Slide thumbnail

Massivt batteri på hela 5000 mAh.

Anta utmaningen - Rugtel X10

Slide thumbnail

Rugtel X10 - tåls att ha med!

canada goose womens mystique parka billigt

Måndag. 10 juni. 2013
Jag ville prata om min resa för att vara ett tag utan mjölk. men det är en lång historia (inte så många av mina historier är aldrig kort.). Sedan går vi ...

Låt oss börja med lite bakgrund ... [Disclaimer. Jag är inte en dietist eller läkare. Detta är mina personliga åsikter och en redogörelse för min direkta erfarenhet.

Jag brukade älska ost. Cheddar. mild cheddar. mozzarella, canada goose montebello xxs priser billigt . riven ost. queso dopp. cream cheese. ost. parmesanost. men överraskande stockholm canada goose womens mystique parka billigt . ingen gräddfil. Jag gillade hur osten människor älskar choklad canada goose womens mystique parka billigt . (Förvånande eftersom det kan vara canada goose womens mystique parka billigt säljes . jag tycker inte om choklad -. Jag har aldrig och tvivlar jag någonsin kommer) Genom att besvara dessa undersökningar som frågade "om du fick välja en mat för att leva för resten av ditt liv. vad skulle det vara. "mitt svar skulle alltid kopplat ost. Jag brukade köpa ett block av cheddar och skivning och äta den för ett mellanmål. Jag strimlad vissa rätter och knappt nog att sluta med vad jag gjorde eftersom jag höll äta som jag strimla. Är jag etablerat tillräckligt den kärlek jag hade för ost.

Nu. när jag skriver om allt som ost. jag har en känsla i magen illamående. Jag trodde aldrig att det skulle hända.Jag var känd för min kärlek till ost och kanske även till dem som inte har pratat med mig på länge.

Hur gick det till. Tja. tack vare en serie av händelser som jag inte tänker eller förutse. Som några av er vet. är min dotter anafylaktisk till mjölkprotein. Jag var så beroende av min dyrbara ost att även om jag slutade att köpa i butiken canada goose womens mystique parka billigt , canada goose vest damer billiga . skulle jag vilja ta hem hämtmat som hade ost i dem. och bara tvätta mina händer febrilt. borsta mina tänder. etc. . (Hon svarade aldrig en kontakt ost svart canada goose womens mystique parka billigt . men jag är alltid super försiktig och nu har vi bara inte har i huset alls.) Minst en och en halv (jag tappar bort tiden) Jag tänkte över våra finanser och insåg att vi utgifterna en löjlig summa pengar på take-out. Vi har gjort varje måltid på flickan. men för oss. jag skulle precis som vi ofta ser för snabbmat måltid förvisso mycket ohälsosamt. tänkte jag har inte tid för något annat. Jag bestämde att laga mer mat hemma och eftersom vi inte hålla osten i huset. vilket också lett till en dramatisk minskning av min ost konsumtionen canada goose womens mystique parka billigt .(Jag har aldrig varit en mjölk drinker. så majoriteten av min konsumtion "mjölk" var från ostprodukter. och många av dem.)

En annan sak som jag ska förklara är att i många år hade jag kronisk sinus problem. Efter Morgan fick diagnosen födoämnesallergier. beslutade jag att ta blodprover gjort. bara för att se om något hänt och visade ingen mat. men jag gjorde hudtester för allergener av miljö och jag var allergisk mot alla möjliga saker - Cedar Mountain. olika örter. kvalster. etc. Jag trodde det var därför jag hade en 400 mg / dag ibuprofen vana. Jag hade enorma sinus tryck som ibland gjorde mig önskar jag hade ett gångjärn på min nasala området. så jag kan öppna den och ta vad snusk var inne. tortera mig. (Ledsen för den grafiska bilden. men det är hur jag kände mig hemsk ibland.) Jag tog ibuprofen. nästan varje dag i ca 3 år. Detta kunde inte ha varit bra för mig. Jag var in och ut ur akuta vårdinrättningar varannan månad med infektioner sinus.Chaque när pollennivåerna har stigit. satte jag mig ner och försöka pressa tryckpunkter på mitt ansikte och försök att göra smärtan försvinna. eftersom jag inte vill ta medicinen.Oh ja. jag var också med Allegra och Nasonex. Alla tre av dessa läkemedel fortfarande inte håller bihåleinflammation borta och jag skulle vara på antibiotika i ett par gånger om året. En gång. jag var tvungen att få ett skott steroider och det utlöste en episod av mitt periodisk paralys (jag har ett tillstånd som kallas hyperkalemisk periodisk paralys).

Så efter ett tag för att inte ha mega kvantiteter ost i min kost. jag satt runt en dag och jag tänkte. "Hej. jag gjorde inte enheten till akutsjukvård. dessa sistone ... Jag tog inte ibuprofen och då ... "Jag noterade också att. eh. du vet canada goose womens mystique parka billigt på nätet . cheap canada goose girls jackets .. jag hade mer" vanliga "och verkade ha någon" problem "i badrummet avdelningen nyligen. Länge trodde jag att jag led av odiagnostiserade IBS (sorry TMI. människor. men det är en del av historien) och jag insåg att det här var som att ha ett system som fungerar regelbundet.

Jag sa. "Kan det bli som min ost. No way." Precis som alla missbrukare i förnekelse. jag vill inte tro att min dyrbara osten kan orsaka mig någon skada. så när jag fick chansen att äta queso dip. utanför vårt hus. jag åt en hel del och kändes hemskt efteråt.D'Oh. Jag glömde nästan, buy canada goose shop california . jag brukade också få en super kliande hud. Jag dermatographic nässelutslag / dermografism. som är ett tillstånd där huden är i huvudsak en bikupa och / eller blir röd när det är rayé.Ce är inte riktigt lika dramatisk som en del av bilderna visas och jag kan inte göra "konst "med det. men jag brukade ligga i sängen på natten och klåda och klåda och klåda och jag skulle behöva gå låna eksem lotion för min dotter och receptbelagda styrka hydrokortison. Jag skulle titta i spegeln och jag ser att jag var alla skrapat mig i sömnen canada goose återförsäljare västerås . Jag hade en klar bild i eksem av livet. Den hudläkare sa bara. "Yeah. eksem kan visas i dina 30s. även om du gjorde innan." OK. tack canada goose trillium parka spirit priser . Jag hade också keratosis pilaris på undersidan av mina armar. vilket jag självmedveten om att bära kortärmat. ibland.

Efter min ost frenesi. jag var så irriterande. återigen. senare i veckan. fanns det höga pollenhalter och jag inte uppskattar mig. Detta är desto övertygande jag behövde och jag var klar med ost. Jag hade inte ätit glass på länge. så jag behöver inte ge upp. Det sista jag var tvungen att gå var min smör. som jag bytte till jorden Balance Organic vispat smör sprids.Jag har inte så långt för att undvika spår av mjölk. eftersom jag inte är anafylaktisk som min dotter. men jag undvek så mycket jag kan.

Eftersom bli av med min mejeri regimen. är jag nu fri från så många onda som jag hade absolut ingen aning var relaterade till mitt intag av mejeriprodukter. Inga fler problem med bihålorna. inga fler magproblem. utslag som kliar inte mer. armar / KP monterade mer ojämn. och jag förlorade 8 pounds billigt canada goose vest women . En annan sak jag vill betona är att cirka åtta månader efter att ha gett upp mejeri. jag tappade också Coke. som var min andra älskade "mat". Jag var lika förälskad i Coke. Inte Diet Coke. Cherry Coke inte. men Coca-Cola Classic.Je've hade juldekorationer Coca-Cola-. När jag lämnade Coke. jag förlorade 7 pounds och slutade få huvudvärk som jag trodde mina Cokes hjälpte hela tiden. Liksom alla läkemedel behandlar det din smärta. det ger sedan direkt tillbaka till dig. så det kan "behandla" igen för dig. Jag trodde också att jag behövde mina Cokes för energi. men det visar sig att de var ansvariga för min eftermiddag "krasch" och inte behandla nämnda olycka alls. Jag har fortfarande lite trött på eftermiddagen. men inte som jag brukade känna. överlägset. Det enda jag dricker nu är lite juice på morgonen med frukost och vatten resten av dagen.Om du gör en sökning på komjölk. du är i en värld av överraskningar. Jag rekommenderar starkt att du kolla www.notmilk.com. Klicka på avsnittet länkar för "astma". "allergi" och "sinus". Titta på alla andra villkor som rör kasein / mjölk. Läs "The Famous Milk Letter". Det är lång. men full av intressant information. Om jag hade läst detta innan min oavsiktlig "tillbakadragande av mjölk canada goose kensington parka cg55 Sverige ." Jag skulle ha trott att det var lite för "Foliehatt". men pojken gör jag tror nu. Borde Ingen med astma har mjölk i sin kost. enligt min ödmjuka åsikt nu ännu passionerad. Vem som helst med inre organ nära deras hjärta bör allvarligt överväga hur man kan minska / eliminera kasein ur kosten kan ha en positiv inverkan på ditt liv. I tror att om fler läkare räckte recept som dessa. skulle vi se en dramatisk nedgång i en lång lista med hälsoproblem.
Jag tror personligen att parollen "Mjölk - det gör en bra Body" är en av de största lögner vidmakthålls sedan tiden då cigaretterna rekommenderades för asthmatiques.Débarrasser kroppsmjölkprotein är något du kan göra att "bota" dig om så många onda. utan att ta ett enda piller. Det finns inga särskilda naturläkemedel tillsammans att du behöver ta till denna magiska händer. jag behöver inte kosttillskott.Jag behöver inte lägga till något; Jag behövde fly något som ont. De problem som jag hade med mjölk var inte som min dotter. Jag är inte anafylaktisk på det - jag skulle inte. uppenbara omedelbara akuta reaktioner. så jag kunde ha på mitt liv. med alla dessa problem. tänker att det är "precis som det är" och att "jag bara säsongsbetonade allergier "och" Jag har bara en nyckfull mage ". etc. Jag älskade ost som det fanns ingen drivkraft för mig att sluta äta tills jag tvingades av omständigheterna. Det finns en mycket kort lista över saker jag är tacksam för födoämnesallergier med min dotter. men detta är en av dem.

Jag hoppas att om någon annan är det lidande. att du verkligen tar detta till sig och överväga att göra något. Jag vet att det kan vara svårt att göra förändringar. men jag vet också att det är fullt möjligt. Min dotter är en hälsosam kost som inte innehåller komjölk. ägg. jordnötter. nötter. ärtor. senap. eller linfrö billiga canada goose jacka unisex . Hon är ett levande bevis på att komjölk är inte nödvändigt för överlevnad. Jag brukade tänka ingenting var värt att äta om hon hade ingen ost och nu tror jag. "Varför ska de lägga ost alls." Det är lustigt hur ditt perspektiv kan helt förändras.Allt jag vet är att när pollennivåer stiger. nu är jag knappt ens märker. Jag har inte smärtan av konstant sinus. Jag tror inte repa mig i sömnen. tar .I inte ta en handfull piller och steroider får utlösning min näsa varje dag mer. Jag lovar också att jag inte missar ost alls canada goose jacka hemsida dam . Om * jag * kan leva ett liv utan ost. jag tror alla kan göra det.

(Obs.. Mejeri är inte den enda boven i "vanliga misstänkta" intervall canada goose baby snowsuit international shipping säljes . så om du inte eliminera mjölk och inte känna sig helt mildras. kan du också har problem med gluten. vilket är en annan brotts toppen Du kanske måste göra en eliminering kost för att hitta den exakta kombinationen av livsmedel som orsakar dina särskilda problem canada goose womens mystique parka billigt . eftersom alla är olika. men inte försumma ett ögonblick att livsmedel kan ligga bakom merparten av din kroniska tillstånd. Jag önskar er lycka till i din strävan efter bättre hälsa.)