Slide thumbnail

Massivt batteri på hela 5000 mAh.

Anta utmaningen - Rugtel X10

Slide thumbnail

Rugtel X10 - tåls att ha med!

canada goose victoria parka dam dam

USL kriminella grupper planerar att bryta institutionerna och rättsstaten före presidentvalet
Kanske några av oss anser att antagandet av gruvlagen som en seger. Här är en artikel med mycket allvarliga konsekvenser som kommer att göra dig ompröva detta.

Tro inte för ett ögonblick att allt som hände i går i parlamentet. är helt av en slump eller på något sätt den naturliga under lagstiftningsprocessen. Blitzkrieg superb parlamentariska estedoar att Rumänien har upplevt en fas av en mycket större karta och förfinats för att ta bort grundläggande institutioner staten och underminerat rättsstatsprincipen i ljuset av de våldsamma strider som ger presidentvalet

Men allt i en anda av kriminella grupper USL logik. en viss tid. innehåller ett antal gånger och har ett mål. att förstöra alla spakar statliga dreptcare Institutioner kan förvirra det stora slaget 2014 .

Så göras lagliga strejker iscensatta av parlamentet. som representant för folksuveränitet. till lagändringar tillåta statliga institutioner utan verklig makt. Därför går inträffade den första attacken i betydande förändringar i straffprocess som träder i kraft den 1 februari 2014 men det verkliga målet är DNas ÅR.Således var alla 581 lagstiftare upp i första hand. den ovannämnda lagen. tjänstemän är inte. de kommer inte att utredas för brott av mutor och korruption mellan jämlikhet och asimilate- övergrepp makt. budbärare rättegången kunde frikännas. fångar kan släppas. Vi pratar minst 28 medlemmar och över 100 förtroendevalda. Kriminalisering praxis och intressekonflikter för ledamöterna och inte bara- lämnar ANI och värdelös och nu begränsar upphängningshastigheten är effektiv för alla deltagare i brottet. Jag menar om en parlamentariker är en del av en kriminell. inte parlamentet inte upphäva immuniteten vid gripandet. sök och arestării- vad som händer i det rumänska parlamentet för två år- någon kriminell grupp flyr. Och i detta fall. även president Basescu talade om en potentiell kund USL.

Dessutom. om en minister. för missbruk av makt. staten för skador. det vill säga att vi. medborgarna. € 500.000 välja bara en enkel böter på att inte veta hur och om skadan är € 100.000 får endast en administrativ sanktion. Jag menar nästan vad som helst. Dessa sanktioner var fortfarande 50 euro och 10.000 EUR.Ce är först i går. 240 lagstiftare legaliserade stöld. rån höja ribban av offentliga medel 10 gånger utan konsekvenser. skuld. straff äkta canada goose victoria parka dam dam .Och allt Ironiskt nog. även om denna lag att ändra strafflagen ändrades under de senaste två åren. det initierades av fem ledamöter varav är före detta senator PDL. Sorina Pie vars son har nyligen fängslades att dömas till 4½ års fängelse, canada goose outlet barn priser . fd liberala senatorn. Emilian Frâncu. som inriktas primärström fördömde efter fem månaders fängelse i första hand. för att ta mutor till fyra års skyddstillsyn och Gyorgy Frunda Tidigare Senator UDMR nuvarande heders rådgivare i juridiska frågor och premiärminister Victor Ponta minoriteter.

Efter tidigare immunisering till alla parlamentariker och lokala förtroendevalda inför lagen. den andra fasen av planen omfattar potentiella brottslingar filer tömda på innehåll. Sådana bevis. Som sådan. alla nuvarande parlamentet röstade för en tid sedan. trots rekommendationerna från institutionerna mot korruption som avlyssning inte bör göras från och med nu fram till början av ett eventuellt åtal. Denna bestämmelse i artikel 140. punkt 1 i den nya straffprocesslagen är i själva verket det hårdaste slag mot kampen mot korruption. För detta ändamål förklaringarna är enkla.

Först kommer det straffrättsliga förfarandet meddelas potentiell brottsling.En avlyssning efter tillkännagivandet av den person som gör brottmål förblir utan bevis. avlyssning som bevis i domstol. Detta gäller för alla brott. även dem som rör den nationella säkerheten. Så även misstänkta terrorister kommer att meddelas innan de avlyssnade

Naturligtvis gäller även parlamentsledamöter och ministrar. Och de kommer att fly bevis på möjliga fall. Om någon går till DNA och sade minister X flugor. kommer åklagare söka tillstånd att avlyssna domaren efter riksdagen godkänner åtalet. Och i det senaste ett och ett halvt. har den lagstiftande församlingen upphörde. som vi vet. genom omröstning. alla avgifter för att räkna. Om parlamentet godkänner Antag. när du vill. talan mot minister X redan fördömt DNA kommer att vara för sent ändå. Dock kommer ministern vet att enda gången kommer att fångas upp och. som sådan. inte kommer att vidtas. även om vol.Tous dessa aspekter av den nya straffprocess av den nuvarande parlamentet röstade redan anmälts av DNA ledningen av DIOCT och det av den 14 november ber enträget till både justitiekanslern och justitieministern. premiärministern Victor Ponta Robert Cazanciuc och godkänna en nödsituation förordning om ändring av dessa bestämmelser.Utan förändringar. kommer alla framtida stora korruption och terrorism praktiskt taget förstört i brist på bevis och innehåll. För en månad. men regeringen vägrar att godkänna Ponta krävs förändringar. även om den nya straffprocesslagen träder i kraft den 1 februari 2014.

I november 2009. enligt de filer avlyssning. Voicu Intendent Matt säger att hans bror Radu Constantin och planera Peas.

Voicu. ... "Låt oss förena med webbplatsen DNA DIOCT Så jag kan utvisa alla Rening sedan Nationella korruptionsbekämpningsdirektoratet. e organiserad brottslighet och Anti förvaltning jag kör det här projektet du nyligen canada goose återförsäljare malmö billiga . Miclescu inför pensioneringen. du lägger den där. gjort. dumma filen "Fleet" arbetat med detta med Vasile Draghici dem i Constanta och stål. åklagaren som .., canada goose citadel parka online Sverige . Alexander Peas, canada goose kudde sweden . "Hej. chef. men vi och oss."

Voicu. ". Nej Vem kommer du."

Alexander Peas. "Ja. jag vet inte. jag undrar."

Voicu canada goose jacket fake or real priser . "En Gud kan vara både"

Den kollega Alexander Peas har lyckats förvirra oss. Om instruerade NIA och göra dem läsa de tre fallen i två månader. hur fan tycker du inte . canada goose victoria parka dam dam ... "

Voicu ". Och vad är syftet Han gav ANI ANI som fångade killen som två ANI politik. var tre personer som utses canada goose victoria parka dam dam Sverige .. cheap canada goose citadel parka sale ."

Alexander Peas "Ja . canada goose kurtki billiga ."

Voicu "The ANI är en plats med ingen verkan. det är skit alla jordar skicka dem och döda dem. ge dem helvete .."

Lika viktigt är att i början av detta lagstiftnings rulle endast till amputation med alla medel för att skydda institutioner och korrupta politiker igår. DNA. ANI och CSM management har svarat alla dezaprobându. Riksåklagaren Rumäniens. Tiberiu Nitu. som bör vara den första mästaren institutioner mot korruption som underordnas endast vill gärna ge ett budskap som skickade en journalist att benåda och amnesti endast att projektet är "olämpligt och oinspirerat. " Och detta är sujet.Rien om förändringar i grunderna för den nya straffprocess. vilket för en justitiekansler Rumäniens är så upprörande eftersom det är oacceptabelt.

Mate Andras Levente. UDMR. "Från den information som publiceras i pressen. under föregående period. cirka 300 deputerade hade avlyssning på nationell säkerhet och jag tycker att vi borde ställa frågor om det i parlamentet. även när granskning av den rapport. För jag tror inte att medlemmarna är terrorister fångas.

Sârbu. PSD. ... "Vi måste bestämma om vi vill utöva denna kontroll över parlamentet eller inte vill. föreslog vi permanent kontor i partiet. föreslog vi permanenta byrå senaten godkände alla. men ingen gör vad vi vill motion är bra. Vi vill inte utöva. då har vi status och situation som vi finner varandra.De blev självständiga institutioner som är beroende bara på den Helige Ande i Rumänien och göra vad de vill eftersom ingen frågar dem vad de gör. Jag har ett konkret exempel och jag såg att vissa institutioner. när väl kontrollerad. även vad de gör och är mycket intressanta saker och du får en bild som inte ens vad vi pensons.Et om vi vill styra då finns det ingen anledning att göra vårt jobb "

Mircea Toader. PDL. "Vi kommer att ändra lagen"

Sârbu canada goose victoria parka dam dam . PSD. .. "Problemet med att ändra lagarna bör ta på allvar ifrågasätta lagar har gjort några av oss och vi har godkänt och hur de gjorde det (...) Vi vet varför gör. men vi förstår inte. Om vi ​​gör något annat. vi kan. Om inte. och riktar inte institution inslag canada goose sängkläder rea priser . men ingen av dem vet toţii- som har råd att göra vad de vill utan att svara till någon. Om du vill .. canada goose victoria parka dam dam . "

Som en naturlig följd av dessa realiteter och avsikter. på parlamentets igår och allt sköts upp efter reta allmänheten. och lagen om amnesti och benådning brott USL som kunde spränga bort ett galleri av personligheter politik inklusive dömd korruption. Det hela hände i samband med en mening till den 19 december. den högsta domstolen i den tidigare premiärministern Adrian Nastase.Du undrar kanske vad allt detta demonstrationen. på flera nivåer. genom vilka politiken vaccineras innan sprängning institutioner rättvisa och staten. med presidentvalet i 2014. Och bara ihåg två gånger nyckel två avgörande politiska strider i de senaste åren. Om du glömmer. 2009. var Voicu p'aci blocket som resultatet av presidentvalet i Rumänien med oöverträffad planerade politiska åtgärder. men du kan lamslå Rumänien. Då. som folkomröstningen 2012. när någon beredning av röstlängder i landet. denna typ av oansvariga åtgärder har blockerats av offentliga organ har en skyldighet att göra det.

Varje gång innan avgörande politiska ögonblick. skaka händerna på kriminella grupper. skapa en väg och försöka dra en linje för att exakt spåra den verkliga världen.

Därför nu arga kriminella USL svara direkt på dessa institutioner för framtida rivning svårt tider och svåra val.

Så man kan fråga. hur man stoppar dessa människor buy canada goose citadel parka sverige . Och svaret är ärligt extern lösning. inte interne.Législation korruption. mord grundläggande för parlamentariska kontroll skott och institutioner i ett demokratiskt statsgränsen av ett strategiskt block. medlemmen EU och Nato. bör lämnas in till Europeiska kommissionen och US Department of State.Rättsstat i ett land med förment demokratiska rättsstaten. hans absoluta regel för det enda syftet att skydda de grundläggande fri- och rättigheterna. Vänd ett land i ett tillstånd av maffian genom politiska beslut ändrar lagar och institutioner tomma väsen. de grundläggande spakar och befogenheter för deras infractorilor- förstörelse och dominans är precis vad Vita huset från USA. s vicepresident Joe Biden frågade inte Victor Ponta canada goose feathers sticking out se .

Igår canada goose victoria parka dam dam herr . när det i Johannesburg billig canada goose victoria parka dam dam . premiärminister Rumänien Fawn står precis hur man tecknar bilden av Barack Obama. skulle USA. s president måste säga att framför en premiärminister i en europeisk stat. en strategisk partner. kommer staten att installera missilsköld komponenter. men ironiskt nog. just i dessa historiska ögonblick. slå en solid grund av rättsstaten. tillfälligt. är det landet.

Ytterst verkar det som historien har sina stunder och ironi amère billigt canada goose outlet europe .Quand en "jätte historia" försvinner och med det ett av spelen i dag. i ett annat hörn av planeten. en kriminell pånyttfödd ny era.

Från. http.//sorinamatei.blogspot.ro/2013/12/planul-gruparilor-infractionale-din-usl.html canada goose victoria parka dam dam