Slide thumbnail

Massivt batteri på hela 5000 mAh.

Anta utmaningen - Rugtel X10

Slide thumbnail

Rugtel X10 - tåls att ha med!

köpa Canada Goose Freestyle Vest rött Herr köpa Canada Goose Freestyle Vest rött Herr, köpa Canada Goose Freestyle Vest rött Herr, real billige canada goose jakker til damer, billigt canada goose yuki matsuda, canada goose outlet counterfeit herr, canada goose jacka tjej barn, Canada Goose Heli Arctic Parka Spirit herr, billigt canada goose shop california, canada goose online shop europe Sverige, canada goose winterjassen dames se
5 4.8 1 512 290

köpa Canada Goose Freestyle Vest rött Herr

Måndag. december 22. 2014
Så mycket som jag skulle vilja vara. jag är inte en av dessa "mammor" Pinterest som kan tänka av de sötaste saker i världen att göra med sina tomtar. I år var det bara ett mirakel att Elfie blev en sådan succé i vårt hus. Jag ringer i år vårt experimentella med tomten på hyllan. Min man är väldigt bra på att dölja en del men jag kan inte ljuga när jag säger att det fanns flera (ok förmodligen 80%) av de nätter jag var tvungen att dra mig ur sängen strax innan de somnar drag. Nästa år jag lovar att bli roligare med Elfie.

Nu berätta mammor billiga köpa Canada Goose Freestyle Vest rött Herr . vad kan jag använda för att muta med Elfie när vi lämnar i två dagar ...

Ahhh ... Marshmallow ta mig.

Styggt eller trevligt. Du får själv döma.

Elfie är tydligen omedveten om torget regeln 4.

Tittut.

Hangin tuffa

Att en gång när du är ett barn och du glider på rampen och racket dig eftersom du kommer att gå ner för fort och kan inte sluta. Ja. det bara hände.

Jag är i misstro att julafton är på två dagar. Det betyder bara två fler nätter att spendera med Elfie tills den återgår till Northpole. Elfie. tack för att låta mig använda dig som en bricka i mitt dagliga commentary korruption med min typiska ruttna son på fyra år.Jag kommer inte att säga adjö köpa Canada Goose Freestyle Vest rött Herr . bara se dig snart eftersom farväl är alltid och vi båda vet att du kommer tillbaka till vårt hem så länge som Cohen tror på dig.

Kanske nästa år ska jag ha fler bilder Elfie pinnable ...

Jag överlevde halvåret i år redan. Jag vet inte hur jag gjorde det köpa Canada Goose Freestyle Vest rött Herr dunjacka . men jag gjorde. Det här året har varit svårare för moi.Le passage av en förälder till ett barn med två föräldrar barn var den största utmaningen. särskilt återgången till heltidsarbete köpa Canada Goose Freestyle Vest rött Herr . Men att hitta balansen mellan mitt arbete och familjeliv - nu det är den dagliga kampen. Utbildning brukade vara en sådan familjevänlig yrke. Tyvärr har det blivit mindre och mindre på familjen och mer riktad och kontrolleras av ledare som antingen har förlorat kontakten med vad det är som att vara i klassrummet eller har aldrig Bee i klassrummet alls.
Okej. få av min soapbox nu . billiga köpa Canada Goose Freestyle Vest rött Herr . köpa Canada Goose Freestyle Vest rött Herr .

Ärligt talat. jag är i misstro att det redan är dags att tänka på upplösningar för det nya året (och de jag kan hålla mer än 5 minuter). Jag avslutade min julhandeln idag och nu behöver jag bara tillbringa en kväll fyra timmar varje paket. ensam. gåva.
Jag gillar inte den här processen.
Men jag tycker det med en kall öl. Eller ännu bättre en gnistrande Champs glas.Vad jag är mest glad är att tillbringa de kommande två veckorna med mina små apor och min man en stor hunky apa när han får lite ledigt från jobbet. I år kommer jag att korsa fingrarna och hoppas tropiska snö som temperaturer under hela vintern.
Oh vänta. jag är i Indiana . köpa Canada Goose Freestyle Vest rött Herr billigt ..
Nej. allvarligt. Om vi ​​har en annan vinter som vi gjorde förra året. då kan du hitta mig i Västindien väntar tabeller eftersom jag säker som fan inte kommer att överleva en annan frysning vintern. Min kropp är inte programmerad till -15 grader och två meter snö. En gång i tiden brukade jag ha en solbränna 365 dagar om året tills jag insåg hur mycket det var hemskt för mig. (Tänk Umpa Loompa. På riktigt. varför jag tror att det såg bra ut.) Nu ska jag bara ta till min bronzer för att komma tillbaka till värmen och stranden. liksom den tid då jag är nere froide.Depuis och ledsen och jag har två veckors ledighet här är de saker som jag planerar att göra.

Det finns något att vakna dina barn att du vaknar snarare än din egen personliga. Jag skulle gå upp på 7.30 eftersom mina barn är på plats eftersom min larm sa åt mig att göra. Jag hoppas att jag kan komma ikapp och kanske skapa lite överskott i sovrummet. Önsketänkande. jag är säker.Vid tiden får jag hem på 4.30 varje kväll jag laga middag. bära omkring en cranky bebis. försöker äta middag själv och sedan är det dags för barnen att gå till sängs. Vissa nätter. jag får se Lola för kanske två timmar. beroende på om det fick en bra tupplur i barnvakt eller inte. Jag hatar det. jag verkligen verkligen göra. Så jag tänker spela. gos och älska mina stinkers som möjligt.

Min man och jag har inte varit på ett datum sedan september - det är ett problem canada goose winterjassen dames se . Tummarna att hitta en kväll där vi båda kan få middag och drinkar och faktiskt njuta av det utan att äta för fort för att smaka och utan ett barn i vår tur. Hej Maggie - du tror att du kan rita oss i ditt program, canada goose store paris jackor .

Med influensa härjar genom vårt hus förra veckan började min träning på sparlåga. Men jag övertygade sin man att ge mig mina skor som en jul present..and först eftersom jag av misstag har tagit ur lådan på fredag ​​och bar dem att arbeta på, canada goose återförsäljare i stockholm billigt . sedan lägga dem i lådan som jag gör har inte gjort någonting.
Vad någonsin. Du vet att du har gjort för mycket.

Jag har ungefär 40243923 visar att förhindra bygga upp på DVR. Jag måste titta på och ta bort så fort som möjligt. Dessutom vill jag blogga om min senaste besatthet verkligheten också. Jag skulle säga att det verkligen fungerar.Jag hade hoppats på en lördag eftermiddag tupplur. men jag skulle nog köra till mataffären så att vi inte behöver äta jordnötssmör och gelé för middag ikväll. Det är vad jag kallar mamma frågor . canada goose online shop europe Sverige ..

Jag har varit MIA för den senaste veckan på grund av flera omständigheter.

1. Fredag ​​Jag vaknade med något slags bugg billigt canada goose shop california . Nej. jag har inte kräkas. men jag ska bespara er detaljer om hur det kommer att besluta att lämna min kropp. Låt oss bara säga saker hängande runt och gör sig redo för vår kulturella basaren hjälpte inte min situation. Så jag lämnade arbetet tidigt och tillbringade resten av dagen begränsad till min säng Jag måste vara ärlig. jag fortfarande inte känner dig 100%. Kanske är detta löjligt mängden skräpmat jag konsumerade under de senaste 48 timmarna ...

2. På lördag Cohen vaknade från sin tupplur agerar roligt. Han sedan projektil kräks Exorcisten stil runt sitt rum. Jag tillbringade resten av natten spela läkare och försöka få den blå fondant han hade målet tidigare under dagen på sin matta. Lyckligtvis var det en snabb bugg. men jag är fortfarande klartecken att stanna hos honom hela natten.

3. Lola söndag vaknade super trångt med lager som "flyter". Situationen för lagret är klar nästa dag men hon tog tag i hans öra. Varför. Eftersom det har öroninfektion # 2 i hans vänstra öra sedan oktober.Nu är hon super klibbig och jag är på väg att få en smälta mig om det.

Men en stor sak om denna vecka var långt julen Program Cohen. Förra året. Lola var inte ens en månad. men i år kröp hon under stolarna och viftade bli vän med varje person som gick före henne. Men Cohen. oh my sweet Cohen Canada Goose Heli Arctic Parka Spirit herr . Denna smälta kid min tid i centrum för en million.Il sjöng sin sång för mig tidigare. men för att få full effekt är något i sig. Jag säger inte detta för att det är mitt barn. men det andra han fick veta att hans ögon lyser musik och sjöng hennes lilla hjärta - det var verkligen en lysande stjärna på den här scenen. Jag tog ungefär en bazillion bilder i hopp om att detta var långt ifrån distraherande mina tårar rinner, Canada Goose Expedition Parka brun dam herr . Allvarligt. alla program jag gråter mina ögon - och jag är inte ens ledsen. Allt var så söt canada goose jacka tjej barn . Jag kan fortfarande inte sjunga hans lilla ansikte ur mitt huvud. Då var han så stolt över honom också. som fick mig att smälta mer canada goose outlet counterfeit herr . Detta är saker som du ser fram emot att som förälder.

Tja billigt canada goose yuki matsuda . och dagen de beslutar att sömn är en viktig del av livet.

Jag är i sängen själv. Jag måste sätta mig in i mitt bälte igen i morgon förmiddag efter ett långt uppehåll i veckan ...

Jag har glömt hur kommer kriser kraft om ett år.Jag glömde också baksidan hemsk huvudet berör att barn är inte bara att förstärka det faktum hur riktigt förbannad på dig. de är på tiden. Vi lever dessa kriser tvingar dessa dagar. Kanske hon är trött eller Cohen tog av sin leksak eller om du håller den. Ibland så har du av misstag ögonkontakt och du att möta diva ilska tills hon bestämmer hon är över. Men dessa kriser kommer att driva mig att dricka två öl i stället för ett.

Så vad gör jag. Spräng kameran för att dokumentera Lola diva status.

Det ska bli kul att dela med henne i ett dussin år ...

Sätt dina egna bildtexter som du vill. Oroa dig inte. jag kommer inte berätta för honom.

Som jag nämnde tidigare. Cohen verkligen börjat anamma hela julen och julhelgen det année.L'année han insåg Santa skulle komma. men det är det. I år var han så upphetsad för ankomsten av jultomten eftersom han såg de enorma spränga tomtar i Lowe. Han älskade att dekorera trädet. hjälpa pappa satte lamporna utanför och hjälpa mig välja presenter till sina kusiner. Jag kan inte säga hur mycket bättre den här julen för mig berodde på att Cohen är så glada åt denna.

Förra året försökte vi Elf sak.Och det slutade ett stort skämt. Nej. allvarligt. Efter att ha läst boken och berättar för honom att han skulle förlora sin magi om du har berört. tyckte han att det var lustiga att söka. titta på oss och ge oss den där skiten äta grin (i brist på bättre ord). Jag skyller det på att Cohen var förkroppsligandet av threenager. Så jag var försiktig att föra Elf år igen. Men vi beslutade att ge det en virvel och HOLLA. Den Elf blev en stor succé. Cohen beslutat att utse Elfie och gillar att hitta varje morgon. Även om jag inte är en av de mammor som har alla dessa kreativa idéer Elf. min man och jag får en kick av att hitta sätt att göra humoristisk real billige canada goose jakker til damer .

Här är några av de favoritplatser i Elfie veckan.

Tydligen Elfie är en sen natt eater. Det händer till det bäst av oss.

Det kom som en rivning balllllll .....

Oh hey girl. hey.

Jag får lite hjälp från mina vänner köpa Canada Goose Freestyle Vest rött Herr .

Som jag sa. jag har inte varit mer kreativ med Elfie men jag måste vara ärlig. det är ett konstigt saken flyttas varje natt. Till exempel lördag kväll. jag vaknade vid 03.30 ET erinrade om att Elfie fortfarande äter hans vittne igår.

#mommyproblems

Dock är Cohen kärleksfull allt detta Elf.Et kärleksfull mamma också eftersom jag kan säga er att om Elfie Cohen inte stanna i sängen. kommer det inte vara hungrig. Hungry Hippos.Nu behöver jag för att få min kommersiella spelet och köper för sig själv eller julen kommer att förstöras.

Här är en ny vecka.

Jag vet att jag har delade några av dessa bilder. men förra helgen satte vi upp granen och det var en rolig minne. Cohen är helt i julhelgen i år och det smälter mitt hjärta. Hans Elf visade den här veckan och det verkligen blir i år. vilket är bra för mig eftersom Elfie har betalat mycket uppmärksamhet den här veckan ...

Jag fångade honom sjunga Jingle Bells till sig själv som han hängde hans smycken och så corny som det låter. det är ett minne jag kommer inte att glömma.

Åh vad jag älskar dig julen.