Slide thumbnail

Massivt batteri på hela 5000 mAh.

Anta utmaningen - Rugtel X10

Slide thumbnail

Rugtel X10 - tåls att ha med!

köpa canada goose baby bunting till salu

Meddelande från Yvonne Chua. vd Lesi
Jag är verkligen hedrad att lita möjlighet att tjäna dig som den internationella presidenten för år 2013-14 av samhället. särskilt den första kinesiska kvinnan och den andra i historien om 40 år av Lesi att inneha en sådan position stockholm köpa canada goose baby bunting . Med geo-ekonomiska landskapet förändras köpa canada goose baby bunting . det fanns ett växande intresse för IP samt asa betydande ökning av transaktioner och IP-gränshandel köpa canada goose baby bunting shop , canada goose vest damer billiga . THE köpa canada goose baby bunting . är privilegierad med erfarna experter på alla aspekter av immateriella rättigheter genom sina 11 billiga köpa canada goose baby bunting .000 medlemmar över de 32 nationella / regionala företag i över 90 länder över hela världen. har en unik roll att spela i att omfamna möjligheterna dessa förändringar är närvarande och att ge ett betydande bidrag till IP samhället och våra medlemmar köpa canada goose baby bunting .

Som hemodlade IP advokat. jag är välsignad att Hongkong har stött endast att främja kvinnors ställning och deras mål som kombinerar familjelivet och karriären. Vara i ett av de mest dynamiska marknadsplatser i världen köpa canada goose baby bunting shop . jag är alltid entusiastisk över att se till att vi ligga steget före vår tid äkta canada goose baby snowsuit international shipping .Sedan offentliggörandet av mitt ordförandeskap canada goose factory outlet ontario billiga , billigt canada goose återförsäljare malmö . åtog jag förberedande arbete och jag är tacksam för att fyllas med många försäkringsbolag och stödåtgärder både inom och utanför ERP familjen canada goose jakker billig dam . inklusive de som specifikt min överordnade THE Kina canada goose shop hannover dam . Dessa entusiastiska reaktioner har befogenhet mig med en kraft längre och kör att fortsätta mina presidentämbetets.

Mitt första möte med Lesi inleddes 2002 med den årliga konferensen i Osaka. ERP Det slog mig genast som skiljer sig från andra immateriella föreningar som jag har varit djupt involverad i de föregående 20 åren av min praktik IP.Il fanns en dynamisk stimulering bäras av samverkan mellan de olika sektorerna av människor från vetenskapsmän. ingenjörer. akademiker. regeringstjänstemän canada goose vest mens rea . företagare från företag av alla storlekar cheap fake canada goose solaris . med advokater canada goose trillium billig herr . patent- och varumärkesombud och konsulter. som alla delar gemensamma entusiasm verksamheten framåt Immateriella rättigheter canada goose store paris . Samtidigt blev jag djupt rörd av värmen i vänskap som har vuxit snabbt THE med många av dem jag träffade för första gången köpa canada goose baby bunting .

Min passion för snart lockade mig att tjäna i ledningen för LES Kina-Hong Kong Trade Lesi, canada goose youth expedition parka red säljes