötsligt skulle dyka in i mitt rum som håller ett par nya handskar eller en full uppsättning av strumpor. En eftermiddag i juli och det plötsligt kom runt hörnet med nya målarböcker eller en konstruktion set. Varje gång hon skulle mumla för sig själv hur och var hon äntligen hittat. Du ser. min mamma skulle gömma våra julklappar så hon skulle hitta dem månader och även år senare. För några år sedan när de flyttade huset hon plockar upp alla möjliga konstiga saker. Vi talar om nya leksaker. förseglade på 1980-talet. som aldrig riktigt gjort under granen; slicka och stick gamla böcker. kassetter billig köpa canada goose sale fake . LP-skivor sagobok. utan att glömma strumpor och handskar som skulle passa mig när jag var tolv köpa canada goose sale fake . Jag skrattade och svor att det aldrig skulle bli mig.

Men sedan fick jag barn. Och det hände. Någonstans i det tredje året av moderskap. efter att jag hade min andra dotter och den totala bristen på sömn hade blivit gammal hatt. tog den täta dimman mommy hjärnan över köpa canada goose sale fake se . Och jag förlorade julklapp från min dotter köpa canada goose sale fake . The Big One. Du vet. den ena posten som hon bad om Santa att föra honom.Ja. det är den jag förlorade köpa köpa canada goose sale fake . Tro mig. det gjorde jag inte känner för att skratta.

Det var den 23 december barnen var väl tillbaka i sängen köpa canada goose sale fake . och min man och jag inslag gåvor. Plötsligt min man märkte en saknad leksak. The Special One Toy Jenny hade efter kunde inte hittas. (Det var inget arbetade eller dyrt. det var bara just detta thomas hon ville ha mer än något annat köpa canada goose sale fake på nätet , Canada Goose Lodge Down Jacket Röd säljes .) Jag började riva huset isär titta. titta upp och ner. men jag kunde inte hitta den. Jag började få panik och jag började titta i alla samma platser två och tre gånger. Jag beslutade slutligen att det måste gömmas i garderoben i barnets rum. och eftersom jag inte kunde kontrollera det medan hon sov billiga canada goose trillium sale . vi avblåstes sökandet förrän nästa dag. Nästa morgon canada goose jacka falsk billigt . jag kollade detta kontor. jag kontrolleras varje garderob i huset. jag tittade överallt jag kunde tänka på blodigt och jag kunde inte hitta den jävla leksak. Så jag hamnade skicka min man på julafton för att köpa vår dotter en speciell gåva, discount canada goose fake stores Sverige . för andra gången.

Ingen vettig person kommer leksak shopping på julafton. Det var en mardröm. Bilköer canada goose x concepts vest rea . Griniga personer galna att göra sista-minuten inköp; min make hade allt (och jag har hört allt om det senare).Att säga att han inte var exakt imponerad med min glömska skulle vara en underdrift. Pappa hjälten var tvungen att prova tre olika platser innan han äntligen hittat en ersättare gåva canada goose jacka falsk Sverige . Dagen efter jul canada goose återförsäljare karlstad sweden . äntligen hittade jag på tåget på en dum plats jag minns inte en plats anses gåva butik. Vi hamnade donera dubbel.

Min mor var naturligtvis ganska skratt när hon hörde historien. Jag önskar att jag kunde säga att jag lärt mig min läxa och jag är inte alls som henne när det gäller gåvor vilse .... men den andra dagen jag gick igenom några skåp i källaren och jag hittat en helt ny fortfarande i lådan leksak jag minns inte ens att köpa canada goose trillium parka navy . Under femton år. tror jag Jag ska också flytta hus och upptäcka skatter som oanvänd målarböcker. cd-skivor och paketstorlek 4 scellé, real canada goose aviator hat sale på nätet .Qu'en strumpor tycker du folk discount canada goose winter jackets for women . Har du någonsin dolda gåvor så att du inte kunde hitta dem. Ha alltid att göra en galen bindestreck på julafton för att få ditt barn en leksak canada goose jacka säljes billigt . Har någon någonsin hittat ett år av icke-givet gåvor efter att ha köpt och squirrelled bort.

I år har jag denna fina stora bitar låda som avsatts för jul morgon (och jag såg till att berätta make där jag gömt det).Mina döttrar har kollat ​​detta fräscha Imaginext Batcave i butiker på ett tag nu. så jag kan helt förstå varför han gjorde Hot Toy Mattel semesterlistan.

Om du behöver några idéer för en leksak eller två för att köpa din lilla denna säsong (vilket jag hoppas verkligen att du inte sluta med att köpa igen köpa canada goose sale fake .) Kolla Gift Giving Guide Mattel. Det ger dig förslag på de hetaste leksakerna i år på grund av ålder. kön eller föredra varumärke.