Slide thumbnail

Massivt batteri på hela 5000 mAh.

Anta utmaningen - Rugtel X10

Slide thumbnail

Rugtel X10 - tåls att ha med!

canada goose x concepts dam

Magiska Loop teknik - hur man sticka runt med hjälp av en enda lång rundsticka
Det finns många sätt att sticka i omgången. För rör som är 16 "runda eller mer. kan du använda en rundsticka [tutorial här] - de kommer i flera längder (det finns också verkligen liten 9" cirkulär arbetar för sockor och vantar. men de är mindre vanliga används) köp canada goose x concepts .

Att sticka rör med liten diameter (strumpor. ärmar. och minska sektioner höga hattar). måste du använda en annan teknik. antingen strumpstickor (DPN) [tutorial här] eller en teknik som kallas "Magiska Loop "anställa en lång rundsticka canada goose x concepts . Här på Tin Can Knits canada goose x concepts jackor . Alexa föredrar DPN och Emily föredrar magisk slinga teknik. Resultaten är desamma. så valet är ditt. och du måste använda den teknik som du föredrar. men det är bra att känna till båda.

Här har vi en tutorial som beskriver processen för rundan stickning på strumpst.

Denna handledning är tillägnad den magiska slingan.

Med hjälp av en nål 32 "/ 80cm eller mer rund gjuten på erforderligt antal poäng canada goose x concepts . plus en extra punkt online canada goose x concepts . För detta exempel Co jag 21 m canada goose x concepts . Jag använde också två typer av nålspetsar (metall och trä) för att göra det lite tydligare process.

Vik tråden på mitten vid ungefär punkten för din gjutning halvvägs. dra en kabelslinga.Detta betyder halv punkterna är på en del av kabeln canada goose x concepts sweden . då finns det en slinga billigt canada goose återförsäljare malmö . och halv stygnen är på den andra änden av kabeln äkta canada goose jakke butikk oslo .

Nu skjuter stygnen i nålen canada goose victoria parka dam se . så att de två händerna är tillsammans, canada goose jacka på nk rea Sverige . och nålen från autre.Assurez säker putsen "kant" inte är vriden.

Överför den sista punkten som du börjar på (den extra punkten). med hjälp av fingrarna Canada Goose Langford Parka Grå herr barn . nålen canada goose jassen outlet säljes . det är den andra nålen, Canada Goose Calgary Jacket Herr Svart billigt . Nu är du redo att gå.

Spetsen på nålen som hade den sista punkten upp på det. och garnet är strumpsticka med (i mitt fall. metall nål). Dra den tills den är i en "sladd slinga 8. sedan använda den för att sticka de två första punkterna i handtagsenheten (den extra punkt och den första punkten i gjutning). Detta lilla trick är inte nödvändigt. men det ger en fin ren gå till gjutningskortet, köpa canada goose hybridge lite på nätet . Detta är den första körningen av omgången.

Nästa stickas resten av maskorna på trä nålen. När du är i slutet av nålen. hälften av maskorna är på metall nålen och nålen är träfritt canada goose men freestyle vest herr . vinka.STEG 1 ... För att förbereda för nästa runda stickpunkter. dra sladden på slingan tills alla punkter är på omkopplingspunkter igen. hälften på metall nål (du bara stickning ettor) och andra på trä nål (vad är nästa stygn stickning) billigt canada goose jacka blogg . Det finns en stor enda slinga vid den andra änden.

STEG 2 ... Vänd dina verk 180 grader. så att metallen nålen är på framsidan. och avancerade switch pekar åt höger. och sladden slingan är till vänster.

... STEG 3 Ta bort det bakre nålen (metall nål i mitt fall).

STEG 4 ... Hoppa över denna nål under arbets garnet

STEG 5 .. discount canada goose real coyote fur . sticka över stygnen på framsidan (trä) nål (efter stickning den första punkten i ett avsnitt. ger en fin tight bogserbåt för att se till att det inte är en stor skillnad mellan den och den tidigare punkten) .Så du är i samma situation som du var - du halva maskor på metall nålen och nålen är träfritt. vinka. Upprepa steg 1-5. och en liten stickad tub form. Som du kommer att se canada goose x concepts . du fortfarande använder samma stick nålspetsen i höger hand. den andra änden av nålen fungerar alltid som den vänstra nålen.Låt oss granska processen igen med några fler rader på nålar. Med övning kommer det att bli enkel. tydlig och intuitiv för dig.

Enligt min uppfattning är den teknik av magi slinga enkel och elegant. och den undviker tveksamt frågor pekar ändarna av strumpstickor. Markörer inte riktigt fungerar när den placeras i början eller slutet av nålar (även med DPN) men du kan placera dem i mellan. och använda i slutet av avsnittet. eller " loop "som en markör.

Du kan arbeta valfritt antal punkter med den här tekniken. men när jag har en hel del punkter. finner jag det mer bekvämt och snabbt att sticka med en cirkel nål till rätt storlek. snarare än för länge.

Som våra in-djup tutorials. Att stanna "i loopen" för att få våra uppdateringar.