Slide thumbnail

Massivt batteri på hela 5000 mAh.

Anta utmaningen - Rugtel X10

Slide thumbnail

Rugtel X10 - tåls att ha med!

cheap canada goose jacka i säljes

En cykel som cyklade med tåg
Innan jag får berätta historien om en tågresa från Skopje till Warszawa stockholm cheap canada goose jacka i säljes . tillbaka för ett ögonblick Martin. en fransk sakwiarza jag träffade i huvudstaden i Makedonien.

Martin hade en trevlig liten kolarzówkę utrustning och två packväskor på ryggen och en liten ryggsäck placerade dem på stammen. Som jag skrev. reste han utan ett tält. Således långdistanslöpare-minimalistisk.

Å ena sidan. imponerar mig på andra sidan tycker jag att det är värt att lära av erfarenheterna från Martin.

Först gick han alldeles för sent. han var tvungen att gå mycket snabbt. så att undkomma det dåliga vädret.

Och över hela världen och därmed faller frossa redan tillgängliga - ingen tält innebar en riktigt cool kväll och / eller högre kostnader. Tält. denna bit av skivmaterial monterad på en två kijkach har två huvudsakliga fördelar. först uppfattade temperaturen i tältet är alltid högre än utanför. på grund av brist på vind. och förmågan att hålla sig varm. utandningsluft på ett ställe. För det andra. kan det sättas någonstans och minska risken för att flera gånger på natten något går fel - och så kan sova djupare och koppla mieux.Homme sover i en sovsäck på gatan är ett lätt mål. och framför allt hans egendom är inget framför en butik.Dock är tältet ett stort mysterium. och långt färre människor och djur väljer att ha offensiva åtgärder mot honom.

Det är också en snabb sport resor resor "smutsiga". Något för alla - jag personligen föredrar att träna sporten i Polen. där jag har tillgång till bättre utrustning och andra - racing med dem ger mig mer motivation för att få bättre resultat.

Som vi ständigt gör samma alltför stora avstånd dagliga inställning fel. här är mitt förslag division.
- Upp till 40 miles per dag - (. Ex bilder) nöjesresor eller tematiska
- Från 60 till 80 miles per dag - Resa Tours. det är ett ganska bra tempo mycket långa expeditioner. eftersom det fortfarande tillåter regeneration medan du flyttar oss framåt en vettig takt är det också dags att besöka eller bo med någon (någon pomieszkiwanie cheap canada goose jacka i säljes . etc.).
- Mer än 80 miles per dag - Resor Sport. för att snabbt lösa enorma avstånd. Till exempel. med ett genomsnitt på 100 km kan drivas från polska till någon gräns Europa i ungefär tre semaines.Quelque något för någonting. det finns inte mycket tid att utforska och kontakter med " lokalesami "borde snarare styra klart upp genom att välja den mest trafikerade och snabbaste sättet runt eller dalar.Nu Martin är med min gamla. misshandlade tält. vilket innebär att det är säkert klokt (eftersom det kan ompröva sina minimalistiska antaganden). är det varmare och mitt tält för att göra upplevelsen ännu mer än mig - )

Nåväl. nu huvudtemat. som är "på cykeln monterad med tåg."

På tågresan. bestämde jag. eftersom jag inte gillar bussar och flygplan skulle bli för dyrt. Jag hade också tid och lust att besöka några ställen längs vägen.

Berättelsen börjar med en modern station i Skopje. Som våra stationer. för några år sedan. "modern" i hans fall är byggd under de senaste 30-40 åren (en i huvudstaden Makedonien efter jordbävningen på 60-talet i synnerhet). men inte nödvändigtvis "ren" eller "anpassad".

När du köper biljetter till en rabatt till min förvåning fick jag ett kort 26 € - det är samma i Serbien. så det är bättre zaszpanować detta kort framför dig i lådan. Låga priser vid gränsen (ca. 5 zł) kompenseras på något sätt. att jag var tvungen att köpa balansen i kroppen för att inte gå i flödet av urin tagen från en närliggande vägg .Bara wtaszczyć cykel trappan till andra våningen höjd (men hittills våra polska järnvägar wytrenowały mig) och sedan hoppa på tåget och huvudet (vilket elev vänlig hjälp mig).

Kväll tåget är tomt. föraren är så mig problem eftersom cykeln står mellan sätena.

Driften sköts till gränsen på cykeln och ta den redan internationella processen i Serbien. Ett problem var tänkt att vara det faktum att jag inte kunde förvärva den serbiska valutan i Makedonien.

Men innan jag får sitta i gräns lanthandel till slut skriva vykort. Det förvånar mig alltid hur denna uppgift tar tid - 1.5 timmar skickas som ett lyft och jag vet att du inte har tid för den förväntade tåget. Trots detta kommer jag att gränsen.

Jag menar. jag har sådan avsikt. men jag kan inte hitta ingången till motorvägen. Slutligen. efter partyzancku översätter cykel på räcket på bron - inte försöka upprepa med en motorcykel eller en bil.

Utseendet på gränsvakter mitt i natten på en cykelväg höjd ögonbryn erkänner dock inte alla problem. Serbiska sidoräknare är öppna 24 timmar. men kommer att vara Preszewie ATM. Om du är typen av kurser de inte skiljer sig mycket från normen. så du kan använda på ett säkert sätt.Eftersom jag inte har ett tält. och nästa tåg är 10 timmar. jag börja leta runt efter en plats att sova. Men ingenting hoppar ut på mig. och även om det effektivt täta min entusiasm hundar som visas från ingenstans.

Och om jag får till stationen. "Ja. kanske i väntrummet kommer przekimać" tror jag. Stationen ligger i gränden. som också är Ungdomens Hus (eller något liknande). Intill resort är en serbisk polisstation - omedelbart kontrolleras mina dokument och engagera Kimani denna tråd här. Inte bara det, canada goose online store europe billiga . rusa igen på jorden som beväpnade soldater och deras befälhavare säger att "militära zonen" och order att gå till Presevo (stationen är ca 5 km och runt det var en liten stad med ett mycket originellt namn ... "station").

Tja. jag ska. Det är mörkt. några killar (inte mormor.) I svart läder titta på mig mycket misstänksam. Här kan du se den ovanliga sakwiarze spinn.

Välj en punkt - ATM och störande till bryggan. På vägen såg jag några nästan färdiga byggnader. Detta kan vara ett bra skydd. men du måste vara mycket tidigt kollaps - byggare arbetar ofta från 6 am.

Jag var på väg att packa insidan. när jag plötsligt drar cruiser.- Vad gör du här och vem du är. - Europaparlamentet uppmanar enda engelsktalande officer.- Jag pustostan sakwiarzem och det är en fantastisk plats att bo. så oroa dig inte bara resa att gå längre - jag skulle svara. Men jag vet att det skulle bli problem. Inte bara är det nära den serbiska-makedonska gränsen. är gränsen till Kosovo lite längre. Jag har nu insett att textningen är Preszewie på albanska. så bebos av albaner. Du kan se att situationen är spänd. eftersom det är en strategisk punkt genom vilken järnvägen mellan vägen och de två slaviska ortodoxa Capital Belgrad och Skopje. Med tanke på ovanstående. jag svär det i åtanke. och jag svarar.
- Jag missade tåget och nästa. jag är i morgon bitti. Du vet inte var jag skulle kunna tillbringa natten här.
- Följ mig - jag fick ordern och lyktor som de gick redan i mörkret. jag ska en polisbil.

Slutligen kommer vi till något som liknar ett litet hotell. Ägaren av misstänkta brådska leder mig att sätta cykeln i källaren. Jag såg så bråttom av araber och har alltid betytt samma sak - priset per natt ingår inte fast etablerad och du kan räkna med att takten i Hilton.
Jag vänder mig till polisen för att fråga hur mycket kommer hotelikarza säng med lui cheap canada goose jacka i säljes återförsäljare .Il är sant att han använde den brutna tyska (jag vet). men det var en psykologisk grej hotelikarz kommer att vara mer realistiskt att prata med en agent Polisen med mig.- 20 €.
- Nja. för mig är det för mycket. Är du säker på att det inte finns något annat hotell.
- Ok. € 10 - resultat hotelikarza svara.
- OK.
Stå på sig är att hålla marken även när handen är samma Błotki;-)

Nästa dag. de soldater som är stationerade som det visar sig i House of Youth. hälsar mig varmt. polisen knivhugger mig en annan stämpel i passet och cykel landar på slutet av något sådant här och kan Pośpiecha -vara mer personlig. Serbiens huvudstad.

Även om priset är ganska i strid med vad som var tänkt att vara. men jag klagar inte. 1500 dinarer + 100 dinarer per biljett för totalt cirka 60 cyklar zł. Internationell biljett skulle kosta 120 zł och förmodligen kunde inte få honom en cykel.

Den heldagsresa. natt i Belgrad så bara tre timmar natten innan Lågt till Budapest. Officiellt finns det inga möjligheter att bära cyklar. men jag bestämde mig för mig själv att. och han snabbt ira.Je i stan (Nice. stora. moderna. drivrutiner för dessa arter eftersom de får en fruktansvärd bråttom. många tutar) och tillbaka till stationen (plats utan ränta. kommer du inte försöka här för att stanna.) att komma överens med konduktorami.

Trevlig överraskning. föraren talar polska (serb). Mindre vackert. skicka det till din vän med soffor som kan dölja min cykel i bilen ...om du betalar honom € 20. Dessutom har jag naturligtvis köpa en vanlig biljett (15 €).

I en anda av att slå mitt huvud och veta strategi Norbert gå till marknaden i närheten. som visserligen stängt öppnas. Varför det.

Tja. ibland polskimbusem Norbert reste med cykeln. Cykling har alltid varit problematiskt stretch nät eller bubblor. Varje tid att investera i dessa produkter Norbert har kommit att gå till snabbköpet nära busshållplatsen och fråga inte där - pallgods oftast kommer skyddas av antingen. brukar det gör Så det var inga problem med sina köp.

Denna strategi har visat sig vara. och den här gången. redan den största avfallsbehållaren innehåller tillräckligt bubblor nog för två cyklar.

För att ta isär utrustningen och bestämmer sig för att använda strategin att "bagage" - det vill säga. att cykeln filmen utan att vrida och obkręcony är i huvudsak en vanlig bagage om det behövs dessa delar bicyclette..Les bestämmelser cyklar är så absurt att jag inte känner ånger för att använda detta trick.

Med min polsk-serbiska orkester äntligen slutar med muta. Han ville 100 dinarer (3 zł). men jag hade inga dinarer. 10 PLN fallet.Från början. undrade jag vad jag bar i plånboken i denna resa - nu vet jag;-)

Resan Sam vid gränsen går smidigt och mycket trevlig. och detta beror på att bolaget Nataliji - hälften och hälften Serbki kvinnor av en slump samma intervall.

Tyvärr. innan gränsen. på gränsen till den ungerska ledaren verkar Natalija. Titta på min biljett och hans ansikte hårdnade - Jag ser att det inte kommer att bli lätt.

- Och detta. - påpekar att mitt paket.
- Bagage.
- Transport av cyklar du betala 10 euro. Och 30 € straff.
- Det är inte en cykel väska. Bike Kan du se dig själv på gatan - den har två hjul och ratt. Och det är inte, canada goose tremblant hoody säljes .
- I det här fallet kan jag ladda € 80 värde av överdimensionerade bagage.
- Och hur ska jag betala 40 € Jag kommer att kunna främja detta min "cykel".
- Naturligtvis.

Soooo. Jag beslutade att inte betala böterna. Klockan var två på morgonen. Tydligen skulle vara 4.30 tåget för cykling - bara köpa en biljett vélos.Ainsi. lämnar tåget utan mig. och jag in cykeln och gå till den Kelebia eftersom detta är ungerska staden kallas ATM - i slutet till något som jag måste köpa en cykel biljett. Tyvärr. är ATM trasig ... Tja bra.

Temperaturen sjönk till 02/03 grader. våt och väntan är över.Ingen av dessa saker. men gör - ta ut min Puchówka och skratta i en anda av dessa motgångar. Tja. men om jag inte gjorde det ...

Jag beslöt att be servicestationen för att ladda min cell. I slutändan. en hel del stående runt cykeln. så de måste vara goda människor. Samtidigt förblir nästan behandlas som en spetälsk med förakt avvisade stationen. Hmmmm cheap canada goose jacka i säljes ...

Bredvid det är ett inlägg - svårt att förstå. eftersom den har en ungersk namn. I varje fall de gränsvakter berättade där ATM online cheap canada goose jacka i säljes . kunde den offentliggöra dem. och den här gången hjälpa mig.

Vid körning på parkeringen på en gång en kille som står med en cigarett på trappan börjar skrika åt mig.
- Vem är du. vad gör du.
- Slappna av. gråt inte då. bara säga.
- Stopp. stopp. Detta är inte en cykelväg. polisstationen.
- Tja. jag står. Jag har en fråga ...
- Detta är inte ett hotell eller turistinformation. vad tror du.
- Slappna av. du har redan bett att inte skrika.
- Jag inte gråta ...
- Andas calmement.Voir Jag har laddaren och telefonen. Kan jag ladda.
Vid denna punkt. gästen röst. Efter ett tag. men skakade.
- Jag sa ju att det inte var ett hotell ... Är du galen.. Omedelbart få upp. Polisstationen.
- Tja .... Det är inte som jag gör något fel cheap canada goose jacka i säljes .
- Lämna omedelbart området ...
- Och det är intressant cheap canada goose jacka i säljes shop . Sedan när Ungern var ett polis land.
- Försvinn härifrån. men redan ...
- Andas.
- Vad..
- Andas lugnt. Ljusare.
- Take It Easy.. Hur fungerar det slappna.. Lämna omedelbart området ...
- Jag är ledsen att du är så stressad dina problem ...
- Mina problem.. Jag har inga problem ... Det är ni som har problem är ...
- Ja. det har jag. Och ... du är det. - Så jag lämnade väl frågade SNCF regionen.

Hmmmm ...

Klockan 4 på morgonen tåget dök förväntades. Tyvärr. i motsats till vad som hände i kalendern. och vad han sade ledaren som kastade mig ut ur det tidigare tåget ... det var inte i bilen cykeln.

Innan du sätter in i cykeln. men jag bestämde mig för att prata ner till lokföraren buy canada goose real website . Han medgav att han borde vara cykeln och tillät mig att sätta min cykel i slutet. Tja. mänsklig besökare. Han skickade mig till och med bara en biljett till kassören efter pédalé.Ticket och började agera som första kund leende på damen som sitter bredvid dekalen "Vi accepterar Euro" Jag frågade om kanske Du kan betala med kreditkort.
- Gör det inte.
- Och euron.
- Inte heller.

Hmmmm . köpa vad kostar en canada goose jacka . canada goose down filled jacket Sverige .Lyckligtvis föraren var riktigt ok och jag utbytte euro för forint. så inga större hinder anlände till Budapest.

Här vid internationella rutan kontor köpte en biljett till 07.35 nästa dag vid ett kampanjpris på 39 € (29 € + cykel) och glad. träffade jag Lailai - Hongkong kinesisk kvinna. träffade jag en månad tidigare Florens. Det är förvånande att, canada goose hybridge lite hoody women billigt . i andra änden av världen. är det Kindred. rese själar.

Sen jag häller regnet grymt övergav Decathlon köpte en nyare version av min gamla tält för 30 euro (vilket ökar kostnaderna för alla boende DWO-och-półmiesięcznej expedition till € 76.5) och ställa in bekvämt på en ö i centrum av staden.

På stationen. jag ville vara tidigare. men ingen utförandet av denna händelse gick sådär. Tja. övergav de shoppa ... Så jag hittade på ca 07.20 station. Tja. bör 15 minuter räcka för att ge ...

Tja. titta på varandra. till vilken plattform tåget går klockan 7.35 Warszawa. Hmmm. inga tåg ... Det är därför ... O Holy shit. 07.25 i Warszawa. Igår var jag tvungen att läsa schemat fel.

Folkmassor driver arbetet med att minska ungrarna arbetar på cykeln på min plattform. hoppas att ungrarna ingen motsvarighet till vår SOK.

Tja. det finns ett tåg.Vad vi har här. Första klass bil - nej. Dining bil - nej. Vanligt andra klassens bil - nej. Vanligt andra klassens bil - nej. Lokomotiv - inte ... Och var är bilen cykel som jag har en biljett. Jag vet inte att jag inte visste föraren. och snart i kundtjänst kommer att vara en hel timme som försöker hitta ett svar på denna fråga. I samtliga fall lämnar tåget utan mig.

Hmmm ...

- Den här bilen körs bara på sommaren. - Är dom - Vi kan skicka dig en cykel att Braclaw tåg. men det är inte någon cykel på polska.
- Tänk om jag lindade min cykel bubbelplast. - Föreslår blygt i minnet härdar min chef för ungerska orkester ansikte canada goose sale sweden se .
- Och det är tanken. Sedan kan du ändra Bracławiu i Warszawa.
Sedan gick laget att arbeta på mitt skrivande biljetter på olika saker. spika det som en säl.
- Och om det inte kommer att vara ett problem billiga canada goose trillium dam . packade jag cykeln. - Föreslår möjligheten redan kända för mig.
- Oroa dig inte. kommer vi att tala med föraren canada goose online shop de dam .

Och effet.Le föraren kontrollerar biljetter. konstaterar cykeln och nu hans ansikte börjar att ställa in. när plötsligt en LYCKSALIG leende rozpogadza.
- Pratar du med dig damer med kundservice.
- Ja jag är.

Tyvärr. föraren i Bracławiu tala. eftersom jag inte behöver.När jag skicka den ledande packade cykeln stelna ditt ansikte och du berätta att resan omöjligt. redan efter ett alternativ. obefintlig koppling. Vid denna punkt canada goose store paris priser . jag tar sugrör och visa min biljett med stämplar. underskrifter. anteckningar. etc.
- Tja. låt du lägger den i början av kompositionen - säger avgång den tjeckiska ledaren.

När han såg föraren av polska biljett sade att dessa är ägg . canada goose sweden priser .. men låt mig gå vidare.

Så jag landade på en station känd Warszawa East. Men bara två våningar ner trappan;-) 15 minuter trampa och jag är hemma.

Några tusen miles. två och en halv gånger extra möten. händelser och platser. och ... ja. det kan inte vara något annat erkända som ... slutet.

Postscript För de som söker specifika råd. kan jag tillägga här som beskriver tågresa från Skopje till Warszawa en total kostnad på cirka 400 zł med boende i Preszewie.. Detta är en mängd som är jämförbart med priset på en buss biljett cheap canada goose jacka i säljes .