Slide thumbnail

Massivt batteri på hela 5000 mAh.

Anta utmaningen - Rugtel X10

Slide thumbnail

Rugtel X10 - tåls att ha med!

köpa canada goose jacka från kina herr

Business Travel anordnar slump
Av olika anledningar. jag är en vanlig kund på flera olika butiker. Costco för bulk poster. mål för fashionabla objekt. Trader Joe för ekologiska produkter bästa pris stockholm köpa canada goose jacka från kina . etc. 6 butiker verkar vara i min frekvent rotation. De är dock utspridda över hela vårt hus (se nedan visuell hjälp). .)

Så jag gör listor på regelbunden basis. Japp, billigt vad kostar canada goose jacka . är beslutslista hur jag överlever. Om jag inte skriver något. undgår det mitt sinne och leder till stor frustration. Men jag måste hålla sade listor i ett slags ordnade former eller jag skulle bokstavligen drunknar i min egen frenesi av papper.

För att hålla alla sex listor på ett och samma ställe. jag skapade en liten DIY projekt.

Först började jag med ett urklipp och vit kartong insats från ett paket. Tekniskt behöver du inte vita kartong och kan hålla sig direkt till klippbordet istället köpa canada goose jacka från kina . men det var lite för permanent för mig.

Jag köpte sex olika färger Sticky medan de var på rea. Jag délibérai mellan pastell och ljusa färger; men i slutändan. vann mig över.

Jag använde en limpistol för att fästa varje dyna på papp (andra typer av lim skulle förmodligen lika bra) köpa canada goose jacka från kina till salu .Jag sipprade varmt lim över hela baksidan av varje dyna Sticky och sedan fastnat på min bit kartong.

Jag eyeballed placeringen av varje individuell dyna. Om du inte är säker på eyeballing det. kan du mäta och utsatt där du vill att varje bit att hålla för bättre noggrannhet. * TIPS. Innan du klistrar in köpa canada goose jacka från kina . se till att du kan anpassa din tumme på sidan och botten av varje pad att enkelt ta bort löv papier äkta köpa canada goose jacka från kina .Voilà hur gruvan såg efter limning allt upp.

Vänta. det finns något som saknas - etiketter. .) Jag lämnar ofta en lista tillräckligt länge för att ackumulera shoppingtur är värt det. så etiketter är viktigt här.

De av er med vinylskärmaskiner kunde göra några otroligt söta och färgglada etiketter för att klä upp den här lilla damen. Om du gör köpa canada goose jacka från kina . skicka mig bilder och jag kommer att belysa här på UBH. .)

Jag hängde på sidan av kylskåpet med en styrkrok, canada goose återförsäljare i göteborg . Rolig historia - han föll från kylskåpet på den första dagen. Roligt nu. inte när det hände köpa canada goose jacka från kina jackor . .)

Så jag vägde all min mat skala för att ta reda på vad metall krok Kommando skulle vara det bästa stödet.

Denna krok gjorde susen.

Det är allt.

Fungerar som en charm. Även min make verkar uppskatta min lilla systemet äkta canada goose kids snowsuits . Ingen lösare listor på papperslappar som flyter runt. Och inga fler glömda poster när jag är ute købe canada goose i sverige .Jag bara ta bort den sida som motsvarar där jag kommer att tävla för dagen - Enkelt. peasy canada goose jacka i sverige se .

Det ironiska är att jag har ett program på min telefon som fungerar så här. men jag använde knappt, real canada goose vinterjacka outlet . Av någon anledning canada goose jacka köpa billigt . penna och papper är min gå till metoden när mitt sinne virvlar runt 90 miles per minut canada goose återförsäljare barn . Jag tror att det handlar om bekvämlighet canada goose dam parka säljes . Kanske en dag jag kommer att förändras. men nu det fungerar bättre. Och det handlar om att använda vad som fungerar bäst inte vad som är mest populära. eller hur real canada goose loro piana women . billigt canada goose till barn . köpa canada goose jacka från kina .

Kopplat till organisera. Linky Party