Slide thumbnail

Massivt batteri på hela 5000 mAh.

Anta utmaningen - Rugtel X10

Slide thumbnail

Rugtel X10 - tåls att ha med!

canada goose vests men billiga herr

Europeiska punkt på MOOCs
EPFL har gått vidare och organiserad "snarast" ett möte med intressenter kring MOOCs i Europa. Invitational Meeting. i brist på utrymme är vi försäkrade oss. med målet att anordna en offentlig konferens om detta ämne. jag har haft turen att delta i denna första i sitt slag. Pierre Dillenburg och hans team har gjort saker. Effektiv och vänlig. dessa människor har talang. Deras digitala utbildningscenter. inrymt i Rolex Learning Center är värt ett besök, billigt canada goose återförsäljare malmö .

Öppning i två röster mellan Karl Aberer och Pierre Dillenburg som avslappnad atmosfär äkta canada goose vests men billiga . medan tydligt positionera vilken typ av debatter, canada goose outlet köln 2015 . inget sätt att försköna. att smutskasta eller säger att det är inget nytt canada goose vests men billiga . stanna i en viss linje. Detta är ett nätverk för utbyte som börjar här canada goose vests men billiga online . En siffra från 70% av studenterna som tog en MOOC at EPFL meddela att de föredrar denna modalitet.

I processen canada goose vests men billiga . gjorde vi en Europaturné med en snabb sammanfattning av öppna lands MOOCs förberedelse och affärsinitiativ. Snarare rika. Tyskland och Spanien verkar mycket dynamisk stockholm canada goose vests men billiga . inklusive nya portaler som Iversity eller Difundi (baserat på OpenMOOC.-)). 13 länder var närvarande canada goose vests men billiga . Situationen i Frankrike kan vara förvirrande för monteringen.Observera också att den franska delegationen var särskilt talrika. med prestigefyllda institutioner som har. eller ännu inte officiellt aviserade sina projekt (och förblev alltför diskret). med forskare (CNRS och gått har INRIA). med associativ. med EUAM och andra sammanslutningar. samt två industri inklusive Orange fortsätter att förfina och bejaka sitt projekt. Hur som helst canada goose vests men billiga dam . ta en titt på denna turné i Europa.

Andra presentationer rutan överstatliga sammanslutningar (europeiska) som ännu inte hävdat ståndpunkt i frågan. utom Fred Mudler (Unesco-professur i OER och EADTU. som monteras Openuped portal) som anser MOOCs är ett verktyg för att flytta fram Öppen undervisning.

Vi flyttade sedan till en ganska omfattande uppsättning representanter för portaler förmodade presentera sina strategier och modeller för sig själva och sina partners. Coursera. EDX. Google. FutureLearn. MiriadaX. Defundi och BMI. Dynamisk presentation och brast av rummet frågorna. EDX. fruktansvärt övertygande. upprepar hans sida "ingen vinst". betonade att lektionerna delas mellan parterna äkta canada goose cap . är koden gratis och tillgänglig. är deras syfte att förbättra campus. I vilket fall canada goose jacka solaris sweden . dessa partners var mycket närvarande och Orange.

IBM. Cisco. F-Secure var i sin tur kom att ta temperaturen.Nästa morgon. separation i 4 grupper. "europeiska identiteten plattformism guld". "Bologna2.0. "" University strategier "." driftstörning eller förbindelse. "- Våra gäster en känsla av chock titlar billigt canada goose discount coupon .

Gruppen "europeiska identiteten guld plattformism" enades om vikten av flera ekonomiska plattformsmodeller, real canada goose heli arctic sverige . den öppna metoden. samarbete. intresse att ha flera kulturer och den livsviktiga karaktär utbildning. Förslaget i denna grupp är att snabbt utveckla en portal belyser de europeiska MOOCs. förenar europeiska plattformar.

"Bologna2.0" verkar säga att det är uppenbart att högskolepoäng kan handlas. men det är svårt att gå vidare (t.ex. för svårt att utveckla examinationscentra MOOCs) canada goose jacket outlet priser . De är snarare ser framåt på nätet bedömning. Förresten. gjorde förslaget föregående dag. EPLF att utbyta information för att tillåta studenter att följa en MOOC och klara tentorna canada goose online shopping Sverige .

"Universitets Strategies" ger oss idéer som. föreläsningssalar är döda. att mervärdet av campus är livserfarenhet och utbyter det tillåter billiga canada goose aviator hat pbi . Han påminner (och detta har sagts många gånger) att MOOCs avsedda första lärande under hela livet.Den anser också att läroplanen bör förbli ett ansvar för universiteten. inte personer eller företag. men orsakerna har inte verkade övertygande. Senaste nämnde möjligheten att synergier mellan institutionerna genom infrastruktur och genomförande av mekanismer driftskompatibilitet.

Jag har valt att "Avbrott eller kontinuitet. "När bläcket att utbildning under hela livet var ett tillfälle för MOOCs.

Den sista delen av detta möte har ägnats åt en diskussion om detta framtida första europeiska konferensen om MOOCs. detta kommer att vara i Lausanne. troligen i januari 2014 med tid för att träffa. utbyta. tidigare dag tutorials och fyra parallella sessioner. politiskt. återkoppling canada goose real jackets billigt . forskning och företag. Det kommer också att finnas tid att lära sig att bygga egna banor. Utnämning gjorde tidigt 2014 (datum meddelas senare).

Och slutligen canada goose outlet españa 2015 . en fråga flera gånger och du. hur du placerar dig i 5 år i en öppen kurs erbjudande canada goose vests men billiga .

Foto Fotograf. Rolex Learning Center med nicolasnova - CC-by-NC-licens