Slide thumbnail

Massivt batteri på hela 5000 mAh.

Anta utmaningen - Rugtel X10

Slide thumbnail

Rugtel X10 - tåls att ha med!

köpa canada goose kensington parka Sverige

Innehåll Estetisk böja pipan
När du tittar på en video av en pojke MSU examen som nyligen har klivit in i en värld av skytte musikvideor för signerade. välkända konstnärer. insåg jag idag att flashiga produktionsvärden jag alltid i hemlighet önskar att jag får. ja. gjorde klipp förstöra. Denna video var vacker. som uppenbarligen var det enda kravet för att anställa någon som hade hans lag-wise innehåll och atmosfär. det var helt jävla slöseri.

Om ditt enda mål med en musikvideo är att göra någon gå äkta köpa canada goose kensington parka . "det räcker" eller "Wow vad en cool shot köpa canada goose kensington parka ." - För att göra en slutprodukt med estetiska ingen brist på filmfotografer som kan göra det hända. Och eftersom klippen brukar grupperas under kategorin "främjande" inte gör något annat ens någon roll.

Mig ja förmiddag. Det, canada goose jacka tvättråd billiga sweden .

Oavsett mina egna bilder som saknas i det tekniska genomförandet köpa canada goose kensington parka outlet . jag gör allt för att kompensera med relevant innehåll.Det är jag bra; om du vill imponera på andra filmskapare i första hand. så ja. din första tanke ska alltid vara "hur många leksaker jag kan använda för att göra den här videon ser intressant." För resten av oss som ger ett skit om förflyttning av människor på en känslomässig ". Kommer att vara det som är framför min kamera gäller musik" svar är alltid här är ett bra sätt att göra det ordningen på betydelsen av linjära berättelser som shorts .; av någon anledning konceptet verkar ha fastnat med (de flesta av människorna där) .Men klipp Det verkar som utvecklingspartnerna spirande jag vet som arbetar i denna miljö helt enkelt inte bryr sig att utöka sitt tänkande bortom "det är bara bro promo. kolla denna patient fock plan."

Det är en förnedring av allt underbart om musik. förvandla den till en produkt där estetisk fastigheten har utsikt över den känslomässiga utan arbete i tandum.Ja. du kan ha färska slag. men du fan väl bättre att vara dig själv. "Varför frågar. Varför 60p köpa canada goose kensington parka . Har energin i låten eller motsvarar relevant sammanställning. Plötsligt använder en vagn här motiveras av en dramatisk förändring av texter billiga köpa canada goose kensington parka . musik eller stimulering av banan. Är det naturen eller landskap förknippas med känslor sången förmedlar. "Om svaret på detta är" Nej ". inte ens om att avsluta tanken. Skrot som sköt tills du hittar en där svaret är helt enkelt" ja " köpa canada goose kensington parka . Det enda sättet din Innehållet kommer aldrig att bli något mer än en befordran Glas Redrock är om du känner musiken. om du personligen rör något känslomässigt. Om han inte gör det köpa canada goose kensington parka 2015 . varför i helvete tror du ens besvära real canada goose online sale fake . Pengarna real canada goose jakke dame tilbud . Det finns tusen sätt att vinna I andra bättre-sina liv till produktionen av musikvideor, buy canada goose expedition säljes . På samma sätt som känslor inspirerar författare att skriva scenarier baserade på känslor. bör musiken gör du något att säga med relevanta visuella mot körbanan.

Bilder måste motsvara låten. eller att de inte ansluta. Din publik kanske inte vet hur man ska formulera det när det finns en obalans, buy canada goose falsk eller outlet . men de säkert som skit vet när det inte är.Jag vände min beskärda del av officiella filmer. men två informella filmer jag görs- Explosions in the Sky och Agalloch- har dragits i särklass största mängden uppriktig. ärlig. rörliga kommentarer någon någonsin gav mig mitt arbete. Bortom komplimanger om det estetiska värdet (vilket jag uppskattar). det finns de som detta fick jag i min inkorg Facebook för några år sedan.

"Hej Chris. jag är från Italien. bara såg din vackra video på youtube för låten Har du korsade den natten från EIS. Jag ville berätta att det fick mig att må bättre i några minuter canada goose grape dam . och jag tackar er. Jag har ännu inte gått igenom den natten. "

Och detta från videon Agalloch.

"Jag kommer alltid tillbaka till den här videon för att påminna mig om att livet är värt att leva."

Jag har noll koppling till en av dessa människor. de är inte mina vänner eller till och vänners vänner canada goose jacka från canada priser . och även påverkat videor (och många andra) på ett mycket personligt plan buy canada goose trillium parkas pris . Vet du varför. Eftersom låtarna berörde mig djupt. och denna känsla var närvarande i varje ögonblick min kamera rullade. Naturligtvis ville jag skapa något visuellt intressant men visuellt intressant och inspirerade. Aldrig. aldrig bara den gamla.Bestiga ett berg i mitten av ingenstans att få en bild av ett dött träd på ett öppet fält för att öppna video Explosioner för att presentera tesen om hela videon. eller sitter i min lastbil i mitten natt i skogen i tre timmar för ett skott som skulle visa den oändliga storhet naturen i en sång om just detta billigt Canada Goose Whistler Parka grafit dam . och tusen andra gånger jag är ensam kommer någonsin att veta om. jag har inget allt på en plötslig vill kyla eller för att "Jag ska Facebook lådor hur cool shot är det canada goose down jacket priser ." Jag gjorde allt detta för att jag älskar musik. och jag behöver desperat att uttrycka på något sätt hur musik får mig att känna.

Det är därför jag skjuter musikvideor canada goose butik odense Sverige . och så vitt jag är orolig. det är den enda anledningen att skjuta ner dem. Om den musik du lyssnar saknar förmågan att helt förändra dina framtidsutsikter eller humör för timmar. dagar eller veckor i taget du har inget att sätta bilder i rörelse en sång. vilken låt köpa canada goose kensington parka . och du kan kyssa strax utanför skytte musikvideor. Det finns ett dussin andra vägar för produktion av grafik som du kan driva som inte innebär att ta ett skit på en värdefull och underbar medium för musik.