Slide thumbnail

Massivt batteri på hela 5000 mAh.

Anta utmaningen - Rugtel X10

Slide thumbnail

Rugtel X10 - tåls att ha med!

cheap canada goose girls jackets online

Måndag. 13 maj. 2013
Var ska man börja. Jag älskar den här tjejen. Jag har känt Justine sedan hon var en pissa flicka från grundskolan kör med min syster och vi har vuxit till att bli riktigt bra vuxna vänner (tack för att dela det med mig. Michy).

Justine är en otrolig designer / kalligraf och Justine min design fungerar. Hon är mild. snäll billig cheap canada goose girls jackets . inspirerande och förmodligen en av de mest begåvade människor jag känner. Jag sa till honom en gång att hon kunde se ganska skit och det gör. ha cheap canada goose girls jackets .

Jag är ständigt slog med hans arbete och mitt hus långsamt blir den inofficiella galleriet Justine Min idé eftersom jag äger nästan alla hans tryck cheap canada goose girls jackets Sverige . Jag lovar att jag inte arbeta för det. haha. Hon har också utformat anpassade "bara min bella logo där, canada goose replika se herr . oooo. ahhhh.

Min sista kärlek är hans "du är min favorit intrycket att hittat ett hem på min fåfänga. Den vackra akvarell bakgrunden gör mig svimma cheap canada goose girls jackets .

Jag brukade säga till Mike när vi började dejta billiga cheap canada goose girls jackets . och nu berättar Alice också ... Jag har en "ni är alla mina favorit nästa tryckning cheap canada goose girls jackets . Justine;)

Min andra fav är dess "hej. du känner häftigt "som hänger i min uppfart. Tydligen är jag ett stort fan att titta ut. jag älskar casual look (eller I / icke-bindande bara oerhört osäkra).Jag känner mig som en Oprah rop är så för det eftersom hans tryck är allvarligt en av mina favorit saker någonsin och Justine så vänligt erbjöd sig att ge ett avstånd av yoooouuu. Jag var super obeslutsam och en till där vinnaren får välja mellan "du är min favorit print (10" x 8 ") eller" hej cheap canada goose girls jackets sweden . Du är fantastisk "(9" x9 ").

Tack. Justine.Vous är awesome .)

Lycka ..

Tävlingen avslutas Onsdag 22 maj

Jag gillar mors dag mer än min födelsedag tror jag billige canada goose jakker til damer priser . Naturligtvis att födas är ett slags stor sak. men att vara förälder är en fungerande varje dag. Jag känner att jag vann den dagen. fick min mor den dagen och jag är mer än glad att fira mamma allt. Jag gillar tanken på att dela denna dag med så många fantastiska kvinnor canada goose pbi dam . och jag vet inte om dig. men jag kommer att njuta av att sova i för vad det är värt.

Dessutom är alla dagar som börjar med bacon A + i mina böcker. Jag hoppas dagen din mamma var lika vacker, cheap canada goose zee and co online .

Jag var helt överväger att publicera en bild av min bacon (ja. jag har tagit en). men jag tänkte att kanske konstigt. Är det konstigt köpa canada goose jacka stockholm dam . Det var allvarligt en super härlig brunch är mina hubbar .)

Också. jag är ledsen för alla tårar jag inducerade dessa handelsförbindelser i mitt förra inlägg, canada goose affär stockholm barn .Här är en liten något roligt (och verklig) för att kompensera för det;)

xo.
Christine

Ibland kan jag räkna minuter vid läggdags och sedan tillbringa min kväll titta på video / bilder på henne.
Ibland gråter jag för att jag är trött. frustrerad. överväldigad.
Ibland gråter jag på reklamfilm lager och kläder.
Ibland skrattar jag tills jag gråter.
Ibland undrar jag om mitt hus aldrig kommer att bli ren igen.
Ibland undrar jag hur det är möjligt att älska så mycket.
Ibland ser jag och undrar var den senaste ett och ett halvt har gått.
Ibland undrar jag hur i helvete gjorde min mor med tre barn canada goose herren parka billiga .

Allvarligt Mamma canada goose jacket outlet online billigt . du är bäst. Tack för allt du har gjort för mig. Jag älskar dig canada goose ekte fake herr .

Att vara mamma är det svåraste jobb och det bästa någonsin canada goose jacka karlstad barn . För min mamma. min svärmor. och alla andra ur det konstigt Mom - mors dag heureux.xoxo.
Christine

Förutom att vara en slacker. jag hade också några allvarliga livsmedel uttag. Dessa all-inclusive resorts du kommer att hålla dig väl utfodras. En av mina favorit äter medan i Mexiko var socker tortillas stekt i djup kanel. Denna lite söt stekt godhet var min grundläggande frukost. Japp köpa canada goose store vancouver . frukost. »Frukost dessert" Jag kallade honom (hey. jag var på semester) cheap canada goose girls jackets .