Slide thumbnail

Massivt batteri på hela 5000 mAh.

Anta utmaningen - Rugtel X10

Slide thumbnail

Rugtel X10 - tåls att ha med!

canada goose webshop sweden canada goose webshop sweden, canada goose webshop sweden, köpa canada goose kensington parka sweden, canada goose butik odense Sverige, canada goose down jacket priser säljes, billigt Canada Goose Whistler Parka grafit dam, buy canada goose trillium parkas pris Sverige, canada goose jacka från canada priser dam, canada goose grape dam, real canada goose jakke dame tilbud
5 4.8 1 961 434

canada goose webshop sweden

Min Zombie Safe House - Vart skulle du gå till världens ände.
Detta är givetvis en dum fråga som jag förväntar mig inte att någon ska svara på ett antal skäl. Först köpa canada goose webshop sweden . är med alla resurser i världen kan hamna Zombie Apocalypse osannolikt att en. För det andra. naturligtvis. officiellt Zombies finns inte (även om Ryssland skulle ha utvecklats är ett serum som förvandlar människor till zombies då kanske du bör fortsätta läsa bara för att vara säker). Tredje och viktigaste. jag förväntar mig inte att någon ska berätta för oss var han offentligt Zombie gömställe är sannolikt eftersom det skulle vara dumt att ge denna information i offentliga. Om du gör canada goose webshop sweden . inte kommer att gråta när du är under belägring canada goose webshop sweden till salu . eller ännu värre. utestängd från ditt hem säkert eftersom en kollega bloggare fick i första. Jag är säker på att vi är alla trevliga människor här. men i slutet av världen kan göra roliga saker med folk.

Going av de ledande myndigheterna på zombie attacker canada goose webshop sweden . George Romeros filmer och andra senaste filmerna dag serien 28 dagar senare. Shaun of the Dead och den nya filmen World War Z; om vi vaknar upp till en epidemi Zombie har vi två grundläggande valen. För STAYPUT och hoppas på det bästa eller för att göra en körning för det på en säker plats.

Dessutom naturligtvis oftast när vi talar vi hör Zombies isolerade.Med mycket få fall människor tycks vara benägna att utslag grav om han rapporterades fall av djur eller ens fordon för att ta en vändning till det sämre.

Vilket val du gör beror till stor del på din plats. Om du bor i en stad som London eller New York. och sedan i ansiktet av det du verkligen skruvas. Miljontals människor gör miljontals Zombies.Être fastnat i Londons tunnelbana i rusningstid är ganska en mardröm men när köttätande zombies komma i trappan. han kommer inte om du går till yta medan personen framför vann ganska och du bara vet 't kunna öppna biljettbarriärer.

Den enda långsiktiga lösningen är att dölja upp i en hög byggnad med en mycket säker ingång eller i en sluten köpcentrum eller sportarena där man också ska ha fördelen av att ha en livsmedelsförsörjning.

Om du bor i en förort som mig då är du antagligen slits på vad du ska göra köp canada goose webshop sweden . Jag klandrar dig inte. det ibland hindrar mig från att sova på natten alltför väl att jag inte vet så mycket som det skulle om Zombies gick på gatorna utanför. Vi har nog tillräckligt med mat för att inte behöva lämna vårt hem för två eller tre månader och under antagande Zombie föroreningar inte sippra vattenförsörjning vi gör ok.Naturligtvis är detta en ytlig återförsäkring. och jag tar inte för mycket hjärta från vad några dagar. kan det vara så att de kraftverk som driver vattenpumpar sluta arbeta alla sina arbetare åts . Så om jag vill leva genom denna katastrof på diet coke burkar så skulle det vara nödvändigt att få lite vatten. Det är 1.2 miles till den kanal som är för evigt för att hämta vatten och mina ögon att veta att vi skulle ha en torka för att stoppa vår egen vattensamling.

Även om vi kunde anta att vi hade tillräckligt med förnödenheter. kan vi leva i veckor eller månader utan att någon kanske vår märker canada goose webshop sweden . Vi kunde bara har några hundra personer i det område om det gick bra. vi skulle förmodligen gå obemärkt men om de överlevande har försökt att komma in i huset skulle de förmodligen leda Zombies just nous.Par Så min strategi längre sikt vore att betrakta fly till ett mer avskilt område. Vår bil är parkerad tvärs över gatan och ge Zombies visas inte när föräldrarna är dubbelt parkerade och samla sina barn från skolan. bör det vara ganska lätt att gå.

Jag ger inte någon råd här. om Zombies popping och ändå du följa min taktik och endast delvis överlever. jag vill inte någon efter mig.Vi är alla vuxna. Att bo i ett ökenområde. skulle jag få en oas och överleva på datum. fisk och bananer som inte skulle vara mitt första val som jag inte riktigt gillar fisk eller bananer. Jag tror att om jag bodde i Nordamerika eller Asien. så jag huvudet för det högsta. den mest kapabla av skogar och fästen och försvara dig att göra en liten fort, Canada Goose Langford Parka Grå herr barn . Bäst av allt vore att hitta dig själv lite och helst öde offshore ö eller på en flod eller sjö. Zombies kan inte brukar simma, real canada goose clothing outlet . Storbritannien är en ö som är bra (som Zombies visas inte bara här i det här fallet canada goose webshop sweden online . är vi royally shafted). men på fel sida av de 65 miljoner människor här är nästan säkert kommer att få ett sätt zombified heller.

Chansen att mig till en avlägsen ö utanför kusten är ganska avlägsen. färjeterminaler fartsvägar är alltid upptagen i den bästa av tider och alla som har sett filmen vet att de viktigaste vägarna är alltid den första plats som igensatt. då är det slutet på er.

Jag kan försöka att besöka den gamla WW2 bunkern som ligger bara 2 miles till fots och det har också en smal gränd som går direkt dit.Om jag kunde göra det då bra. han är ganska kunna försvara. men tyvärr lägger precis intill sjukhuset i en före detta dårhus kyrkogården sägs inkludera grav en misstänks vara Jack the Ripper ... jag verkligen inte vill falla på honom real canada goose jakke dame tilbud . Kan ni föreställa er att. som zombies går. Jack skulle bara vara en total och absolut mardröm.

Det finns alla typer av naturliga och konstgjorda fästningar utanför kusten i södra England som skulle göra stora skyddsrum canada goose grape dam . men vem som helst med en halv hjärna (ungefär som en hjärna hel halv hjärna innebär att du har ätits av Zombies) som bor vid havet har redan fångat.

Det finns många kärnkrafts bunkrar i Nordamerika. Storbritannien och Europa. och de skulle göra en perfekt gömställe såvida du behöver veta var de är. Även om du hittar en canada goose jacka från canada priser . då måste man hoppas att han har fler soldater vaktar annars kan du satsa din sista dollar på att sentinel lät hans bästa vän vars flickvänner bror kommer så småningom förvandlas till en zombie.

Min plan är att gå till norra delen av Penninerna. Det finns många bra saker om det. något mer än det faktum att mycket av det har några personer i den. Detta är också ett område som jag känner väl. Så länge du inte har något emot att vara kall och äta får och ripa. så jag tycker det är ett bra ställe att vänta Zombies.Det finns hundratals övergivna sten shepherd hyddor och Zombie värda namnet hämtar morerna bara på off-chans att hitta mig.

Det svåraste kommer att komma dit. Det är 300 miles genom mycket hårt belastade områden. Jag kan bara tänka att min bästa chans att göra det är att ta lokalvägar och helt undvika autoroutes.Peut vara med en cykel i bakluckan utifall att använda bilen blir omöjlig under resan.

Självklart skulle jag vilja berätta exakt vart jag ska men det skulle säga.

Zombie utbrott är inte alltid. Zombies kan dödas buy canada goose trillium parkas pris . vanligen genom att separera huvudet från kroppen, köpa canada goose jacket retail store herr . Efter den inledande utbrott av Zombies fångar alla på sängen. kan du ge överleva länge nog och oftast militären kommer att få på saker billigt Canada Goose Whistler Parka grafit dam . men det kan ta flera månader. Det är också viktigt att ha en tydlig indikation på att du är människa och inte en zombie. Alltför många människor dör i slutet av filmer eftersom de tas för odöda och antingen bli skjuten av en US Marine eller blåst av en RAF jet. Låt inte detta hända dig.

1. Se till att du är beväpnad hela tiden. Om likhet med mig. du bor i ett land utan vapen och cricketklubbor canada goose down jacket priser . basebollträn och golfklubbor är alltid ett bra sätt att ta-en Zombie.

2. Se alltid till att du stjäl en bil. den har lite bränsle i den.Ljudet av en bilmotor fel start är ett säkert tecken på Zombies att det finns mat i området.

3. Om du har haft med andra eftersläntrare canada goose butik odense Sverige . är mitt råd att överge dem. De kommer att prata med dig. använda dina leveranser och vanligtvis inte orsaka ett argument som kommer att få en oskyldig person dödade din stash att upptäcka eller bil träffade ett träd eller en byggnad.

4. Oavsett hur länge du har känt någon köpa canada goose kensington parka . Om en av dina vänner börjar lider av huvudvärk. feber eller tittar på dig i en hunger canada goose webshop sweden . blick önskan förlorade. Under inga omständigheter kommer att vända ryggen på någon.

Om du har synpunkter eller andra tips för att överleva en attack zombie.Se Minns Zombies är möjliga. människor som säger annars försöker invagga dig i en falsk känsla av trygghet. Single förplanering nu kan rädda ditt liv.