Slide thumbnail

Massivt batteri på hela 5000 mAh.

Anta utmaningen - Rugtel X10

Slide thumbnail

Rugtel X10 - tåls att ha med!

Canada Goose Victoria Parka rött dam säljes

PERSON Julian Marias.
För några dagar sedan träffade jag Javier Lee. partner och kollega blogg bokklubb. San Lorenzo de El Escorial bibliotek. Jag följde hans rekommendation och tog en regissör och författare. har vi beskrivit här. Philippe Claudel. Filmen som jag gillade. men idag vill jag kommentera den här filmen. men hur i denna offentliga rummet som är vårt bibliotek. medan många rumsliga ensimismamientos. inklusive rekommendationer och ett samtal om vårt arbete äkta Canada Goose Victoria Parka rött dam säljes . var och en av oss redan väljer böcker att ta senare. Det är på samma gång vi har varit utbyte av synpunkter och informera varandra utan -elegíamos läsning projekt för de kommande dagarna. dessa böcker. som snart skulle vi ta på lånet.

Den jag valde var "Persona" av Julian Marias (1914-2005). En essä av filosof som försöker förtydliga vad personen är och var vi kan hitta idéer som ledde mig att presentera boken jag -Att absorption (indragning eller återkallelse till interioritet) och samexistens (interpersonell) Canada Goose Victoria Parka rött dam säljes . Julián Marías inte mer fokuserade på en av de två, canada goose jacka återförsäljare rea . av den enkla anledningen att ingen ser men samtidig av de två. s.41. Med nyckelöppningen. är personen en << >> i ett område (...) Är inte bara de handlingar och gester. men samtidigt i intrikata mix med dem. bilder. minnen. minnen. förväntningar. önskningar. ambitioner Canada Goose Victoria Parka rött dam säljes jackor . känslor av något slag som samexisterar med livet ut. vilket de bevittna andra. << >> I båda världar samtidigt människan lever, Canada Goose Chateau Parka grafit Herr .

Nu minns jag den sekvens av "Annie Hall" (Woody Allen. 1977) där karaktärerna Diane Keaton (Annie) och Woody Allen (Alvy Singer) -conversando föga visas efter mötet på terrassen golvet. Å ena sidan ser vi vad de säger. den pågående dialogen och å andra sidan ser vi de tankar som inte sägs Canada Goose Victoria Parka rött dam säljes , canada goose jacket xs men priser barn . deras dialog som alla har sina egna smaker. önskningar. projekt äkta Canada Goose Victoria Parka rött dam säljes . etc Canada Goose Victoria Parka rött dam säljes .

En nick till scenen finner vi i "500 Days of Summer" (Mark Webb Canada Goose Victoria Parka rött dam säljes outlet . 2009) där Joseph Gordon-Levitt (Tom) går till huset av sin ex-flickvän. Zooey Deschanel (sommar) och en sida visas i mitten av vad som händer på display (verkligheten) och hälften av vad du vill ska hända Tom (förväntningar). Sekvenser som tjänar som exempel på vadmal. talar den också om Julián Marías personen. och det gäller vårt tillfälliga avslappning (vi är inte bara närvarande). P.122-124. Den avgörande faktorn. vilket ger personen en unik position i uppsättningen av all intuition och erfarenhet gör känt. är införandet av overklighet i verkligheten. Vi kan säga att det verkliga är ingenting annat än verklig. och i det avseendet det. Personen. nej. det är definitivt förbi och framtiden. minnet av det som var. och fortsätter att agera inom ramen för vad som är << >> och den osäkra framtiden särskilt framåt eller projekt. och är främst består därav.

Personen. för denna komponent av overklighet på högtalaren Julian Marias. pågår. vi ständigt med nya. eftersom vi har en standard konstitution. dada. stängd. och därför kan inte berätta en person vad << >> är. P.32. Djuret ges << >>. inte bara vad det är som kroppen. men i repertoaren av åtgärder som har att göra; men som redan fastställts genom sin art; det är hans natur. Hos människa är dock overklig introduceras. en osäker framtid. som konstitutiv för verkligheten som den är närvarande i personen projectively. Den möjliga åtgärder repertoar. inte bara inte gjort. men är inte ens ges som ett fast mönster. eftersom personen är den inneboende frihet och otrygghet.Relaterat till dessa idéer som kan hjälpa oss att förstå vad personen är Julián Marías talar om kallelse. kärlek. vänskap. den funktion som var litteratur förstå vad personen är äktheten / inauthenticity ... Efter att ha läst boken och skriva några rader om det canada goose discount fake billigt . undrar jag. men allt som kan sättas i en bok på 180 sidor. Jag tror inte. Jag tror denna rättegång. liksom många andra. är en inbjudan att stanna i de ämnen som alltid repensándose. och hänvisar till dem canada goose baby sverige . vi lånade ord Marias dedikerad personen. De är alltid öppna. är outtömliga. alltid nya oprövade möjligheter cheap canada goose shops . Kanske är detta test ett samtal till reflektion är att om vi inte gör varje dag - var och en av oss att gå att upprepa dessa alternativ. och till stor del beror på hur vi interagerar med andra och leva våra liv.

Svårt att förstå den plats du degradera dag. till filosofin. Också svårt att hitta böcker som "person" och inte säga. eftersom ingen av de böcker som kan vara av intresse för oss lika mycket som Marias. men eftersom det är svårt att få honom att skriva. AbeBooks För jag har sett i vissa bokhandlar och tillbringade år som priset sjunkit mellan 25 € och 126. Hur som helst.Lyckligtvis är det fortfarande möjligt att hitta (hade inte hört talas om det) i allmänna bibliotek som inte har att stänga sina dörrar.

Det kan vara intressant. efter att ha läst den här boken canada goose billiga jackor säljes . se "Den sjunde kontinenten" (Michael Haneke. 1989) för att hitta bilder personlighetsförändring och döljande av personen. även undersöker Marys frågor. Tack Ruben R. visionär förslag där. Det var en framgång.

pp.28-29. personlighetsförändring. vilket inte kan vara total. gör en del kommer till döds. den totala summan. med en mörk intryck. << >> har inte levt. Intressant kan motsvara ett liv i handling. innehåll och framgång; men känns främmande << >>. ett fel på vad som skulle vara livet i denna person äkta canada goose jacka malmö . som upptäckte cheap canada goose herren jacken . skulle vi säga. i rymden. in sista konton med dem.

s.50 canada goose trillium parka falsk priser . Dispersion vanliga vardags orsakar koncentrationssvårigheter. förutsättningen för att hitta den person (....) Det är osannolikt att mannen i vår tid att fråga sin slutdestination. vilket skulle snubbla över sin egen verklighet. eftersom deras uppmärksamhet absorberas av nyheterna. den oro som följer av byråkrati. regler av alla slag. arbetsuppgifter som vanligtvis förknippas med kallelse. föregripande av att få bidrag. pension canada goose jacka unisex 2015 . pensioner. verktyg. död ses med << >> Administrativa ögon och är avsedd som en enkel sent Liv utan en personlig bedömning och en fråga om möjligheten till en efterföljande disposition Canada Goose Victoria Parka rött dam säljes .

s.125. mannen vet att han kunde ha fötts. och detta tvingar både att tänka och planera sina liv och motivera. försöker förstå det innehåller rätt riktning. eftersom möjligheten absurditet följer akut medvetenhet är en konstant frestelse.

Patricia D.