Slide thumbnail

Massivt batteri på hela 5000 mAh.

Anta utmaningen - Rugtel X10

Slide thumbnail

Rugtel X10 - tåls att ha med!

köpa canada goose återförsäljare

Tre Martyrs Monument med en nästan människans öde online köpa canada goose återförsäljare ...
Augusti 1917 var ett dåligt omen för Bessarabien. 13 augusti. centralsjukhuset i Chisinau dör ung präst och poet Alexei Mateevici (16.III.1888. Cainari - 13.VIII.1917. Chisinau) och augusti 20 dödas av bolsjevikiska soldater två andra unga ledare nationella rörelsen Murafa Simion (24.V.1887. Cotiujenii Mari. Jud Soroca -. 20.VIII.1917. Chisinau) och Andrei Hodorogea (1878 Slobozia muller länet Orhei -. 20.VIII.1917. Chisinau) köpa canada goose återförsäljare .

Och om begravningen ägde rum Mateevici blygsam spendera den sista resan av de två var en välorganiserad och en massa människor bakom begravningståget.

Men ödet ville efter att enas och att fixa till eftervärlden samma monumentet . köpa canada goose återförsäljare outlet ..

Den första omnämnandet av förekomsten av tre martyrer monumentet upptäckte ett manuskript Poleac ordbok Manual 80. Därefter album Bessarabien (Moldavien 1933) Kapten George Andronachi Jag hittade en mycket framgångsrik reproduceras bilden. Och gå samma väg. vi har redan fått bilden av privatarkiv köpa canada goose återförsäljare . Hur är den bild som vi reproducerar. Dechiffrera gåta detta monument som vanligt kom oväntat.

Ödet rumänska tidningen (1998. # 2) publicerades en liten studie Alexei Mateevici - en martyr till nationella saken. undertecknat av Virgil Teodorescu Z ..Betydelsen av detta material är att dokumentären hävdar öde ett monument som har installerats nära katedralen i Chisinau.

"År 1922 invigdes i Chisinau. ett viktigt monument för att hedra" apostlar Bessarabien martyr Sanktt av nationella saken. "Därför. den var färdig i Chisinau initiativ av en kommitté under ledning av Pan Halippa. Initiativtagarna har gynnats av stöd av regionala "gravar" kommittén Chişinău Corporation som anhängare av president. General Division General Division S. Popovic och S. Macri. Åtgärder har vidtagits och som avslutas med centralkommitté "gravar" Bolaget. som samordnas av Ärkebiskop, canada goose jacka brun Sverige . dr. Miron Cristea. Arbetet anförtroddes skulptören Vasile Ionescu-Varo insikten att avslutat ett brådskande samtal för att hedra de modiga kämpar för nationell ideal.

Ligger på gården i katedralen. var monumentet av sten. med reliefer. örn. emblem. inskriptioner och dekorativa element gjutna i brons.Enheten hade en fem-växlad bas på vilken placerades en vertikal sten reliefer paneler som har integrerats med chips martyrer åtföljs av text billig köpa canada goose återförsäljare . Simon Murafa, real canada goose outlet store canada . född 24 maj. 1887. dog 20 AUGUSTI. 1917 Fr köpa canada goose återförsäljare . Alexei Mateevici. född 16 mars. 1888. dog 13 aug 1917 Andrei Hodorogea. född i oktober 1878 avled 20 augusti. 1917.

Dessa reliefer skyddades av en örn med utsträckta vingar. Enligt reliefer var de ord som definierar monumentet. ovan köpa canada goose återförsäljare 2015 .

De tre reliefer övervakades av växter. På toppen placerades två grenar. En ek och lagerblad annan som föll rumänska vapen.

Basen av monumentet har dimensionerna 4.35 / 1 billiga canada goose jacka outlet .92 m.

Sten panelen har dimensionerna 2.75 / 3.00 / 0.60 m.

Arbetet har kostat 140.000 lei. "

Avtäckningen av monumentet. bygga anhängare av Pan Halippa. yttrade ett ord av hyllning till martyrer avskiljandet av Bessarabien bara början.

"Eminence.

Ärade gäster.

Ministrarna.

General.

Ärade medlemmar.

Vi är här. vår närvaro vid invigningen av monumentet älskade son Bessarabien - Alexis Mateevici far. Simon och Andreas Hodorogea Murafa att hylla fromhet av dessa ivriga kämpar för nationella saken canada goose jacke billig sweden .För mig. som ordförande för initiativet att höja monumentet och som en som bodde med sina dagar av slit och kamp Canada Goose Freestyle Vest rött Herr herr . ​​för att min uppgift att förklara i några ord till vårt folk som var glada i Herren. vars ansikten Le- Jag grävde här bronsmonument och vars minne vi har och gräva i våra själar. vilket gör deras yrkesliv. kamp och offra ett exempel för oss och kommande generationer att följa oss ... ".

Detta monument var en av de få höga Chisinau efter unionen. I grund och botten tror vi att efter 28 juni 1940. förstörde sovjetiska myndigheterna. gör som de diktera ideologi. Ju mer material som jag sa fel. Att prata med vittnen billiga canada goose parka . bestämde vi att grunden existerade förrän efter kriget. och arkivdokument skrivna på brev av det rumänska ministeriet religions pekade mig ur Bessarabien flera kända monument.

"Personalen är stor canada goose womens montebello parka billiga . avsnitt II canada goose citadel parka tan billiga . Kapten Simionescu

No äkta canada goose outlet københavn .48.438-1940

Från 11, canada goose montebello parka dam black säljes .X.1940

Evakuerades innan efter monument i Bessarabien billiga canada goose trillium parka 6550l navy .

1. Monument till kung Ferdinand i Chisinau Iaşi delas; allvarliga skador. tillplattad huvud och svårt skadade ben; ges till industrireparations skola i Iasi; reparationer uppgick till 250.000 lei.

2. Monument Vasile Lupu i Orhei distribuerade Iaşi; i gott skick.

3.Stephen den store Monument i Chisinau staden Vaslui delad; i gott skick.

4. Allmän Poetas Memorial Soroca distribuerade Military Museum i Bukarest; visar små skador som kan repareras på plats.

5. bronsreliefer och Mateevici Murafa Chisinau National Art Museum distribuerade "Carol I" i Bukarest.

6. En relief av betong och en byst av hans Hajdeu. får samma museum.

Det evakuerades från Bessarabien.

1. Staty av Kung Ferdinand av Ismail.

2. Byst Soroca sluttning.

Bukovina evakuerades tre byster I. Brătianu. Mihai Eminescu och George Enescu; evakuerades Unification Monument Tjernivtsi. "(Inrikesministeriet köpa canada goose återförsäljare . Riksarkivet i Rumänien).

Således har vi uppenbarelsen av ett lyckligt slut för de tre Martyrs Monument Bessarabien Alexei Mateevici. Simon och Andreas Hodorogea Murafa om det inte var klart att endast två reliefer undervisades. som A. Hodorogea manquantes.La logisk slutsats är att det är nödvändigt att finna lindring eller rekonstruktion. höja ett nytt uttag och monumentet av historien är rättmätigt återställd. och de föreslog två män. Iulian Dumitru Rusanovschi Godorogea och håller på att avslutas detta initiativ.

Och återkommer nära katedralen "Nativity" tre Martyrs Monument med en nästan människans öde ...