Slide thumbnail

Massivt batteri på hela 5000 mAh.

Anta utmaningen - Rugtel X10

Slide thumbnail

Rugtel X10 - tåls att ha med!

canada goose vinterjacka dam sweden

Pixellation ... (Final) . online canada goose vinterjacka dam sweden . canada goose vinterjacka dam sweden . annars känd som The Tenth
Jag är överväldigad av alla typer av känslor just nu canada goose vinterjacka dam sweden se . helt enkelt därför att jag inte tror att jag hade tålamod att göra en quilt av denna omfattning och intensitet; men jag gjorde det canada goose vinterjacka dam sweden ..... och du vet vad .. billig canada goose vinterjacka dam sweden .

Okej. dags för sanningen. är täcket gjort. inte hela täcket; men jag har kallat dig. slutade han för nu. Verkligheten är att jag inte tror att jag har kompetens att quilta detta täcke. åtminstone inte nu. Jag skulle inte vilja förstöra hela mitt hårda arbete med en vinglig försök. så det kan bara bo i denna form tills jag har förtroende för att ta itu med det.

Nu vid denna punkt du hamnar i en av två läger.

A. Du behöver inte någon aning om vem han är. varför jag namngav täcket som sådan eller varför jag gjorde det först. Oroa dig inte. vi är fortfarande vänner.-)

Två. Du hoppar upp och ner just nu knappt kan innehålla din upphetsning. Japp. jag också.

För den oinvigde är det en representation av den tionde doktorn. som spelas av skådespelaren David Tennant. en fläkt favorit på den populära BBC tv-show Doctor Who; firar att det är 50-anniversay i år.

Nu kanske du undrar varför jag valde thisparticular läkare.Även om det hade varit fantastiskt att tre pixlar täcken (en för den 9 canada goose vinterjacka dam sweden . e. 10. e och 11. e Läkare) canada goose vinterjacka dam sweden barn . finns det inget sätt jag kan bedriva sådan verksamhet . buy canada goose lodge down jacket .. så jag spelade favoriter. Även om jag älskade den 9. e doktor (som spelas av Christopher Eccleston) att hans version är det som fastnat mig i första hand; och den 11. e doktorn (som spelas av Matt Smith) fortsätter att hålla mig ser fram emot varje vecka. Låt oss vara ärliga. kan du tänka dig en värld 8 meter hög täcke "Tionde" ... canada goose store online fake rea ................. Jag tror inte det.

Medan jag tvivlade på vägen, canada goose fake stores sweden .

Jag kunde inte vara lyckligare med resultatet och jag är så glad att jag fastnat med det i slutändan. var resultaten väl värt de långa timmar. På tal om det. den andra saken jag gjorde var att föra ett register över datum och tid det tog att göra varje block. Jag gjorde det för att jag visste att jag skulle bli tillfrågad , fejk canada goose jacket websites herr ... "Hur länge har han gjort." och jag skulle inte ha gett en uppskattning för att jag lägger så mycket ansträngning , canada goose chilliwack dam ... så här du går.

Som ni kan se i tillfångatagandet av skärmen ovan. började jag den första blocket den 1 april (lycklig olycka). och som du ser nedan canada goose outlet england dam .. canada goose vest with hood rea .

... Jag har varit löjligt upptagen de senaste två dagarna för att försöka avsluta det.

Kalla det adrenalin.Så vad händer nu canada goose norge forhandler dam . Som jag sade i början av mitt inlägg. är den faktiska täcke nästa del; men jag är fast och bortom kan säkert använda några förslag.

En del av mig vill replikera på ett sätt som "Fire and Ice och Rage" i form av punkten eller inkorporera andra "påskägg" i täcket random (kanske som rosor utan rörelse). Sedan en annan del av mig vill ha något super enkelt för att inte distrahera; men jag hukar att tro att trådfärg ska jag använda canada goose canada retailers dam . Kan du se nu varför jag kallar denna quilt "klar för tillfället."

Nu discount Canada Goose Constable Parka Dam Blå . eftersom jag anser att man inte bara ska se det färdiga täcket; eftersom det är det roliga i det. Här är några bilder av processen och andra détails.Quilt Top Åtgärder. 70 "x 100"

Färger som används. Kona Cotton Solids Robert Kaufman

Kanel (1075)
Honung (1162)
Earth (128)
Vete (1386)
Khaki (1187)
Café (1083)
Brown (1045)

Varje kvadrat åtgärder 1 1/2 "x 1 1/2" innan du syr

Behövs för att bryta skalan för fotografering

Och på grund av kursen han har att säga; om någon vet någon på BBC. skulle detta täcke inget emot en resa över dammen för att blåsa i vinden skarpa engelska. eller ens ett foto opp med lite blå låda eller två timelord hjärta äkta canada goose jacka begagnad . Bara lägga den där ute.Nu canada goose vinterjacka dam sweden . tillbaka till verkligheten att mina projekt stack har ökat markant som "Tionde" var lyckligt konsumeras mest av min fritid under de senaste veckorna.

Om du missade någon av mina tidigare inlägg framsteg på detta täcke; som ger dig en överblick av de skäl som jag startade den här resan. de steg som jag brukade gå till tyget av fotot. kan du hitta dem här.