Slide thumbnail

Massivt batteri på hela 5000 mAh.

Anta utmaningen - Rugtel X10

Slide thumbnail

Rugtel X10 - tåls att ha med!

canada goose womens montebello parka red barn

I slutet av militärpolisen.
Ett arv förbannade militärdiktaturen lämnade oss är svårigheten att brasilianare har att skilja mellan funktionerna i våra säkerhetsstyrkor (polis) och våra väpnade styrkor (armén. flottan. flygteknik). Skillnaden är mycket enkel. säkerhetsstyrkorna garantera den interna säkerheten i staten. medan armén ger yttre säkerhet. Polisen bekämpa kriminella och militära strids utländska arméer i krig.

Med tanke på skillnaderna desmensuradas befintliga funktioner mellan säkerhetsstyrkorna och de väpnade styrkorna. är det naturligt att dess medlemmar får en helt annan träning. Medlemmar av militären är utbildade för att hantera en yttre fiende i krig. Under dessa omständigheter. allt du förväntar dig av militären är att döda fiender och skydda landet. I tider av krig. fångar är ett undantag och död är regeln.

Polisen, billiga canada goose jacka dam . å andra sidan. måste döda i extrema fall av självförsvar eller en tredje part. Din utbildning är inte att bekämpa en fiende. utan att neutralisera de kriminella handlingar som begås av brasilianska medborgare (eller utlänningar som är här) att dömas av sin egen makt i republiken. rättsväsendet. Kort sagt. medan arméerna är utbildade för att döda fienden. är polisen utbildas att arrestera medborgare.Inget subtil skillnad. men måste det alltid komma ihåg. som det ofta glöms bort eller helt enkelt ignoreras, canada goose europe shop billiga . att interventionen i den tyska komplex i staden Rio de Janeiro och i många andra verksamheter där armén kallades in bekämpa brasilianska civila billig canada goose womens montebello parka red barn .

Militarism motiveras av de extrema förhållanden av krig. när disciplinen och militära ledarskap är avgörande för att upprätthålla sammanhållningen i armén. Syftet med militära utbildningen är inriktad på lydnad och underkastelse. för endast med dessa övertygar en människa för att möta en fiende armé canada goose womens montebello parka red barn . även under svåra förhållanden utan att överge slagfältet. Rekryterar utsätts för stress och förödmjukelse som så småningom eliminera deras grundläggande rättigheter. Och om militär utbildning kan övertyga en soldat lämnar behandlas som ett objekt i handen av en mästare. är lika naturligt som att soldaten behandla dina fiender som objekt vars liv kan offras ostraffat i namn av deras flagg.

Företaget säger den brutala behandlingen av polisen. men insisterar på att ge militär utbildning till polisen. stärka helst. disciplin och hierarki värden när det ska lära dem vikten av respekt för lagen och medborgarskap.Om en polis har betingats att respektera sina överordnade utan utmaning. till exempel genom att kräva att det håller inte för "underminera myndighet" en civil som "vågade" för att hävda sina rättigheter under ett förhållningssätt till polisen. Om vi ​​vill ha en polis behandla misstänkta och brottslingar som medborgare. är det nödvändigt att polisen utbildas också och behandlas som civila (som betyder bokstavligen bara vara medborgare).

Militariserade utbildning brasiliansk polis återspeglas i antalet brott mot liv. Militär polis São Paulo dödade nästan nio gånger mer än alla polismyndigheter i USA. som är utbildade uteslutande av civila. Enligt tidningen Folha de S. Paulo undersökning som släpptes i juli i år. "2006-2010. var 2262 personer dödades efter sammandrabbningar med misstänkt Paulist GP. I USA. under samma period, canada goose victoria rea dam . enligt uppgifter från FBI 1963 var "berättigat mord". följt motsvarande motståndet död registrerat i delstaten São Paulo "I detta skede. dödades av polisen till 5 canada goose womens montebello parka red barn online .51 100.000 invånare. medan USA index är 0 63. En mycket viktig skillnad. men som uppenbarligen inte kan förklaras enbart med en militarisering av våra poliser.Dock måste andra faktorer beaktas canada goose womens montebello parka red barn . är det säkert dock att utbildning och militära filosofi brasilianska PM ansvarar för många av dessa militärpolis homicides.Notre distorsion polis modeller av världen heltal. Många europeiska länder har gendarmarias. som är militären i polisiära arbetsuppgifter inom civilbefolkningen. såsom National gendarmeriet i Frankrike. i Italien Carabinieri stockholm canada goose womens montebello parka red barn . Guardia Civil i Spanien och nationalgardet i Portugal. De gendarmarias dock skiljer sig mycket från våra riksdagsledamöter. börjar med det faktum att de är medborgare. inte uppge canada goose womens montebello parka red barn . I allmänhet har de europeiska polis gendarmarias funktioner begränsade till landsbygden. lämnar de civila polispolisen. både öppen utredning. i tätorter canada goose womens montebello parka red barn sweden . begränsar kraftigt omfattningen av militära operationer. Europeiska Gendarmarias är hela cykeln av polisen köpa köpa canada goose jacka från kina . är att för att göra inte bara upprätthållandet av den uppenbara ordning men är också ansvariga för polisutredningen.

I Brasilien. konstitutionen sägs i artikel 144. en excentrisk arbetsfördelning canada goose outlet stores priser . där det är den militära polisen upprätthålla den uppenbara ordning medan resterande civilpoliser i polisutredningen.Förekomsten av två poliser. naturligtvis. inte bara kraftigt ökar kostnaden till statskassan måste upprätthålla en dubbel polis infrastruktur. utan också skapar en onödig rivalitet mellan poliskollegor efter två karriärer helt séparés.Les ungdomar som vill bli poliser Nu måste välja i förväg mellan polis efter sken karriär (militär) eller utredning (kalender). skapar en klyfta mellan de positioner som skulle vara uppenbart samma karriär.

I USA. Storbritannien och andra länder som antar det engelska systemet. är polisen uteslutande består av civila och är fulla cykel. dvs polisen gick in i tävlingen för polissken mer tid. kan du välja för utvecklingen av forskningsområden i samma typsnitt. För att ge dig en uppfattning om hur systemet fungerar. en polis i New York-polisen (NYPD) ansluter karriär som polis (polis) för att utöva polis uppenbara verksamheter (Uniform ) canada goose montebello parka womens black Sverige . till exempel ta emot samtal. patrullera. åtala brottslingar etc. Efter några år. kan polismannen använda sin karriär detektiv station (Detective) där kommer att börja utöva utredningsfunktioner och inte använda uniformer.Följande karriär med positionerna för sergeant (sergeant). som leder andra officerare; Löjtnant (Löjtnant). som samordnar de sergeanter; och befälhavaren (kapten). som leder vad vi skulle ringa polisen canada goose jacka stockholm butik herr .

Trots likheten mellan namnen antyder. är det inte patent. men positionerna. eftersom alla är fonctionnaires.Chaque agent endast omfattas sina överordnade i direkt linje canada goose dam parka sweden . samt en brasiliansk tingsnotarie är föremål för domstol i vilket det fungerar. En amerikansk polis är inte föremål på något sätt order av en kapten på en polisenhet som inte är deras egna. och den brasilianska rättsliga expediten får inte lyda domarna i andra domstolar. För att få en uppfattning om betydelsen av denna skillnad. föreställa sig den svåra situation som de brasilianska militärpolisen för att stoppa. i en blixt. en kapten som. till att börja. har en skyldighet att salutera. Den militära hierarkin hamnar arbetar i sådana fall. som en sköld till den officiella. en nettoförlust för det republikanska principen om likabehandling i offentliga tjänster.

Fördelarna med en uteslutande civila polisen är många och. om de är tillsatta. enandet av polisutredningen och manifesteras i en komplett cykel av samhället medför fördelar till polisen. i form av mer attraktiva karriär. medborgare med att upprätthålla den mest funktionella enda ordning.I Brasilien. i väntan på senaten den föreslagna ändringen av konstitutionen nr 102/2011. författad av senator Maggi (PR / MT). som. om passerat buy köpa canada goose på ebay . kommer att möjliggöra påstår att förena sin politik i en Endast det civila samhället i hela staten. en omätbar förskott i brasiliansk politik för offentlig säkerhet och bättre genomförande av offentliga medel canada goose girls herr . som inte längre har att upprätthålla två separata infrastruktur polis och ibland även konkurrenter .

Enandet av polisen tillåter också ett mycket mer rationellt poliskarriär som vi har idag. Den skenPolitiken är ganska ansträngande och det är vanligt. på grund av den åldrande militärpolis. visar sig att anslås till aktiviteter som kräver mindre fysisk styrka canada goose solaris parka sale 2015 . Eftersom det för närvarande två poliser och därför två separata poliskarriär. avslutar militärpolisen upp som inkallats till interna uppgifter. typiska för administrativ assistent. men får samma lön för sina kollegor som riskerar sina liv på gatorna. Med enandet hända vad som händer de flesta poliser i världen. han skulle bli befordrad till detektiv rang och uppleva den sken polisen skulle mycket väl användas för forskning.För att svara på rent byråkratiska administrativa befattningar. skulle räcka för tävlingar för administrativa assistenter som kräver kallelse. färdigheter och enkel träning dessa krävs av en officer police.D'autre hand. poliser som utför arbete för forskning rekryteras genom offentligt anbudsförfarande och börja utöva sin utredningsverksamhet utan att någonsin ha haft erfarenhet av polisen på gatorna. Med sammanslagningen av polisen. registrering. skulle det ändå ge position polisens beat. där polisen kunde få erfarenhet och först då kunde flytta karriär i forskartjänster. En modell som fokuserar på praktisk erfarenhet. inte den tekniska kunskap som krävs vanligtvis i anbuds bevis.

Slutligen skulle polisen också har hållplatser enande av polisen genom militära rättvisan. I det nuvarande systemet. är de brott som begås av militärpolisen på (med undantag för brott mot liv civila) bedömdes inte av den vanliga brottmålsdomstolen. utan av det militära rättssystemet. ett klart brott mot principen om republikanska jämlikhet. Det är som om de federala universiteten hade ett universitet domstolen för brott som begåtts av lärare i klassrummet; eller branscher hade en anställning domstolförsök brott som begås av metallurger på.Ett slags parallell juridisk universum som inte kan förklaras av den politiska styrkan av armén under utfärdandet av 1988 års författning.

Demilitarisering och förena de brasilianska polisen i staten är ett akut behov av verkliga framsteg i vår säkerhetspolitik publique.Est starkt i media till lagstiftningsprojekt som föreslår mer demagogiska påföljder och andra förändringar i vår brottsbalk och straffprocess som ett universalmedel på problemet med brottsligheten. Mycket lite kan ses dock att förslagen om att ompröva de brasilianska polisen.

Det ändrar inte straffrätt och straffprocessrätt. om du inte ändrar militaristiska kulturen av dess viktigaste investerare. Träna polisen och militären. och de kommer att behandla alla misstänkta som en militär fiende. Träna polisen och medborgarna. som erkänner den misstänkte inte som "andra". men som någon med samma rättigheter och skyldigheter canada goose womens montebello parka red barn . Våra officerare kommer verkligen göra när medborgarna känner igen och ta itu med sina egna poliser och har samma medborgerliga rättigheter och skyldigheter människor som du arbetar för.