Slide thumbnail

Massivt batteri på hela 5000 mAh.

Anta utmaningen - Rugtel X10

Slide thumbnail

Rugtel X10 - tåls att ha med!

canada goose youth expedition parka red säljes

Mariana Rondon vs regeringen (som en kritik mot intolerans stött intolerans)
Redan oftast såg dussintals konstnärer och idrottare lyckas utomlands. med stöd av statliga medel. och ropade fosterland. socialism eller död (eller sjukdom som orsakar nya inlägg socialistisk version av livet i landet. y) till den klassiska hand i hand eller någon annan show av stöd till regeringen.

Men när Mariana Rondon noterades för sin film Bad Hair och beslutade att utfärda en kritik av intolerans som finns i Venezuela. där det (och så många andra som inte har hört) främjas av Regeringen har saker och ting förändrats.

Många beslut. som många medier i den stat (inte regeringen. staten) var genast redo att kritisera Mariana "bita den hand som föder honom." På den tiden. tusentals komprometterande uttalanden uppstod konstnärer relaterade regeringen. Och tusentals statliga medier ekar dessa utnämningar gjordes.

Många beslut följde. reproducera dessa länkar och uttrycka indignation.Sedan dess har många oppositionen uttryckte upprördhet Gustavo Dudamel att se näven i handen under en konsert i utlandet. eller efter att ha sett Pastor Maldonado kallade socialistiska fäderneslandet eller död (en annan av de många versioner av denna mening) vid varje tillfälle présente.Cependant. det finns några skäl till varför varken de sektorer "borde" vara indignerad eller demonstrationer som matchar individuella preferenser.

Fonden CNAC svart canada goose youth expedition parka red säljes . Villa del Cine och relaterade till mångas förvåning. kommer Pocket Nicolas Maduro eller någon annan regeringstjänsteman. Såvitt jag förstod min blygsamma kunskap från olika källor att de procentsatser som de tar ut produktion hus sparas på din bruttolön, canada goose womens montebello parka white herr . skatter canada goose youth expedition parka red säljes . av olika ursprung. där slutet som faktiskt betalar för filmer är hela landet.

När vi talar om "statligt finansierade". vilket är något annat än ett misstag "av statlig finansiering" eftersom vi tycker att det är svårt att tro att en venezuelansk tjänsteman vann legitimt miljarder canada goose youth expedition parka red säljes 2015 . drog han ur fickan och beslutat att investera i filmen. Om så. skulle vilja se bevisen och att de offentliggörs.

Mariana Maldonado film deltagande i Formel 1. den Sistema Nacional (FESNOJIV). Inget av detta har finansierats Maduro. varken regeringen.Allt detta har finansierats av venezuelaner genom statliga institutionerna. genom det sociala kontraktet. acceptera att representera oss.

Men i slutet av dagen och även om många glömmer. statliga institutioner är ansvariga för våra resurser. inte riktiga hus som vi skickat till oss ödmjukt lyda och ha den rikedom vi genererar med våra travail.Dans en mikro exempel de skatter vi betalar genom skatter på inkomst, real canada goose england outlet . FONPROCINE. moms fortfarande närvarande i allt vi använder. hur små. är som att betala condo avgifter canada goose youth expedition parka red säljes . Den andel av bostadsrätt tillhör inte byggnadens administratör. är det upp till alla i den byggnad som har ett avtal att betala hur många procent det administreras av den person som du har valt äkta canada goose youth expedition parka red säljes . administratören att finansiera bygg gemensamma kostnader (el. underhåll. städning canada goose youth expedition parka red säljes , canada goose parka discount 2015 säljes . etc.)

När etablerade konstnärer finansieras av landet. dess medborgare. och inte av regeringen av dagen. skulle det mest logiska vara att de representerar landet canada goose youth expedition parka red säljes 2015 . inte regeringen.I olika val. visade det sig att landet är indelat i två politiska trender (för övrigt. både med rätt att existera och uttrycka) De flesta artister som finansieras med pengar från dessa människor (både trender. eftersom båda löneskatter eller biobiljetter betalar skatt eller konsumtionsskatter. en procentsats som kan hamna i sådana fonder) uttrycker gynnsamma positioner utanför regeringen. och regeringen sa att det ska accepteras.

Dessutom. eftersom dessa pengar kommer från alla medborgare. det verkar bara god hälsa. även om en konstnär representerade hälften av de människor som betalar pengar hjälper konstnärer att uttrycka sin åsikt canada goose citadel parka sale sweden . vilket är så gott som alla Global en hälsosam och balanserad representation av landet utomlands inkluderar artister som gråter hemland. socialism eller död (eller en av dess varianter) och konstnärer som uttrycker sitt missnöje med regeringen. Eftersom det är gjort vårt land till verklighet. Därför en representation endast regeringen pro eller anti regering är helt inte en sann bild av uppdelad Venezuela är en obestridlig verklighet.

Efter uttalanden av Mariana Rondon. olika medier för staten (staten. inte regeringen). finansieras också av alla medborgare canada goose dames jassen Sverige . har uttryckt ilska och oenighet med yttrandena från filmare.I grund och botten dessa medier och deras talesmän har kritiserats. som jag sa tidigare. det "bita den hand som föder honom."

Det är inte bara etablerat att detta inte är "regeringens hand" som "feeds" Rondon cheap canada goose montebello säljes . men alla våra händer som stöds för att uppnå ett lyckat projekt. men det finns mer ..

Om regeringen ville visa Mariana Rondon. Venezuela och den värld som är tolerant. måste den börja att tolerera och lyssna på sina kritiker istället för att attackera och använda statliga medier att säga "dålig och otacksam."

En utmärkt demonstration av regeringen bjuda in honom för att prata och diskutera de två visioner av landet. i stället för att missbruka statliga medel för sin anmärkning mot intoleranta intolérance.Le regeringen hade ett gyllene tillfälle att bevisa det var inte vad Mariana Rondon utanför. Däremot kan de bara stärka sin fordran. Och alla är där för att se den.

Tusentals kort. medellång och långfilmer har finansierats av NACC. Endast det bästa har lyckats lyfta fram utomlands. Och i denna show intolerans Regeringen verkar vara ett försök att minska det hårda arbete och talang demonstreras av direktören för Bad Hair filmteamet.Det är sant att vore nog ingen CNAC finansiering. Villa del Cine eller någon annan myndighet för staten. skulle filmen inte har gjort. kostar mycket roligare. och gjorde det med en lägre produktionskvalitet.

Detta också delvis för att det finns ett brett utbud av finansieringskällor för filmen cheap canada goose jacka solaris . men en stark beroende av staten i Venezuela köpa Canada Goose Freestyle Väst Navy Herr . som sker i många andra sektorer av ekonomin och nationella livet. Många har sökt utländska co alternativ. inte bara för att komplettera medel som redan uppnåtts genom NCC. men ett alternativ till denna institution.

Men i förmögenhet är det för det här laget att ha dessa finansieringskällor som ger oss alla venezuelaner är filmen markeras utomlands eftersom det har CNAC medel. utan för att det är en bra film canada goose återförsäljare skåne Sverige .

Filmerna är inte fördelas enligt budgeten. men kvaliteten.

Detta är titeln. Och det är hela förklaringen cheap Canada Goose Freestyle Väst Vit Herr .

Gör nog skador på IV i landet när de motsatta åsikter är inte entendues.Et jag tenderar att vara mycket kritisk till detta eftersom många tenderar att romantisera de senaste åren billigt canada goose for baby . tänker att "allt var bättre tidigare" glömmer att många var i en mycket dålig situation på den tiden och många andra märkt. vilket ger upphov till intolerans Mariana behålla nuvarande klagomål.De som röstade för Republiken V (bland vilka jag inte inkludera. inte bara för att han var minderårig 1998. men eftersom jag inte tror att de löften skulle uppfyllas) röstade för ett systemskifte . inte en ändring av förtryck.

Det första steget är att erkänna misstag IV. Och att vi har tillräckligt. även i statliga medier.

Det andra steget är att erkänna att ingenting har förändrats canada goose youth expedition parka red säljes . och att de resurser som staten används för att förödmjuka. misskreditera och skrämma en filmskapare som har uttryckt en motsatt uppfattning är en demonstration av detta.

Systemet förändring inte bara förtryck. Titta jämställdhet kommer inte att se till dem som vandrar på den andra. Framför allt söker tolerans. inte tal medan stenen kastades och handen hud.