Slide thumbnail

Massivt batteri på hela 5000 mAh.

Anta utmaningen - Rugtel X10

Slide thumbnail

Rugtel X10 - tåls att ha med!

köpa canada goose pris jakke dam

En av de mest sedda kommentatorer i Amerika
TORONTO (21 jul 2013) - (Med tillstånd av Sun News Network) republikanska strateg Lenny McAllister förklarar de rasliga konsekvenserna av Obamas tal om ras i Amerika.

Se fler tidigare framträdanden Lenny

Jacksonville, canada goose alberta vest black sweden . FL (19 juli 2013) - Aaron Laramore konservativa aktivister och Lenny McAllister inledde diskussioner med Marissa Alexander supportteam svart köpa canada goose pris jakke . kontroversiell fängelse i Florida efter att ha förlorat en "Stand Your Ground" försvar som en överlevare våld i hemmet. i hopp om att inhämtar mer stöd för mamman i Florida konserveringsmedel. inklusive 2nd rättelsen och självförsvar konservativa.

Ansträngningen. ursprungligen leddes av Laramore. nådde en ny nivå efter samtal inleddes med flera av stödteam Alexander. inklusive analytiker och juridiska experter. Både Laramore och McAllister var bland andra supportrar som markerade de inkonsekvenser mellan behandlingen av Zimmerman fallet och andra högprofilerade "Stand Your Ground" fall. däribland det gäller John McNeil i Georgien. John Vit. i New York, buy canada goose jacka kort säljes . och Alexander Florida. Båda med en växande lista av andra konservativa söker konsekvent stöd och opinionsbildning. särskilt deras konservativa kollegor köpa canada goose pris jakke ."För oss är det en slam dunk beslut för konservativa att stödja Marissa på denna punkt. särskilt i ljuset av den överväldigande ekonomiska och känslomässigt stöd som ges till George Zimmerman många av våra konservativa kolleger". säger republikanen expert och tidigare kandidat Kongressen Lenny McAllister köpa canada goose pris jakke online . "Ur ekonomisk synvinkel. kostar våld de amerikanska företagen att stiga till $ 1 miljard per år i förlorad produktivitet. Ur medborgarsynpunkt. desto bättre resultat på plats aktivitet polisen mot våld i hemmet samtal än någon annan typ av genomsnittlig samtal. Ur en kriminell synvinkel är våld i hemmet underrapporterad brottslighet som drabbar kvinnor och familjer i alla rasliga linjer. socio -economic och geografisk. Ur en moralisk synvinkel. är våld i hemmet en av de cancerformer som idag ravishes kropp äktenskapet över nationen. För dem som står till ekonomisk effektivitet och sociala. starka familjer för våra barn. säkra samhällen fria från kriminalitet. och förmågan att anta självförsvar genom kraften i den andra ändringen är detta fallet skräddarsydd för den konservativa argumentet som kretsar kring makt individen Amerika. och värdet av den personliga friheten hämningslöst av ondska. Dessutom tillåter detta fall argumentet göras utanför färggränser. ""Moderaterna traditionellt påverkas av rättsstatsprincipen och skyddet av frihet. är det en möjlighet för den konservativa engagemang med afroamerikanska väljare om rättvis och skälig rättskipning" köpa canada goose pris jakke . sade Laramore. svart republikanska huvudkontor i Indianapolis. "Om vi ​​menar allvar om att de konservativa vinner stöd av afro-amerikanska väljare. så vi kan inte tiga om en orättfärdig resultatet som Marissa Alexander." "För konservativa som vägrar att se det här fallet genom en konservativ prisma och samtidigt fortsätta att kräva bakom Zimmerman familjen. "McAllister fortsatte." man undrar om det finns en annan motiverande faktor som driver passionerade stöd för George Zimmerman. men kan inte samla en liknande nivå av sympati för en överlevare av våld i hemmet på sjukhus en gång. Med andra ord. får vissa människor inte har något emot denna fråga till sina konservativa kollegor. "

Alexander juridiska team driver en vädjan till den obligatoriska införandet av incidenten där Alexander sköt ett varningsskott efter ett anfall på henne av sin man (en dokumenterad upprepad gärningsmannen). Skottlossningen ledde till hans gripande. Innan den ökända incidenten. har Alexander varit på sjukhus efter attentaten i sin man.Mamman till tre hopp att vinna ett överklagande och frigöras från en Jackson fängelset så fort som möjligt.

Laramore och McAllister tävlar om att anställa konservativa Florida-baserade lokala och regeringen att ompröva sin ståndpunkt och engagemang i Alexander och andra runt nationen. Följande Laramore blogg här fallet kan hittas på http.//politicalseason.blogspot.com/p/freedom4marissa.html. Hans twitter (politicalseason) började med hashtaggen #FreeMarissa äkta köpa canada goose pris jakke .

Politisk kommentator och förespråkare Lenny McAllister gemenskap är "konservativ Working Man" arbetar till sin hemstad Chicago och vår stolta nation bättre genom att arbeta tillsammans #OneBigTeam.

För mer information köpa canada goose pris jakke . gå till http. //www.LennyMcAllister.com eller ring 773-492-0509

CHICAGO (13 juli 2013) - Lenny McAllister. om deltagande i "black out" i sociala medier köpa canada goose pris jakke säljes . gjorde följande uttalande.

"Jag bestämde att jag är bara en av många svarta konservativa rösten genom USA. är det viktigt för mig att man i detta nummer för att delta i" blackout "som förekommer på Twitter och Sociala medier i George Zimmerman överläggningar canada goose parka expedition sale se .

"Mina svarta avatar Twitter och Facebook-profiler är en del av en global insats för att öka medvetenheten. åtgärder och främjande av frågor som tar denna nation ifrån sitt löfte storleksordning för alla sina medborgare."Många deltar i" blackout "som ett tecken på solidaritet med hopp om en fällande dom i det här fallet. Jag är involverad med denna symbol som ett uttryck för den djupa innebörden flätade i detta fall och de försummade frågor vi står inför som en mångsidig nation.

"Tills mer konservativ - ledarna för konservativa tanke. konservativa kommentatorer. konserveringsmedel aktivister. konservativa kandidater och konservativa lagstiftarna - ta till hjärt skadliga realiteter sociala praktiker såsom rasistiskt laddade rasprofilering (som uppmuntrar en inversion av "oskyldig tills motsatsen bevisats" som föreskrivs i konstitutionen). "stop-and-palpation polisåtgärder. incidenter av" körning medan Black "och andra förfaranden och praxis som försvagar vår väv av nationen divisionen. kommer vi att fortsätta att vara en nation som sliter i sömmarna socialt. ekonomiskt och moraliskt. "Race är ett verkligt problem i moderna Amerika. Vi har sett i dubbla arbetslöshet för år. Vi ser det i utbildningen real canada goose reese . Vi ser det med utvecklingen av "nya Jim Crow" med fängelset industriella komplexet canada goose childrens jackets Sverige . Vi har sett igenom tragedier som Jonny Gammage döda i mitt hemland. Pittsburgh.Vi såg det med de svarta män som dör i onödan - av villkor för urban situation och dess konsekvenser samt storskaliga situationer som gör oss oavsett var vi är som nation om tävlingen på 21-talet - under senare år. Tragedin i Trayvon Martin har bara fungerat som ett annat exempel på vårt skamliga reflektion skiner tillbaka på oss genom en rad kommentarer. känslor och liknande tragedier som belysa smärtan kändes på alla sidor på grund av vår cancer gemensamt.

"De verkliga statsmän och ledare - är konserveringsmedel eller andra - bör inte undkomma denna verklighet om vi är kallade att leda. vi måste också kallas att läka och lösa rudimentära problem som behöver helande Vi .. kan inte bota allt om vi vägrar att svara på baren för att känna igen. utredning. analys. och behandla eventuella dysfunktionella tillstånd hindrar oss med en känsla av socialt ansvar. intellektuell hederlighet och historiskt ansvar. Tyvärr är vi för många konservativa i de senaste åren - och i synnerhet på de åsikter och uttalanden som uttrycks i det senaste året om tragedin den 26 februari 2012 - har misslyckats med att uppfylla denna standard buy canada goose jacka återförsäljare sverige .Min lilla åtgärd är att påminna oss som en lagkamrat i den konservativa fraktion att vi är tillsammans bättre än vad vi kollektivt har exponerats för denna jour.En Dessutom är vi kallade av Gud och land för att göra bättre för det goda i Gud och framtiden för vårt land. Jag tror att det i tid. vi kan och vilja. Så frågar jag mer konservativ att ta emot samtalet av historia och utmaningen av att vara stor i läkningen av vår division på ett sätt vi inte har sett en tid i urbana Amerika och hela mångfalden i vår mäktiga nation. "

TCNGB (Take Care God Bless N)

Politisk kommentator och förespråkare Lenny McAllister gemenskap är "konservativ Working Man" arbetar till sin hemstad Chicago och vår stolta nation bättre genom att arbeta tillsammans #OneBigTeam.

För mer information. gå till http. //www.LennyMcAllister.com

eller ring 773-492-0509

CHICAGO (1 Jul 2013) - Lenny McAllister. en fördubbling av räntor på nya Stafford lån subventionerade av den federala regeringen och med måndag. gjorde följande uttalande.

"Alltför ofta i den senaste politiska tider. finner vi att kongressen har funnit det omöjligt att samla kreativa ledarskap och lagstiftnings patriotism som krävs för att rädda ungdomar Amerikas kronisk arbetslöshet. montering statsskuld. och minskar utbildningsvägar få välstånd de förtjänar. Idag har vi som nation kollektivt svikit dem ännu en gång. att placera en onödig belastning på ryggen på grund av vår oförmåga att agera i tid och skapa lagstiftning som underlättar tillväxt och framgång.

"Det sista amerikanska familjer i svårigheter har råd är att se priser för dubbla Stafford lån. men detta är den verklighet vi står inför och med aujourd'hui.Les båda sidor av den politiska mittgången har igen missade baren. i stället för att etablera en standard för ledning av kongressen belyser många skift på Capitol Hill har det amerikanska folket. medborgarna som arbetar hårt varje dag och förväntar resultat själva och sin regeringsföreträdare."Som med mottagaren. missade ledarskap för att möta de rättsliga befolkningens behov av en tidsfrist som tidigare självpåtagna har respekterats. Som med sequester canada goose jacka göteborg billiga . kan vi inte råd att hålla denna standard upp ekonomiskt hämmare. Vi kan inte gå utöver den punkten genom ett sunt förnuft som ser till att amerikanska studenter kan få nödvändig utbildning. Med detta ger vi vår framtid med resurser att låta USA att förbli den ekonomiska och tekniska förmågan att välja i världen under resten av detta århundrade.

"Vi behöver bra Canada Goose Solaris Parka rött dam säljes . flexibel och intelligent lagstiftningen omedelbart. Vi behöver ett lagförslag som tar hänsyn till mångfalden av ekonomiska. familjehistoria, canada goose montebello pris dam . och framtida anställningsmöjligheter som finns i inom den amerikanska elevunderlag i dag.

"Alla planer som syftar till att göra en vinst studielån program av den federala regeringen. trots sina goda intentioner att lösa det federala underskottet. inte förstå den verkliga roll regeringen.Vi kan köra regeringen som ett företag. men regeringen är att aldrig vara ett vinstdrivande företag. inklusive och i synnerhet tjäna pengar på bekostnad av dem som behöver flexibilitet att bli våra ledare för åren kommer snart. Aktieägarna är USA-medborgare som kämpar canada goose outlet kids rea . inte vinst investerare incités.Par Därför måste vi alltid komma ihåg att vi minska underskottet genom att främja jobbtillväxt och hårt arbetande skattebetalare. inte uppmuntrande höjningar på ryggen av dem som redan kämpar för att betala för en konkurrenskraftig utbildning.

"Alla planer som ser till status quo är ohållbara ser monterings skuld som hotar vår nationella suveränitet och dess plats i det globala samhället. Som med Affordable Care Act. någon process som driver skenande kostnader Ytterligare offentliga utgifterna i stället för att ta itu båda ändarna av kostnader och utgifter för denna förvirring ekvation inför högre utbildning idag missar den springande punkten i situationen.Vi måste sätta en långsiktig lösning på plats som skapar ett starkare flöde av intäkter tillbaka in i kassakistor av studielån programmet den federala regeringen samtidigt som akademiker kan vara både bra låntagare - betala tillbaka dessa lån tid - samtidigt som goda konsumenter därmed kunna köpa bostäder. bilar och andra varor som stärker vår ekonomi. För Amerika förblir strimma av hopp för världen att se framåt. måste vi se till att högre utbildning är den stora equalizer som är ekonomiskt tillgängliga i hela vår amerikanska mångfald för kommande år.

"Kanske. med ny ledning. som är inriktade på de uppgifter ödmjuk service och inte samla poäng partisan käbbel fortsatte genom stil kan äntligen lösa dessa typer av frågor så att eleverna aujourd ay kan vara konsumenter. innovatörer. skaparna av icke pantsatta jobb och morgondagens ledare. "Må Gud vägleda oss att äntligen utrett om sunt förnuft för det goda i att ge framtida ledare Amerika idag och för att välsigna USA. "

Politisk kommentator och förespråkare Lenny McAllister gemenskap är "konservativ Working Man" arbetar till sin hemstad Chicago och vår stolta nation bättre genom att arbeta tillsammans #OneBigTeam canada goose expedition parka mens navy dam .För mer information. gå till eller ring 773-492-0509 http.//www.LennyMcAllister köpa canada goose pris jakke .com