Slide thumbnail

Massivt batteri på hela 5000 mAh.

Anta utmaningen - Rugtel X10

Slide thumbnail

Rugtel X10 - tåls att ha med!

canada goose women sale 2015 barn

Tail och köparen marknadsnischer på Internet
Villkor och lång svans bon är nära besläktade och har en stor App World 2.0. Om du vill göra affärer på Internet. är det viktigt att du känner till dessa termer och deras betydelse i besluten.

Du kanske tror att jag överdriver när man hänvisar till dessa villkor och den vikt som jag ger dem. men det är inte så stockholm canada goose women sale 2015 . om du läser den här artikeln kommer du att förstå varför detta begrepp är så viktigt när man börjar i 2.0 värld.

Dessutom. om du är intresserad av våra produkter. kan du gå med i vår e-postlista (detta stycke). kommer vi att informera våra objekt och aktiviteter.

Jag ska försöka förklara detta koncept på ett tydligt och enkelt sätt. utan att gå in statistiska termer och fördel Pareto distributioner vid makten och Levy lagen canada goose women sale 2015 . Och även om dessa begrepp är födda för att beskriva de typer av Internetföretag. kommer jag att göra exempel på båda världar för att underlätta förståelsen.

Därför kommer jag att börja med ett exempel, canada goose mens resolute parka rea barn . Bestseller Visst cent i Spanien utgör mer än 50% av bokförsäljn denna månad. Vad innebär det. De flesta traditionella bokhandlar. med fokus ditt erbjudande om böcker för optimerade resultat. Detta är vad vi kallar marknads masse.Toutefois om ett bibliotek för att specialisera sig på en typ av böcker canada goose women sale 2015 2015 . som skulle kunna vara den mekaniska. matlagning. drama canada goose women sale 2015 . skräck. etc ...får ha en lojal följande som intresserad om det stockholm canada goose women sale 2015 . att veta att det finns specialister på detta bibliotek i böckerna. som inte finns i de allmänna bokhandlar. Biblioteket skulle ha ett rykte som kommer att föra ett betydande antal försäljningar. Detta är känt som nisch

På grund av de lägre kostnaderna för företaget på Internet och möjligheten att få tillgång till en publik utan geografiska begränsningar av traditionella butiker har blomstrat online-företag som Amazon. som täcker praktiskt taget hela katalogen av böcker publicerade på uppdateringar (förutom många andra produkter som DVD. etc.). Det uppskattas att mellan 30% och 50% (beroende på källa) av Amazon bokförsäljning kommer från böcker som inte och såldes. och därför är svåra att hitta i traditionella bokhandlar. Detta kallas lång svans

2.0 Alla företag värd namnet måste vara klar över konsekvenserna av i riktning mot en massmarknad. en nischmarknad eller Long Tail. Betrakta fallet en av en.

Massmarknad. Principer för e-handelsföretag gör detta tillvägagångssätt är helt enkelt ett självmord. Om någon skulle hända för att öppna en online bokhandel för att sälja de 200 bäst säljande böcker canada goose women sale 2015 . skulle vara dömd att échec.Pourquoi. Till att börja med är konkurrensen vild canada goose women sale 2015 barn . competirías Internet med Amazon och House of boken. bland andra. men du skulle med traditionella bokhandlar.Såvitt priserna faller. kan du inte få konkurrenskraftiga priser genom att behöva lägga till fraktkostnaderna. Om någon vill köpa en bästsäljare. kommer att bli billigare och mycket tidigare så låg till närmaste bibliotek. butiken för en galleria eller avdelning. Det skulle inte finnas någon anledning att köpa för dig. Har du exempel på marknadsorienterad mass affärsverksamhet som bedrivs på Internet. Jag är inte värt exempel Zara, canada goose jacka storlekar Sverige . av två skäl. Zara säljer en produkt som bara säljer Zara och internetförsäljning är främst förekommer i städer där det inte finns några Zara-butiker (den stora marknaden Zara på nätet i Kina).

Long Tail. Long Tail företag är kungarna av Internet. Netflix. Amazon. Spotify. etc äkta canada goose outlet xs . lyckas genom att erbjuda en produktkatalog som du knappast hittar i 2.0 världen. Men problemet är att dessa företag behöver stora investeringar och är inte tillgängliga.

Nischmarknader bygger på specialisering och har optimal prestanda för användning på Internet. Låt oss gå steg för steg. Tänk dig att du har en blogg som specialiserat sig på akvarier och correctement canada goose vest sverige se .Qu'est detta innehåll arbete kommer att hända. För att starta. så småningom lyckas ha en mycket liten grupp av läsare. men kvaliteten. mycket intresserad av ämnet och. därför. potentiella köpare.Det händer också att vi verkar i sökmotorer utan svårighet de första positionerna för individer reagerade med akvarier. typer av akvariefiskar. omsorg etc. Vilket kommer också att medföra potentiella kunder hela tiden. Vad gör vi vinna på det. För många möjligheter att kapitalisera på vår blogg. till exempel canada goose jacka lång säljes . kan generera våra egna böcker och sälja dem. Vi kan i sin tur säljer direkt tredje böcker. mycket svårt att uppnå i traditionella butiker. eller fokusera på att sälja affiliate produkter. ingående av avtal med tredje part.

Praktiskt taget alla åtgärder allt du gör på nätet. måste du analysera på detta sätt. inte bara e-handel. Jag ska ge er två exempel som visar på betydelsen av dessa begrepp i 2.0 världen.

Som jag förklarar i artikeln Obamas kampanj inför valet 2008. baserat Obama hans fundraising strategi i en lång svans modell canada goose online store europe billiga . avvisar den traditionella modellen för fundraising.

Traditionellt amerikanska val kandidater fokuserat sin fundraising program i 5% av de rikaste amerikanerna. Något som liknar vad en "massmarknad". Fungerar som måltider med kandidater. med priser på mer än $ 1000 bestick etc real canada goose england . Det är. ser "en hel del lite".Dock fokuserade Obama sin kampanj tvärtom var "litet antal" försöker nå så många människor som möjligt och be om donationer upp till $ 5. Istället för att organisera middagar med "rika" dras från donatorn. oavsett belopp. plus privata middagar, canada goose jacka på nk rea Sverige . fyra eller fem assistenter som delade senare på You Tube. Jag rekommenderar att du läser den här artikeln om du vill veta en extra efterfrågan av begreppet långa svansen i en politisk kampanj.

Tänk dig att du har en stuga i bergen i Madrid och vill främja den på Internet. Vanligtvis i dessa fall är dock nästan omöjligt misstaget att försöka främja det som stugan håller med. Sann stuga har ett stort antal sökningar. är dock konkurrensen så att det blir nästan omöjligt att få en bra position för den här artikeln.

Därför är det förmodligen bättre att gå till kriterier som är lång svans. som "hem Navacerrada" och "stuga Sierra de Madrid" Ja. utan tvekan denna forskning är mycket mindre vanligt. men mycket lättare att väl positionerat för detta kriterium och graden av besöken för att ge dig sökmotorerna kommer att vara mycket högre. Om du vill veta mer om vikten av långa svansen i SEO canada goose montebello parka outlet säljes . rekommenderar jag denna andra artikel om knapparna för att ställa din SEO mål.Om du vill kan du prenumerera på vårt nyhetsbrev och hålla dig informerad om alla våra artiklar canada goose sverige rea . kurser och aktiviteter. Om du gillade den här artikeln canada goose tremblant hoody säljes . från Bloglanders ber vi dig att hjälpa oss att sprida ordet genom att dela det på Facebook. Google+. Twitter canada goose women sale 2015 . Linkedin. e-post eller andra medel och sociala nätverk konto. Du kan göra detta mycket enkelt från tangentbordet kommer härnäst.