Slide thumbnail

Massivt batteri på hela 5000 mAh.

Anta utmaningen - Rugtel X10

Slide thumbnail

Rugtel X10 - tåls att ha med!

köpa canada goose ladies trillium parka navy sweden

Makeup och hår 1940
Trots svårigheterna med krigsåren. jag alltid kände lockade av 1940 Det finns något om detta årtionde som utstrålar elegans och beslutsamhet. och jag finner berättelserna om kvinnorna på hemmaplan så inspirerande . Medan deras bröder. vänner. makar och tjänat utomlands köp köpa canada goose ladies trillium parka navy . amerikanska kvinnor började arbeta i fabriker och kontor. höll ekonomin och krigsinsatsen.

Och medan de ofta utförs väldigt oglamoröst jobb. många har gjort fullt makeup och perfekt coiffed hår köpa canada goose ladies trillium parka navy . Samtidigt har försäljningen av make-up fortsatte att öka och kosmetika såldes på apotek. som läggs till deras tillgänglighet köpa canada goose ladies trillium parka navy dunjacka .

Enligt Glamour Daze MakeUp Guide 1940 har stiftelsen blivit allt populärare på 1940-talet. och en något mörkare utseende som var naturligt privilegierade, real canada goose outlet säljes . Pulver gratis eller pressas till en kompakt köpa canada goose ladies trillium parka navy . användes för att lägga grunden. och kinderna förblev klar och rosa också.

Ögonen var verkligen i mitten av ansiktet av kriget. Pannan 1940 var fortfarande plockade och matt ögonskugga användes för att markera globlinjen. I detta årtionde. mascaran var ganska vanligt. och kvinnor använde också brun eller svart eyeliner för att förbättra sina ögonfransar och röda läppar ögonbryn köpa köpa canada goose ladies trillium parka navy .Röd fortfarande scenen köpa canada goose ladies trillium parka navy . men andra färger som rosa och orange-röd var också populära.

Under 1940-talet. har välskötta naglar blivit mycket modern, buy canada goose jackets fake or real jackor . och det var vanligt att matcha ditt läppstift till dina naglar varje dag köpa canada goose ladies trillium parka navy 2015 . Revlon började sälja läppstift och nagellack set i matchande färger och används välkända fotografer att skjuta sina annonser i färg. Några av läppar och naglar och originalfärger är fortfarande i bruk aujourd'hui.Dans 1940-talet. har kosmetika blivit riktigt hushållsprodukter. och de flesta flickor och kvinnor bar någon form av smink. Även om mycket av denna gammaldags glamour och mystik är borta sedan länge. stilar av en tid präglad av andra världskriget är fortfarande populärt i dag.

Leta efter min 1940. beslutade jag att prova seger rullar canada goose parka discount 2015 . Victory rullar är en stil som alltid har antytts. trots att jag har provat minst ett dussin gånger. Men jag hittade en enhet som helt har hjälpt min förverkligandet av vad jag anser vara den svåraste av alla vintage stilar. en pro enkel slinga borste (här). Det är den här konstiga taggiga kam form och jag använder handtaget för att hjälpa mig packa in ändarna på mitt hår under wraps runt och sedan jag köpa canada goose jacket retail store . skjut sedan kammen mitt hår och stift canada goose reese säljes .Om detta låter komplicerat. det är för att det är. Jag tror att en video som visar exakt hur dockor jag gör canada goose heli arctic sale herr . men jag tycker att det finns så många bästa videor seger rullar ut där än gruvan skulle blek i jämförelse canada goose webshop säljes , billiga canada goose outlet priser .

Till min makeup jag hamnade gör nästan exakt vad jag brukar göra canada goose expedition outlet se . Jag tillbringade bara min blekrosa skuggning till ljusbrun. och jag har inte använt ett veck i Darkener. Men jag tror inte rada mina ögon med svart liner. eftersom det blir för 1950 Naturligtvis har jag hållit den röda läppen canada goose victoria parka billigt . Om du bläddrar tillbaka till bilden av titeln. det är ganska mycket vad jag gjorde med min makeup discount canada goose trillium sale . Jag gillar det. men jag gillar det inte köpa canada goose ladies trillium parka navy . Men för er som vill se vintage och naturlig. jag tror att 1940 är rätt väg att gå.

Dagens inlägg är ett samarbete med Catherine Harper promenad med tårta och mig själv. Catherine kommer att ansluta oss varje vecka då vi utforskar olika utseende makeup av varje period.