Slide thumbnail

Massivt batteri på hela 5000 mAh.

Anta utmaningen - Rugtel X10

Slide thumbnail

Rugtel X10 - tåls att ha med!

Canada Goose Whistler Parka grafit dam säljes

Adversarial journalistik och The Selfish Gene
Jag var inbjuden att svara på en artikel av David Dobbs heter "Die. själviska genen. dö". [1] Detta är ett stycke skriva flytande med några intressanta biologiska observationer. men det är dödligt skämd. infekterade journalistiska trend alla alltför vanliga online Canada Goose Whistler Parka grafit dam säljes . avundas kontradiktoriskt (förmodligen) stimulerar cirkulationen och klick skörda låtsas att vara kontroversiell. Du har ett ämne X. som du vill skicka lovvärt att dina läsare. Men det räcker inte att X är intressant i sin egen rätt; du måste adversarialise det. skrika att X är revolutionerande. nytt. paradigmskifte. att vända några radikala Y.

[1] http Canada Goose Whistler Parka grafit dam säljes .//aeon.co/magazine/nature-and-cosmos/why-its-time-to-lay-the-selfish-gene-to-rest/

Jag hade nästan skrivit detta svar när Jerry Coyne - goto min guru på populationsgenetik sedan död John Maynard Smith - postade sin egen mycket mer noggrann respons på Dobbs. Jag tänkte på att ge upp mina egna ansträngningar. men jag var ovilliga att kasta mina mer personliga svar på Dobbs traducing av mitt arbete tidigare. Även om du inte har tid att läsa min artikel. men ska du inte läsa Jerry Canada Goose Whistler Parka grafit dam säljes outlet . http.//whyevolutionistrue.wordpress, canada goose outlet danmark billiga .com/2013/12/05/david-dobbs-mucks-up-evolution-part -i / Det här är del 1. Del 2 har ännu inte dykt upp. och jag ser fram emot.Den själviska genen har mycket att säga om sociala insekter. särskilt betona skillnaden mellan en drottning och en steril arbetstagaren inte genetisk. Det har faktiskt fått vara icke-génétique.Si gen var villkorslöst "för" infertilitet. har det inte gynnas av det naturliga urvalet. Det bör uttryckas villkor. med förbehåll för miljön. Skillnaden mellan en soldat ant massiv käken och små mindre arbetstagaren ridning hagelgevär på huvudet. inte genetik också. Beträffande hennes gener. skulle någon kvinna ha blivit myra varje arbetstagare kast eller drottning. De gener uttrycks på olika sätt vid belysning med miljö triggers. i olika embryologiska vägar. Detta är ett specialfall av en annan idé att begreppet "villkor strategi" John Maynard Smith har fått en framträdande plats i The Selfish Gene..

Detta är bara en förlängning av en princip om djup embryonal differentiering. muskelcell. en levercell. en nervcell. . , äkta canada goose jacka blogg återförsäljare . alla innehåller samma gener. den diploida genotyp av organismen. Skillnaderna mellan dem uppstår slutligen att olika gener uttrycks - aktiveras eller avaktiveras av kemiska miljöer egenskaper i de tre celltyper.Den själviska genen är en bok om evolutionen embryologi. men dessa fakta i embryologi. känd för alla som redan har slutfört en grundläggande biologi kurs. uppenbarligen bakom denna bok och jag diskuterade explicit i andra böcker som The förfader saga (2004) och The Greatest Show on Earth (2009).

Som jag förklarade i dessa två böcker. och dessutom skillnaden mellan arterna har mer att göra med vilka gener uttrycks och när. med repertoar av gener som kodar för proteiner som possèdent Canada Goose Whistler Parka grafit dam säljes .Je Jag jämförde den här katalogen till "verktygslåda" för integrerade delprogram där en dator (på den tiden jag råkade vara bekant med Mac. mina data kan nu uppdateras) gör ständigt tillgänglig för programmerare. Här är hur jag uttryckte det 2004 köpa Canada Goose Whistler Parka grafit dam säljes .

Mac har en låda rutiner verktyg som lagras i ROM (Read Only Memory) eller i filsystemet permanent debiteras starttid. Det finns tusentals av dessa toolbox rutiner. varje gör en viss operation. som sannolikt kommer att behövas och om igen. på lite olika sätt i olika program. Till exempel. verktygslådan rutinen kallas ObscureCursor döljer skärmen markören tills nästa gång musen flyttas Canada Goose Whistler Parka grafit dam säljes .Unseen för dig. är "gen" av Obscure- markör som kallas varje gång du börjar skriva och muspekaren försvinner. Toolbox rutiner är bakom välbekanta funktioner som delas av alla program på Mac (och deras motsvarande emuleras på Windows-maskiner). rullgardinsmenyer. rullningslister Canada Goose Whistler Parka grafit dam säljes till salu . infällbara fönster som du kan dra runt på skärmen med mus. och många andra.

Anledningen alla Mac-program har samma "utseende och känsla" (mycket berömd likheten blev föremål för tvister) är just att alla Mac-program skrivna av Apple eller Microsoft eller någon annan. ring för samma toolbox rutiner. Om du är en programmerare som vill flytta en hel region av skärmen i en viss riktning. det vill säga efter en dra av musen. kommer du att slösa bort din tid om du inte kallar scrollRect toolbox rutin. Eller om du vill placera en bock med ett menyalternativ. skulle du vara galen för att skriva en egen kod för att faire.Il bara skriva ett överklagande CheckItem i ditt program. och arbetet är gjort för dig. Om man tittar på texten i en Mac-program. är den som skrev det. i alla programmeringsspråk och för alla ändamål det viktigaste du märker att den består huvudsakligen av välbekanta anrop. den integrerade verktygslåda rutiner.Samma katalog rutiner är tillgänglig för alla programmerare. Olika stränginstrument programmet kallar dessa rutiner och i olika kombinationer och sekvenser.

Genome. placerat i kärnan hos varje cell är DNA toolbox rutiner tillgängliga för att utföra standardmässiga biokemiska funktioner. Kärnan i en cell som ROM är en Mac canada goose accessories sweden . Olika celler. exempelvis leverceller. benceller och muskelceller. kallar kedjan alla dessa rutiner i olika ordning och särskilda kombinationer under utförandet av cellulära funktioner canada goose zappos säljes . inklusive mer. dela eller utsöndra hormoner. Mus benceller är mer lik humana benceller än de är till mus leverceller - de utför mycket liknande verksamhet. och måste ringa samma katalog toolbox rutiner för att göra det. Detta är den typ av anledningen att alla däggdjurs genomen är ungefär samma storlek som den andra - de alla behöver samma verktygslådan.

Emellertid. om musen bencellerna innefattar humana benmärgsceller olikt; och även detta kommer att återspeglas i de olika ansökningsverktygslådan i kärnan. Verktygslådan är inte identiska i möss och människor. men det kan lika gärna vara detsamma utan i princip äventyrar de viktigaste skillnaderna mellan de två arterna äkta Canada Goose Baby Bunting Blå .Vid tillämpning av mus byggd annorlunda än människor. det viktiga är skillnaden i samtals toolbox rutiner. fler skillnader i verktygslådan rutinerna.

Gör Dobbs. sedan verkligen att jag ska bli förvånad att lära av honom.

Det innebär att vi är människor. snarare än mask. flylike. chickenlike canada goose canada sales . kattdjur. nötkreatur. simian eller alltför mindre eftersom vi bär olika gener av dessa arter inte för att våra celler läser annorlunda.

Dobbs verkligen tror att det finns gener som styr uttrycket av andra gener är att vara en överraskning för mig eller förbryllande avståndet till den själviska genen teorin. Gener som styr andra gener är exakt den typ av gener som jag har i åtanke när jag talar om "själviska gener" att "replikatorer odödliga". de "enheter av naturligt urval."

År 1982. i den förlängda fenotyp jag använde evolutionen av homosexualitet som ett exempel för att belysa den universella betydelsen av differential uttrycket av gener och varför vi aldrig får glömma. Den relevanta stycket. men jag sa samma sak på olika sätt i många andra platser real canada goose cheap jackets .

Gång på gång. jag gick ut ur mitt sätt att betona den försiktiga tvekan som vi bör anta språkkonventioner som "gen . canada goose jacka prisjakt barn .."En fenotypisk egenskap. Om och om igen jag förklarade att det inte är en deterministisk orsakssamband med en atomistisk mellan en gen och en fenotyp av objekt. Dessa var inte antagnings motvilligt men accenter entusiastisk, canada goose heli arctic black 2015 billigt .

Jag gick faktiskt längre än Dobbs betona vikten av ramen för miljön som modifierare av uttrycket génique.Le kapitlet "The Selfish samarbetsvillig" i min 1998 bok Unweaving Rainbow är tillägnad tanken en gen bör inte betraktas isolerat. utan som omges av en miljö som består av andra gener i arvsmassan. De andra gener är viktiga eftersom de är de gener som delar flera gånger organ; de är de följeslagare genom evolutionära tid. som han deltog i upprepade brygg erbjudanden om sexuell reproduktion. Således är genpoolen av en art en kartell av ömsesidig samarbets gener. vilka är ömsesidigt förstärkande. En gen som transporteras i en "klimat" annorlunda eller "kontext" av andra gener kan ha en helt annan uttryck. och är föremål för helt olika selektionstryck. The Selfish samarbetsvillig kunde faktiskt ha varit en bra titel för min ursprungliga 1976 bok.I trettioårsdag Edition 2006 tänkte jag på hur den ursprungliga titeln var missförstådd och fortsatte. . .

Ett annat bra alternativ till The Selfish Gene var The Cooperative Gene. Det verkar paradoxalt motsatta. men en central del av boken argumenterar för en form av samarbete mellan de själviska gener. Detta betyder inte att kategoriskt gen grupper frodas på bekostnad av sina medlemmar. eller på bekostnad av andra grupper. Snarare är varje gen anses utöva sin egen själviska agenda i samband med andra gener i arvsmassan av alla kandidater för en sexuell blandning inom en art. Dessa andra gener är en del av den miljö där varje gen överlever discount canada goose kensington parka womens . på samma sätt som vädret. rovdjur och bytesdjur. stödjer vegetation och jordbakterier är delar av environnement.Du perspektiv varje gen . gener "bakgrund" är dem med vilka han delar organ i sin resa genom generationerna. På kort sikt billigt Freestyle Väst Canada Goose Dam Berry . innebär detta att resten av genomet. På sikt innebär det att de andra gener i arvsmassan av arten. Naturligt urval ser därför att ömsesidigt kompatibla gäng. vilket är nästan säga cooperating- gener gynnas i närvaro av den andra.Inte vid något tillfälle denna utveckling "kooperativ gen" kränker den grundläggande principen om den själviska genen. Kapitel 5 utvecklar idén. att använda en analogi med en rodd team. och kapitel 13 går längre.

Den andra huvud idé som tror Dobbs är fientligt inställd till The Selfish Gene är "genetisk boende." Det är ett intressant koncept som jag ofta främjas under sitt tidigare namn Baldwin effekten. Jag behöver inte ange här eftersom det verkligen finns någon oenighet. Det är fullt kompatibel med The Selfish Gene Denna bok kunde ha förbättrats om jag hade gett betydelse. som Mary Jane West-Eberhard sade hans anmärkningsvärt noggrann och vetenskaplig utveckling plasticitet och evolution (2003). Men det faktum att jag inte gå ut ur mitt sätt att påpeka att det inte ens börja säga att det är oförenligt med den centrala tesen om Den själviska genen Canada Goose Whistler Parka grafit dam säljes . Jag kan inte tänka mig någon anledning Dobbs bör föreslå en sådan något annat än den journalistiska önskan att tillverka kontrovers där inga finns. Vilka ganska mycket sammanfattar hela hans artikel.

Eftertanke. Efter detta skrevs. skickade Steven Pinker ett mejl kommentera artikeln av Jerry Coyne om samma ämne.Steve sa

. "Lysande Detta verkar vara en medfödd problem med vetenskapsjournalister - de tycker att det är en djup och revolutionerande upptäckt att gener regleras. inte stanna upp och tänka att alternativet skulle vara att varje cell i kroppen syntetisera alla 21 000 proteiner dygnet runt. En del av skulden går till molekylärbiologer. som kapade termen "gen" för de sekvenser som kodar för proteiner. förvirrande alla. "