Slide thumbnail

Massivt batteri på hela 5000 mAh.

Anta utmaningen - Rugtel X10

Slide thumbnail

Rugtel X10 - tåls att ha med!

canada goose yorkville parka navy säljes

MediaGoblin anslöt GNOME Outreach Program för kvinnor och Google Summer of Code 2013
Jag tror att dessa program är oerhört viktigt att hjälpa nykomlingar engagera sig i fri programvara. Och jag är särskilt ett fan av informationsprogram för kvinnor. Jag har ett antal vänner som är kvinnor jag beundrar djupt för deras bidrag till fri programvara och är människor som har kommit genom programmet canada goose yorkville parka navy säljes . Vi ser en växande framgång i den växande mångfalden i fri programvara. och det tycker jag är viktigt.

Vi beslutade att ansöka om ett mentororganisation för OPW i sista minuten. Till skillnad GSOC där det finns finansiering som kommer i projektet. inte finansieringen inte nödvändigtvis kommer med OPW deltagande canada goose yorkville parka navy säljes . Vi hittade inte extern finansiering. så att vi för närvarande planerar att pengar ur MediaGoblin valet fonden, canada goose trillium jacket black barn . Eftersom fonden är främst att stödja min egen lön. på sätt och vis är det en personlig framgång canada goose women sale rea . men jag tycker det är värt det canada goose vest billig dam .

I själva verket var det min man köpa canada goose yorkville parka navy säljes . Morgan Lemmer-Webber. som övertygade mig om att vi behövde för att gå med i programmet köpa canada goose loro piana sale . oavsett finansieringssituationen. Morgan väktare gymnasieelever i främmande språk som en del av sin finansiering för högre utbildning, canada goose montebello parka outlet säljes .Nyligen en unga kvinnor hon handledning berättade att hon hade gått en teknisk klass var verkligen njuta av det billigt canada goose inc . men övergav för att hon kände sig obekväm den enda kvinnan i klassen . Kvinnan förklarade att ingen var oförskämd av honom Canada Goose Solaris Parka vit dam . i själva verket. andra studenter verkade glad att ha honom där. men trots detta och verkligen njuta av materialet canada goose yorkville parka navy säljes 2015 . var det svårt för henne att vara där eftersom hon kände sig illa till mods socialement canada goose norge forhandler billiga .Je tror att vi hade samma problem i fri programvara för ett tag. men lyckligtvis saker och ting förändras. Medvetenhet program som OPW och ytterligare arbete med saker som öppen källkod är OpenHatch Campus och betoningen på mångfald och ökad uppmärksamhet på mångfaldsfrågor på konferenser och så vidare och bidra till att göra dessa mer välkomnande platser. (Jag var övertygad om vad jag såg Lenore Blum berättar om sin framgång på att öka kvinnors deltagande i CS vid Carnegie Mellon canada goose yorkville parka navy säljes jackor . som har ökat sin studenter som väljer CS från 7% till 38% fem år använder liknande strategier köp canada goose yorkville parka navy säljes .) Det är viktigt för mig att MediaGoblin involverad i att hjälpa till att göra denna förändring.Hur som helst canada goose yorkville parka navy säljes , canada goose heli arctic sale herr . om du är intresserad av att hjälpa till att göra en skillnad och den slår ett ackord med dig. kampanjen är inte verkligen köra. men du kan fortfarande göra en donation.

Allt som sagt ovan. är det verkligen viktigt är naturligtvis att vi deltar i dessa program. Om du planerar att ansöka till programmet. vänligen gör det. och hitta och presentera buy canada goose fake vs ægte . (Speciellt på IRC canada goose yorkville parka navy säljes .) buy canada goose foxe bomber