Slide thumbnail

Massivt batteri på hela 5000 mAh.

Anta utmaningen - Rugtel X10

Slide thumbnail

Rugtel X10 - tåls att ha med!

cheap canada goose for women till salu

Den anda av tolerans och Laodiceas kyrkan
Jag känner dina gärningar. du är varken kall eller varm stockholm cheap canada goose for women . Jag önskar att du var kall eller varm "Men eftersom du är ljum och varken varm eller kall cheap canada goose for women . skall jag spotta ut dig ur min mun" (Apocalypse 3, canada goose resolute priser säljes . 15-16)

Undersökning av breven till de sju församlingarna i Uppenbarelseboken. greps långsammare i den sjunde brev till Laodicea. Och här är det inte avsett granska varje rad av budskapet om Jesus till kyrkan. men på ett specifikt sätt att betona den andliga värme som rådde i denna gemenskap cheap canada goose for women 2015 . Inte overkligt att Jesus var utanför. knackar på dörren till kyrkan Laodicea. (Apocalypse 3, buy canada goose outlet sweden .20) Alltså. troende bodde där ett stort misstag i namn av tolerans. Ord som används även idag att åberopa "skiljaktigheter acceptans om genomförandet av andra. under de bibliska normer för moral. sociala. alla gör det som är rätt i hans egna ögon (domare 17.06 ) och som tolereras så ".

Tolerera = "tolerare" = "stöd. acceptera det."

Laodicea var en rik kyrka. som ligger i ett blomstrande område bank svart ullproduktion och en berömd botemedel mot ögonen. Människor klädda väl. åt regaladamente. ingenting saknades.Laodicea hade sina kontraster och en av dem var trots att stora köpcentrum. beroende på vattenförsörjning externe.Alimentait city varma och kalla källorna i Hierapolis och det kalla vattnet i Colossi minglade i heta löpare och sprang in i staden. vilket orsakar illamående hos vilka bevisade omedelbart. Och på tal om bokstavlig Jesusao ljummet Laodikeia använder symbolik vatten genom staden.

Det varma vattnet var odrickbart. kväljande. Laodiceas Kyrkan har inte tjänat törst. Liksom de andra andligt dålig. Ofertava konsumeras allt i området. men har inte betalat priset av helighet. Självförsörjande på konsumtionsvaror och otillräckliga i att tjäna Kristus och granne. Jesus erbjuds som botemedlet kan bota än ljummet.

"Eftersom du säger. jag är rik. jag är rik. och behöver intet. och vet icke att du är eländig cheap canada goose for women . olycklig. fattig stockholm cheap canada goose for women . blind och naken. Så råder jag dig att köpa av mig l guld försökt i eld. för att du må vara rik. och vita kläder. att du må vara. och inte manifestera din nakenhets skam. och salva att smörja dina ögon ögon. att du kan se "Apocalypse 3 cheap canada goose for women . 17-18 ..

Klockan ringer Laodicea.

Jesus anklagar Laodiceas kyrkan är stängd med "ånger."Vi kan inte säga att Laodikeia problemet var materiell rikedom. men bristen på ånger äkta konvertering. Överflödet bidrog till överseende av kyrkan som ansåg sig välsignade ingenting saknas cheap canada goose for women online . men Jesus var vid dörren canada goose store paris priser . knackar enträget att tas emot in i kyrkan cœurs.Une tolereras. gick i enlighet med samhället av sin tid. Var likgiltig till synd. misslyckades med att vända sig till vända. Åh hur vi bör förkasta denna anda som dominerade Laodiceas kyrkan. För detta. avsaknaden av guld. västar och ögondroppar som erbjuds av Jesus. Det förfinar vår själ. avlägsnar orenheter. Detta är vår andliga täcker, canada goose resolute priser säljes . gör han oss att se livet annorlunda. omvandlingen av sinnet. (Romarbrevet 12. 2).

Vi lever i svåra tider. när kyrkan är bråttom att tolerera mänsklig korruption. och vi ska enda skillnaden. i själva verket. om Jesus är vår Herre och Frälsare. Var är tjänare och dem som ger orsaken helhjärtat canada goose sweden priser . utan rädsla för att kallas "ansikten". Du ser. en undersökning som genomfördes i mars i år av American Bible Society (ABS) cheap canada goose jacka i säljes . det amerikanska folket inser att bristen på lydnad för Guds Ord orsakar förlust av etiska och moraliska värderingar. men ändå bara 19% av de tillfrågade läser Bibeln regelbundet.Och Brasilien är situationen inte annorlunda för all denna brist på kunskap som mänskligheten kryper på (Hosea 4 canada goose jacka nypris se . 6))

Du måste sluta lyssna till rösten av publiken att gå till dörren när Jesus knackar och öppna den. Du måste vara törstig att höra vilja och Guds ledning som orsakar källan till all hälso- billiga canada goose jacket retail store . "Min son. glöm inte min lag discount canada goose original site . och ditt hjärta hålla min mandamentos.Porque de kommer att öka ditt liv och du kommer att lägga levnadsår och frid "Ordspråksboken 3 canada goose constable parka säljes . 1-2 ..

Laodiceas Kyrkan säger oss att rikedom är inte att ta emot varor och World utmärkelser. men för att ta emot Jesus som det större goda. Inte för att livet är meningslöst är att livet måste tjäna andras liv och inte själv. men om Kristus. Laodicea är en reprimand till den aktuella talet inför kyrkan att komma överens. tolerant som alla typer av sociala och politiska resolution som natten i den ordning som fastställts av Gud canada goose alberta vest for sale barn .

Gud välsigne dig.

Fullhet bibelstudium. SBB. 1995 upplaga.

Vatten Laodicea. John McRay cheap canada goose for women . arkeologi och Nya testamentet. s. 248