Slide thumbnail

Massivt batteri på hela 5000 mAh.

Anta utmaningen - Rugtel X10

Slide thumbnail

Rugtel X10 - tåls att ha med!

köpa canada goose constable down parka Sverige

Vår Land Bungalow
Det är Week Fair. På söndag eftermiddag. vi gick ner till den stora dagen av öppningen.

Min favorit sak på mässan var alltid utställningar och djur. Farleden. med all mat och spel och rider är inte riktigt den delen jag älskar mest. Jag föredrar verkligen att se de ansträngningar som lokala konstnärer och hantverkare och 4H ungar och all boskap.

Några av mina favoritprogram var scener av rummen i det förflutna. Min favorit. som man kan föreställa sig svart köpa canada goose constable down parka . var mormors kök scen. Det skulle vara roligt att göra.

Jag gillar att se täcken och andra sydda föremål. och även Strumpbyxor trades. Som ni kan se nedan. täcket med den breda bruna gränsen vann ett blått band. och det var min favorit också. Jag gick in i en quilt. Kanske nästa år ....

Flickorna och jag tillbringade en hel del tid att beundra kakor och andra bakverk. Denna gulliga muffin iPhone hade många beundrare. Så smart.

Här ett blått band hö flake ...

Jag älskar att titta barnen leda 4H (och ibland slåss.) Deras djur i arenan för att bedöma. Detta ser ut som en lugn stund köpa canada goose constable down parka , äkta canada goose fake online . men dessa får hade andra idéer om var de skulle vilja tillbringa eftermiddagen. Barnen har vunnit slaget och många lyckades hålla dem på nätet.Visar jag tycker, canada goose parkas fake sweden . men jag måste erkänna att jag är förvirrad. är de husgeråd som folk föra att döma. Jag tror aldrig någon pack något hemifrån. om det var en värdefull antik eller en enkel hushållsobjekt köpa canada goose constable down parka se . och bokstäver på ner till rättvist att döma och visning. Denna gemensamma muffin pan (-vi har alla inte mer av dem.) Ett vann ett band. Go comprendre.Or denna vecka är faktiskt bara en lugn vecka jämfört med föregående vecka köpa canada goose constable down parka . Jag hade en del arbete att göra för mässan och jag har inte ens alla officiella poster.

Min gode vän och granne Lucinda tog några av dess prisade mjölkkor på mässan för första gången. Båda sheand hennes son Glenn online köpa canada goose constable down parka . som är en av mina favorit människor i världen. skulle visa kor i den öppna klassen. Hon frågade mig för flera månader sedan för att hjälpa till att dekorera hennes rum och jag sa säker. Men månaderna kom och gick. och varje gång jag ringer eller sms henne och fråga vad hon hade i åtanke ... och hon visste inte.

Så på måndag kväll. texter hon och saysshe behöver 60 fot banners köpa canada goose constable down parka . Jag vet inte för att hon är en nöt. Nästa dag hon skickar pengar för tyget. Vänta ... vad .. Det är allvarligt. Jag kallar. bekräftar att det är allvarligt. ryckte på axlarna och huvudet ur tygaffär. Och för de kommande tre dagarna jag sy 1/2. Jag sökte. jag broderar. och jag täcke ännu.Mina barn gav mig mat i mitt syrum. Min man gick med enstaka glas vin. Jag skickar regelbundet klagar texter för Lucinda och måste komma ihåg att ärligt. det är en av de mest generösa människor jag känner väl. oavsett köpa canada goose constable down parka se ... Jag är inte riktigt upptagen ändå ... fejk canada goose jacket websites herr .

Jag sökte till en början varje bokstav. Sen jag embroiderthings hon kommer att gilla tror jag. Sen satte jag ihop allt och fri rörlighet täcke och binda den. Det visade sig ganska bra.

Här är det i ladan.

Jag har inte tillräckligt med vävnad för någon färg banner så det var ersättaren. Några av flaggorna har namnskyltar ko småningom efter att jag skrivit namnen på de kor som kom senare under dagen.

Glenn är under till vänster och en annan expert ko-show veteran. Laura. är på right.Under från och med idag den första av korna har visats och Alley. Holstein. vann ett band blått cheap canada goose arctic program jackets .

Yay real canada goose ridge shell .

Jag har också två andra täcken Maskin quiltad drottning storlek sedan jul. Och flera löpare och väggbonader, canada goose barn jacka sweden . Bara sy och sömmar canada goose ladies trillium parka navy 2015 .

Trodde jag skulle dela några bilder av de saker som höll mig sysselsatt äkta canada goose hoodie .

Täcket för min yngsta dotter i julklapp. Girly färger..

Jag gjorde denna quilt för min dotter Emily. sip. ungefär en vecka. Klipp. rekonstruerad. monteras. sönderrivet. uppvuxen och vadderad.Hon är en student som bor ensam och ville ge det en mysig säng. Naturligtvis under denna vecka. jag var inte den bästa kocken. men det fungerade. Min 16-åriga dotter är i ett slags experimentell matlagning humör.

Jag köpte också nya lakan och broderade örngott att gå med täcket.

Jag har nyligen (på min födelsedag) köpte en symaskin Viking Mega Quilter på Craigslist eftersom jag älskar min lilla Singer 160 och jag hade farhågor om att bära den med arbetet av den fria rörligheten. Den fynd av Craigslist kom med ramen för Grace och stygnregulator Farthållare. men jag vet inte om jag vill. Jag är väldigt bekväm maskin quiltning på ett bord och jag har egentligen inte utrymme för en ram på 10 meter för tillfället. Min man och son har sett videon av mega hantverkaren delen och tänker. det verkar det häftigaste. men jag vet inte om det är för mig. Har någon några råd canada goose outlet köln säljes .

Jag tog den mega hantverkare hemma och öva direkt på en liten täcke tillverkat av extra quiltblock. Jag gillar fart och jämnhet den.
Jag gjorde den här lilla quilt (visas här på toppen av detta inlägg) för min väns födelsedag hier.Je har vissa saker broderade och förskönade några ofpillowcases för mig nyligen real canada goose jacka beige .

En orange katter. Roxanne. gillar att spendera tid i mitt rum och titta på mig sy sy.Jag arbetade på maskinen quiltning täcket som min dotter-in-law Ashley faktum. bara prova en grön all-over design.

Det verkar som om allt jag gör är att sy canada goose outlet göteborg säljes . vilket är hälften sant. antar jag. men det var den första vintersäsongen där jag har att arbeta med nya maskiner och lite mer tid. För år köpa canada goose constable down parka . jag ville göra saker och påslakan saker. men barnen var yngre. gården var de mest behövande. huset var en aldrig sinande projekt i sig. Nu är vi inte ombyggnad. konstruktion. fäktning. eller köra som vi gjorde så jag hittade tid att lära sig och öva alla dessa saker har jag alltid velat göra.

Och sedan finns det youtube. Naturligtvis finns miljontals videoklipp slösa tid där. men det finns så fri utbildning där också. Hur många gånger jag sett fria rörelse quilting fjädrar videoklipp och sedan bestämde att jag var redo att prova. Jag säger dig. det är mycket bekvämt.

Självklart har jag en hel del tid slösas bort på Pinterest också. Jag har ett löjligt antal stift ... oy. Men när jag jobbar på ett projekt. jag vet exakt vart man ska gå för att få inspiration.

Jag ska försöka ta sig tid att följa min sömnad och blogga så mycket som möjligt. Jag är säker med våren kommer. kommer det att finnas mer att fotografera och diskutera. Bebis Goat säsongen är precis runt hörnet. för en sak ...

Tack för att stoppa by. .-)