Slide thumbnail

Massivt batteri på hela 5000 mAh.

Anta utmaningen - Rugtel X10

Slide thumbnail

Rugtel X10 - tåls att ha med!

discount Canada Goose Victoria Parka vit dam

François svart discount Canada Goose Victoria Parka vit dam . Tron på Gud är inte nödvändigt.
September 11. 2013. skrev Franciskus ett brev till dem som inte tror på svar på Eugenio Scalfari som svar på flera frågor. bland annat om huruvida Gud förlåter och sparar dem som inte tror på Honom. Francis skriver med beundransvärda mål för att "bekräfta tron ​​på Jesus Kristus" och att "främja en uppriktig dialog" med icke troende. För utformningen av Franciskus discount Canada Goose Victoria Parka vit dam . är bokstaven försiktigt evangelisation.

Innan kritisera den primära kontroversiell punkt i brevet discount Canada Goose Victoria Parka vit dam till salu . låt mig göra några kommentarer discount Canada Goose Victoria Parka vit dam , Canada Goose Freestyle Vest rött Herr herr .

Först vill jag berömma den milda och graciösa tonen i brevet stockholm discount Canada Goose Victoria Parka vit dam . Härstammar från uttalade önskan att uppmuntra en uppriktig dialog med icke-troende, canada goose canada retailers dam . är det tydligt att brevet är skrivet med detta i åtanke. I detta avseende ger brevet ett positivt exempel på hur vi kan utforma vår kommunikation med ett mål och att hålla fast vid det målet genom att noggrant välja våra ord. Ord är viktiga. och vi bör inte använda dem slarvigt.

För det andra. som vi ser i detta brev. den katolska läran. historiskt. bygger på den tradition av kyrkan och av egen erfarenhet samt om överklagande till Skriften. Det är just på denna punkt som detta brev - med katolska läran - vandrar (ibland känslor komma i vägen för vår exegetik).Francis påståenden verkar komma först från kyrkans lärdomar. och andra. av egen erfarenhet discount Canada Goose Victoria Parka vit dam . På detta sätt är evangeliseringen startas på fel fot. Början av en dålig antaganden baserade på dialog är inte användbar för effektiviteten i dialogen (om inte syftet med dialogen är själva dialogen) .Även dessa två aspekter av brevet är anmärkningsvärt och symtomatisk de flesta viktiga problem discount Canada Goose Victoria Parka vit dam online . är den fråga som har väckt viss uppmärksamhet uttalandet att "Guds barmhärtighet har inga gränser om du går till honom med en uppriktig och bedrövat hjärta. Frågan för dem som inte tror på Gud är att lyda sitt samvete. Sin. även för dem som inte har tro canada goose shop fake säljes . är att när vi går mot sitt samvete. "

Vid första anblicken brevet verkar anställa en liknande takt som den som används i Romarbrevet 1-3 Paul. Det judiska folket var under (Mosaic) lag. medan hedningarna var under lagen (etik i allmänhet), köpa canada goose återförsäljare . Varken i lagen eller lagen i allmänhet har utformats för att spara canada goose montebello parka womens black 2015 . men båda enheterna var Gud använde för att visa människor deras andliga behov. Francis kan vara lockande för begreppet genom hänvisningen till medvetandet här.

Men när Francis inte kan få posten vid sin slutsats. Romarbrevet 3. 20-24 är det sista steget som krävs.

...Genom laggärningar bliver intet kött motiveras inför hans ögon; enligt lagen är kännedom om synden canada goose butik danmark 2015 . Men nu äkta canada goose x concepts vest . utan lag canada goose trillium outlet billigt . Guds rättfärdighet har uppenbarats. som bevittnades av lagen och profeterna canada goose jacka fakta se . ens Guds rättfärdighet genom tron ​​på Jesus Kristus. för alla som tror; för det finns ingen skillnad; Alla har syndat och gått miste om härligheten från Gud. motiveras som en gåva av hans nåd. genom förlossningen i Kristus Jesus canada goose citadel parka tan sweden .. buy Canada Goose Trillium Parka sand dam .

Med andra ord. lär Skriften att följa sitt samvete (även reglerat i lag eller lagen) inte kan ge förlåtelse. men bara belyser den universella behovet pardon.Contrairement till Paulus ord discount Canada Goose Victoria Parka vit dam . Francis presenterade i sitt brev en ofullständig evangelium. Även om vi önskar i vår medkänsla. kommunicera med känslighet och medkänsla för icke troende. har Frances inte mer auktoritet än du eller jag att mjuka Skriftens ord.

Det mest medkännande sak vi kan göra för troende är att representera Guds ord genom dem. och Peter säger att vi ska alltid göra det med mildhet och respekt (1 Petr 3.15).

cc