Slide thumbnail

Massivt batteri på hela 5000 mAh.

Anta utmaningen - Rugtel X10

Slide thumbnail

Rugtel X10 - tåls att ha med!

discount canada goose womens trillium parka pris till salu

Avskaffa senaten säger lokala riksdagsledamöter 0
Sitter på motsatta sidor av underhuset. konservativa Rick Dykstra och NDP MP Malcolm Allan var inte överens om mycket.

Det är därför inte förvånande att de Niagara suppleanter beskriver den pågående skandalen federala senaten i radikalt olika termer billig discount canada goose womens trillium parka pris , canada goose white fur fake billigt .

Samtidigt som problemets allvar discount canada goose womens trillium parka pris . Dykstra ser spela som ett resultat av regeringens öppenhet. Allan ser som en konsekvens av sanningen som medvetet dolt.

Men var de överens om vad som är den ultimata öde senaten sig bör vara.

Allan. MP för Welland. St. Catharines och MP Dykstra vill förpassas till historiens soptunna.

"Jag trodde hela tiden. Kanske var det logiskt att senaten när Kanada bildades som en nation. men eftersom vi länge har överskridit ändamål som det var tänkt att tjäna ". säger Dykstra." Jag skulle vilja tala i House of Commons morgon och ha en omröstning om avskaffande av senaten. "

Beträffande Allan kallas "hus av eftertanke" inte tjänar intressen kanadensare.

"Jag tror att om du frågade kanadensare att de skulle berätta för regeringen vad de vill att de ska göra med senaten". sade han. "Vi brukade ha provinsiella senater discount canada goose womens trillium parka pris 2015 . De som hade dem blev av med dem.Vi borde göra samma sak i Ottawa. "

Medlemmarna håller inte. dock att skandalen säger om den nuvarande regeringen.

Allan sade premiärminister Stephen Harper kan inte undgå skulden för den pågående frågan om hur senatorer Mike Duffy. Pamela Wallin och Patrick Brazeau har använt skattebetalarnas pengar för att betala sina utgifter.

"Bocken stoppar med statsministern". sa Allan. "En del av problemet här är att de konservativa. som liberalerna, real canada goose aviator hat sale på nätet . förstå sina senatorer i sina valmöte möten. där politiska ståndpunkter diskuteras och beslutas discount canada goose womens trillium parka pris . köp discount canada goose womens trillium parka pris .. Så de är en del av partiet och deras ledare är premiärminister Harper för de konservativa och Mr. Trudeau Liberal, billigt canada goose jacka blogg . "

Allan sade Harper att ändra historien om vad som hände efter att lära hans tidigare stabschef gav en check på $ 90 000 Duffy - Första Harper sade Nigel Wright avgick men säger nu att han har sparken - gräver regeringens begäran om att vara transparent discount canada goose womens trillium parka pris .

Dykstra dock försvarade sin ledare. säger ingenting är täckt.

"När premiärminister Harper lärt sig om det. han kom fram direkt discount canada goose womens trillium parka pris barn . Det omfattar inte upp vad väger en canada goose jacka billigt . han presenterade den." sade Dykstra. "Varför kom fram. Eftersom vi är fast beslutna att transparens i regeringen.Nu innebär detta att ibland får du en klapp på axeln billiga canada goose jacket trillium parka . men ibland betyder det att du kommer att kritiseras. "

Medan öde de tre senatorer under eld från sina kollegor inte har förseglats billigt canada goose jacka från canada . skulle lokala medlemmar vilja se hela huset försvinner.

Hur detta kunde hända. men är en annan punkt av oenighet.

Dykstra säger kanadensare är inriktade på ekonomi och sysselsättning. och öppnandet av konstitutionen att avskaffa senaten är inte något de flesta människor har mage för canada goose chilliwack bomber fake priser .

"Jag tror inte att kanadensarna vill att vi ska gripas av denna typ av fråga. som tidigare regeringar har beslagtagits av Meech och Charlottetown". säger Dykstra canada goose england se . med hänvisning till tidigare försök till konstitutionell reform. "De vill att vi fortsätter att fokusera på jobben köpa canada goose online webshop . "

Dykstra sade moderaterna väntar på beslut från Högsta domstolen om vad huset kan göra för att förändra senaten utan att öppna konstitutionen.

Allan tror senaten skandalen blev "vattenkylare talk" och verkligen upprör kanadensare. En folkomröstning är i ordning. sade han.

"Jag vet att rädsla är att om du öppnar konstitution som folk kommer att vilja få andra saker i det. men jag tror att du kan göra det snabbt. det bara fokuserat på denna fråga" real canada goose clothing . säger Allan canada goose dawson parka sweden .Under tiden Allan sade att regeringen skulle kunna göra några omedelbara förändringar inklusive borttagning senatorer valmöte och förhindra senatorer att göra politiskt arbete för sina partier discount canada goose womens trillium parka pris .

"Åtminstone detta sätt kan vi ta bort dem från den politik som underhuset från dag till dag."