Slide thumbnail

Massivt batteri på hela 5000 mAh.

Anta utmaningen - Rugtel X10

Slide thumbnail

Rugtel X10 - tåls att ha med!

canada goose winterjassen dames se

Måndag. 29 juli. 2013
Jag tror inte att våra föräldrar vet. men Jamie och jag trodde upp kreativa sätt att berätta våra föräldrar att jag är gravid så länge vi är gifta. Konversationer inklusive "Det skulle vara en munter sätt att berätta för mina föräldrar att vi ska ha en bebis svart canada goose winterjassen dames se ." var täta spontana men pinsamt. Vi visste alltid att vi är välsignade med två uppsättningar av föräldrar som skulle vara glada över nyheten. De är båda kommer att bli morföräldrar för första gången. .)

Alla kreativa sätt att bryta ny bebis inblandade personligen och dela båda är närvarande. Denna utbyggnad redan kasta en knut i den. Våra planer var i rök eftersom det är i "stan. Nästa morgon jag sa Jamie att han skulle bli pappa, buy canada goose for baby outlet . började han genast trakassera mig när och hur vi kan dela nyheter med människor. Vi båda kommer alltid spänning och förväntan få det bästa av oss canada goose winterjassen dames se . så överraskningar är super svårt att hålla i huset. Jag ville vänta tills jag gick till doktorn måndag. men Jamie var bokstavligen dö för våra föräldrar att veta ... om jag var.

För att göra en lång historia kort. bestämde vi att lördagen skulle bli dagen (jag upptäckte en torsdag. och vänta ungefär två dagar för att döda oss.).Jamie skickade en text till hans föräldrar säger åt dem att han ville Skype med två av dem vid lunchtid. och han fann ett sätt att göra en tre skype samtal så jag kunde vara på kameran också. Vi enades om att Jamie skulle göra allt snacket eftersom jag var så nervös på allvar. Jag försökte video deras reaktion. men jag har gjort ett fruktansvärt jobb.

Jamie. Jag har en fråga. Vi behöver möblera det bureau, cheap canada goose agentur sverige .De vilken färg tycker du att vi ska måla väggarna.
MIL. * suck * VAD.
Jamie. Ja. vi kommer att behöva en plantskola.

Och mamma till Jamie förlorar helt den sötaste sättet. canada goose winterjassen dames se herr .) Inga tårar eller något. men hon och min FIL log från öra till öra. Hon var i misstro och hålls säger "Det här är den bästa nyheten.".26 juli - Vart tog den här månaden vägen. Jag var så orolig juli eftersom jag visste att det skulle vara så upptagen. och det var. men jag kunde se en massa människor jag älskar. började återgå till arbetet swing och slå ut massor av baby grejer . Jag lämnar för en annan sommar äventyr idag - Chattanooga canada goose winterjassen dames se . En av mina bästa vänner Amberlee bor på Signal Mountain. så jag ska köra där för ett par dagar. Jag kommer också att kunna gå med några av mina vänner Jennifer pojke verksamhet. så det borde vara en rolig helg.

Jag slog 24 veckor på denna väg av graviditeten igår. så jag kommer att backa 20 veckor att få några av de första nya baby klottrade en gång för alla (jag är säker på att jag har glömt några detaljer).

Jag upptäckte att jag var gravid exakt fyra veckor på en slumpmässig torsdag efter jobbet. vilket var en total chock. Jag hade denna intuition att jag var gravid (av skäl jag inte gå.) Såg lite forskning. och flög till apoteket äkta canada goose winterjassen dames se . Den mest ärliga bön i mitt liv ägde rum medan två mil tur till Walgreens. Jag var bokstavligen bad högljutt tigger Gud för det resultat som var en del av hans plan canada goose winterjassen dames se .Jag insåg att så många stressiga situationer och inte idealisk bevisade faller rätt på plats. så jag litade på att Guds tid var alltid perfekt. även när han inte verkar ha haft époque.Je denna typ av fred på väg till affären. Jag uppenbarligen inte vill vara gravid eftersom Jamie hade utplacerade åtta dagar i förväg. men jag visste att om jag skulle vara bra.

Testet var positivt. och jag bokstavligen kunde inte sluta gnugga mina ögon och skaka testet för att se om det var sant. Jag tog en annan. och det var klart positiv. Jag tog ungefär en minut och lutade på disken av frysta badrum.

Sen ringde jag min syster Jennifer och snyftade i 30 fasta minuter. Jag kunde inte tro att det var det sätt som jag sa till min syster att hon skulle bli en moster. Hon skrek upphetsat. berättade min förfallodagen canada goose winterjassen dames se på nätet . ge mig hans sköterska råd (närvaro av en sjuksköterska i fam är bäst). och jag ville bara slappna av och inte vara så upphetsad. Jag skakade eftersom jag var så rädd. Jag hade inte gjort forskning av graviditeten det minsta. Jag har alltid drömt om att bli en mamma. berättar vår familj och vänner. osv. men jag kunde inte tro det var verkligen händer och att jag skulle gå igenom utan Jamie.Vid denna tid är det nästan fem. och jag visste att Jamie vaken i fyra timmar. Jag skickade honom texten efter den tråkiga tråkiga texten för att försöka väcka honom. men det var inte att hända. Jag visste att jag inte kunde stanna hemma ensam den natten. så jag ringde min vän Elizabeth Madaris. sa till honom att jag trodde att jag var gravid. och jag var på väg. Jag fångade en digital test på vägen. och hon mötte mig vid dörren. När bekräftade den digitala testet. jag skrek av rädsla och förvåning igen. Hon grät med mig eftersom. som en följeslagare till den väpnade kvinnan och någon som känner mig så väl. visste hon att det var att ändra vie.Son maken kom hem några minuter senare. och tre av oss bara sitta i några timmars väntan vid min telefon för Jamie svar. Han kunde slutligen ringa runt 08.30 billigt canada goose vest women . När jag såg hans namn dyker upp på min telefon. jag om förlorad. Jag visste att han skulle bli chockade canada goose kensington parka cg55 Sverige . upphetsad. och skrämde som mig (HE vända bara kvar för 12 månader.).

Jag kände störst vikt lyft från mina axlar när jag sa till honom. Jag kände mig så ensam och jag började känna att jag kan göra det. Vi kan göra det. Vi ska ha en bebis.

Jag vet att jag somnade med ett leende på mitt ansikte som natten som Jamie och jag textade tills jag somnade billiga canada goose jacka unisex .Jag hade ingen aning om hur man ska hantera denna situation (jag hade aldrig på allvar söker graviditet / bebis innan.) canada goose jacka hemsida dam . Men jag var fortfarande vilar i frid med facit i hand skulle vi ser detta som vår största välsignelse . Fem månader senare. det gör jag verkligen. När jag skriver detta canada goose baby snowsuit international shipping säljes . hon rullande i min mage som en galen tjej. Jag kan faktiskt se min mage rör sig överallt canada goose womens mystique parka billigt . Detta är allvarligt sådant mirakel, canada goose jacka storlek säljes . Jag hade ett ultraljud på måndag och höra ultraljudsteknik säga att det verkar "perfekt" är musik i mina öron.

Jag hoppas att det inte var TMI för någon. Den andra delen kommer upp nästa - berätta för våra föräldrar. Håll ögonen öppna. .)

Ha en bra helg.
Erica

PS - Här är några bilder från hans dagis So Far. Saknas någon väggdekoration. men vi är fortfarande (förhoppningsvis) 100 dagar efter förfallodagen.

Tja hellothere mina tidigare spelare och eventuellt nytt. Jag har varit borta så min blogg under den senaste månaden. men jag kunde inte uppbåda den kreativa energi för att ge det en virvel nouveau.Une av de viktigaste skälen jag gillade bloggar under de senaste åren har eftersom den här webbplatsen var min form av en tidning som har hållit koll på upp-och nedgångar i livet.Så mycket har hänt i mitt liv under hela förra året. så jag är redo att gå tillbaka till en och annan dokumentation.

Några höjdpunkter från mitt förra inlägg i September (skamligt.).

1. I maj lindade jag mitt första år av undervisning vid West Creek High School. Jag lärde fem avsnitt amerikansk litteratur till junior och en sektion av en kurs ACT Prep. Jag älskar ärligt vad jag undervisar.

2 köpa Canada Goose Solaris Parka vit dam . Jag avslutade ett år som chef cheerleading tränare. men jag släpper denna position på grund av vår mjuka Hadley kommit.

3. Jag spontant flög till Miami för att besöka mina två tärnor under min hösten paus. Så mycket roligt.

4. Jamie och jag träffade min bästa vän Ashley i Savannah discount canada goose jacka kensington . Georgia i november förra året för att köra Rock N Roll maraton canada goose winterjassen dames se . Ashley gjorde sin första halvlek. gjorde jag min andra och Jamie sprang fullt. berättigar till antingen 2013 eller 2014 Boston Marathon.