Slide thumbnail

Massivt batteri på hela 5000 mAh.

Anta utmaningen - Rugtel X10

Slide thumbnail

Rugtel X10 - tåls att ha med!

canada goose yukon bomber fit 2015 billigt

Phulka ~ ~ Hur phulkas mjukt tunnbröd indiska vete ~ Med Foton stepper och ett videoklipp.
Phulka kan beskrivas som mjuk platt vete bröd som är en stapelvara i de flesta indiska hem. Detta är definitivt en stapelvara i mitt. jag sluta göra phulkas minst ett par gånger i veckan äkta canada goose yukon bomber fit 2015 . om inte oftare .) förvånande att jag inte har skrivit det här receptet på detta område så länge canada goose yukon bomber fit 2015 . men saken är den att canada goose yukon bomber fit 2015 sweden . ofta. de artiklar jag ofta skjuts upp eftersom jag tror fortfarande att jag får en ny chans att ta bilder och sådant. och det fortsätter att stänga av den. Slutligen bestämde jag att inte skjuta upp det längre och hade en chans att ta bilder och även lyckats få ett kort videoklipp som jag hoppas förklarar processen tydligt.

Jag har hört många människor säga att till phulkas är ganska svårt. men jag tror phulkas är faktiskt den enklaste sorters bröd. Det kräver bara två viktiga ingredienser canada goose yukon bomber fit 2015 . fullkornsmjöl och vatten och med bra teknik och du kan njuta av läckra söta phulkas med någon typ av curry eller dhal Indiska köp canada goose yukon bomber fit 2015 , canada goose girls herr . Om du undrar vad som är skillnaden mellan chapathis och phulkas är chapathis helt tillagas på ett panorama lägenhet / tawa sedan phulkas tillverkas av halv baka bröd på en plan pan / tawa sedan lamin och koka över öppen eld.När lågan. sväller den fullt ut. och du. en öm och sött bröd som är så viktigt att så många indiska rätter .)

Ingredienser och metoden för att göra phulka
1 1/2 koppar god kvalitet på hela vetemjöl (atta / godumai maavu)
Salt efter smak (tillval)
Vatten som behövs (jag behövde vattnet bara lite blyg av 3/4 koppar mjöl för denna qty)
Lite skirat smör / ghee / nei ansöker till phulkas (tillval) (hoppa över detta för en vegan vy)
Lite extra mjöl för damning canada goose yukon bomber fit 2015 .

Lägg hela vetemjöl i en stor skål canada goose yukon bomber fit 2015 till salu . Tillsätt salt om du använder och blanda väl canada goose outlet hamburg Sverige . Tillsätt vatten långsamt och knåda till dess att en mjuk. klibbig konsistens och nr. Håll täckt och låt degen "vila" i 30 minuter.
Upphovsrätten till denna innehåll tillhör Veginspirations.com

Dela degen i lika golfboll storlek bollar. Med hjälp av en liten rulle måltid i en tunn cirkel. Se till att degen inte distribueras för tunn. det är, Canada Goose Lodge Down Jacket Röd säljes . borde det inte vara nästan genomskinligt. kommer det inte svälla. även om du har en deg ojämnt utplacerade. det uppblåsta i vissa områden och inte andra canada goose borden .

Värm en platt pan / tawa på medelvärme. När varm cheap canada goose outlet counterfeit . placera rullade degen på pannan. När du kan se små bubblor visas på sidan till toppen. vänd och stek den andra sidan.När den andra sidan är liten ljusbruna fläckar. ta bort. vända och placera direkt över medelhög värme tills den sväller fullt. Den sida som var på topp ska nedåt på lågan real canada goose feathers jacket . och den lägre sidan är på topp canada goose barn billigt .

Ta bort från värmen och lägg på tallriken / facket. Om du planerar att ansöka skirat smör / ghee canada goose fake jakke herr . applicera en liten droppe och sprids på phulka.Lorsque ha heta phulka, canada goose montebello parka dam black säljes . jag tror att det inte behöver ghee. om du planerar att göra phulka förväg och sedan lite ghee håller mjukare. Fortsätt med den återstående degen på samma sätt.

Servera varm med ditt val av curry / dhal.

Här. videoprocessen ......

Anmärkningar canada goose alberta vest black Sverige .
Använd tång och placera phulkas eld.

Om du inte har en gasspis och använda en typ av elektrisk spole spis köpa canada goose jakke outlet norge . Du kan alltid göra phulkas använder ett trådnät med ett långt skaft. Jag fick detta i en indisk affär här och jag har använt det tidigare. när jag hade en elektrisk spis och det fungerade bra. Håll trådnät på spolen. värma upp. när phulka tillagas på Tawa / platta pannan. vänd och placera den på spisen med trådnät och gör det möjligt att till fullo blåsa. Ta bort från värmen och servera varm canada goose yukon bomber fit 2015 .