Slide thumbnail

Massivt batteri på hela 5000 mAh.

Anta utmaningen - Rugtel X10

Slide thumbnail

Rugtel X10 - tåls att ha med!

canada goose trillium parka outlet se

Newark Charter Uppdatering köp canada goose trillium parka outlet se . Några nya grafik och reflektioner
Det har varit ett tag sedan jag har skrivit något på charterskolor New Jersey. så jag tänkte att jag skulle slänga några nya diagram och tabeller där. I en inte alltför avlägsen förflutna. förklarade jag.

Newark charter skolor som i synnerhet fortsätter att ha en övergripande effekt skimming i Newark. skapar demografisk fördel för sig själva och i slutändan till nackdel för trakten.

Att även om studier av effekten av charterskolan CREDO NJ visade positiva effekter av charter integration mellan elevernas resultat i synnerhet (och endast) i Newark. de unika egenskaperna hos den studerande tri (läs skimming) i Newark. är det svårt att dra rimliga slutsatser om effektiviteten i de faktiska förhållandena i Newark Charters. Observera att i mitt förra inlägg. jag åter förklara problemet till statliga skolmaterial. när en betydande del av skolans effekten kan vara en funktion av barn (kamratgrupp) serveras.

I många tidigare inlägg. har jag bedömt i vilken utsträckning de genomsnittliga prestandanivåerna Newark (New Jersey) och andra charterskolor var högre eller lägre än demografiskt liknande skolor. i tron ​​att de stadgor var / är ganska väl spridda canada goose trillium parka outlet se .Och jag tog upp frågor om andra uppgifter - inklusive personalomsättning - NJ för vissa höga flygande charter.

Som en uppdatering sedan de sista meddelandena bara ha tittat charter NJ prestanda i termer av "nivåer" (andel av kvalificerade barn eller inte). låt oss ta en titt på hur stadsdelen och skolorna i Newark Charter jämför percentilen på ny tillväxt på statliga skol mesures.En teorin bör dessa åtgärder ge en mer rimlig mått på hur skolan bidrar till år på årets förändringar i elev provresultat. Naturligtvis. glöm inte. denna effekt på skolan går samman med den inbördes verkan och med alla de andra attributen i året i och ut ur livet för skolbarn som går i varje skola.

Och kom ihåg att jag kritiserade i detalj tidigare att New Jersey tillväxt percentilen poäng verkar göra ett visst jobb skit för att eliminera stigmatiseringen elev demografi. eller med genomsnittliga prestanda hos barn kohort. För att sammanfatta de tidigare resultaten.

genomsnittlig tillväxt percentiler skolan tenderar att vara lägre i skolor med högre nivåer av genomsnittlig färdighet att starta.genomsnittlig tillväxt percentiler skolan tenderar att vara lägre i skolor med högre andelar av låga inkomster barn.

genomsnittlig tillväxt percentiler skolan tenderar att vara lägre i skolor med särskilda utbildnings studenter över icke-behörigt manskap.

Och var och en av dessa relationer var oroande stark. Därför bör en analys av tillväxt percentilen uppgifter tas med en nypa salt.

Så låtsas för ett ögonblick att de tillväxt percentilen data inte komplett sopor. låt oss ta en titt på datatillväxt percentilen för Newark Charter School canada goose trillium parka outlet se dam . liksom sidodistriktsskolor.

Låt oss börja med en titt på statewide charterskol tillväxt percentiler jämfört med distriktsskolor. I denna figur plottas jag graderar 7 ELA tillväxt percentiler jämfört med de genomsnittliga betygsnivå kompetenshastigheter eftersom tillväxten percentilen uppgifter verkar så tungt partisk i denna égard.En Som sådan. verkar det mer rimligt att försöka redogöra för denna bias genom att jämföra dem mot de skolor med de mest likartade frekvenser av nuvarande genomsnittliga kompetens.

Figur 1.Statewide Språk Arts tillväxt jämfört med genomsnittet av expertis (grad 7)

Nu. om vi köper dessa tillväxt percentiler än rimligt. så en av våra slutsatser kan vara att Robert Treat Academy är en av. om inte det värsta skolan i staten - åtminstone vad gäller dess förmåga att bidra till prov poäng vinster. Däremot Discovery Charter School rocks helt.

Andra charter att utforska mer ingående nedan. som akademi laget i Newark falla i kategorin "lite bättre än genomsnittet" (något över trendlinjen) och ofta nämnts som solister North Star Academy något högre (även i molnet canada goose trillium parka outlet se . medan staten).

Så låt oss fokusera på Newark i synnerhet.

Figur 2. Språk Arts Newark tillväxt jämfört med genomsnittet av expertis (grad 5)

Figur 3. Språk Arts Newark tillväxt jämfört med genomsnittet av expertis (grad 6)

Figur 4. Språk Arts Newark tillväxt jämfört med genomsnittet av expertis (grad 7)

Figur 5.Newark Språk Arts tillväxt jämfört med genomsnittet av kompetens (Klass 8)

I mina tidigare inlägg. var det oftast skolor som Treat. North Star. Gray och Grand Newark som steg upp med TEAM visa mer genomsnittliga resultat, canada goose pris dk Sverige . men alla dessa just resultat förmedlas av demografiska skillnader med Treat och North Star gillar inte alls distrikts skolor och TEAM närmare. men ändå hålla en demografisk fördel över skolor district.Dans dessa uppdaterad grafik. med hjälp av tillväxtåtgärder. måste vi börja ifrågasätta Robert Treat särskilt mirakel. Yeah ... ., cheap canada goose bästa pris billigt .. de börjar och förblir på mästerskap ... men de verkar lite att effektivitetsvinster. Återigen. är att om dessa åtgärder har verkligen inget värde alls. Gray är inte en stjärna ... eller i själva verket är det ett enastående exempel ... men inte på ett bra sätt.

TEAM fortsätter att stadigt över genomsnittet. men fortfarande i den icke-superman blandning (dödlig) Distrikts skolgång och charter i Newark.

Kom ihåg. de vinster skol är en funktion av vad som händer i livet för barn som tilldelats varje skola. bland annat i skolan och utanför skolan saker. inklusive effekten av kamrater.

Låt oss fokusera på kontrasten mellan TEAM och North Star för lite.Dessa är de två stora i Newark nu. och de har utvecklats över tiden mot att erbjuda K-12 program. Här är de senaste demografiska data som jämför inkomststatus och specialundervisning populationer klassificeringen för NPS TEAM och North Star.

Figur 6. Demografiska data för NPS TEAM och North Star (2012-13 och 2011-12 specialundervisning inskrivning)

North Star fortsätter att tjäna särskilt mycket mindre av de lägsta inkomstbarn. Och North Star fortsätter att tjäna mycket få barn med funktionshinder. och bredvid ingen. med mer allvarliga funktionshinder. Även i TEAM. de flesta barn med funktionshinder har särskilda inlärningssvårigheter eller milda tal / språkstörning.

Men detta nästa del är det mest intressanta för moi.Je har inte sett personalomsättning under en tid. och nu dessa skolor är större och har mer erfarenhet. så det är svårt att hävda att modellerna att vi ser flera kohorter. inklusive de senaste åren för skolor som betjänar mer än 1.000 barn är anomalier online canada goose trillium parka outlet se . I detta skede. dessa uppgifter blir tillräckligt stabil och förutsägbar för att representera övningsmönster.

Följande två tabeller mappa förändringar i storleken av kohorten över tid för studerande TEAM kohorter och North Star.Huvudämnet för dessa tabeller är att om det finns 80 Grade 5 studenter ett år och 80 elever i sjätte året av nästa. vi behöver inte nödvändigtvis vet att de är samma 80 barn. 5 maj lämnade och ersattes med fem nya studenter. Men att ta på nya studenter utgör en "risk" i termer av resultat från planerade tester. så vissa stadgor bedriva mindre "återfyllning" än andra. och mindre fylla inskrivningar i högre klasserna .

Tester som påverkar GSP ges i årskurs 5-8 (och 3-8. 5-8. men är mest relevant här). i vilken utsträckning barnen släppa mellan årskurs 5 och 6. 6 och 7. och faller mellan dessa kvaliteter kan naturligtvis påverka medianvinsten mätt (om barnen var mer benägna att visa låga inkomster ledighet och därför finns inte där för nästa år för att testa. och de mer benägna att visa höga inkomster kvar. och medianlönen kommer att flytta upp de skulle ha varit annars).

Först ska vi titta på TEAM canada goose trillium parka outlet se .

Figur 7.ÉQUIPE kohort attrition rate

Bland de testade kvalitetsområden. med undantag för den senaste kohorten. håller TEAM 80 ovan små procentsatser av 90 - 5th grade studenter som är i årskurs 8 (med möjligt samband ersättare).Alla årliga avgången kan partiskhet tillväxt percentiler canada goose trillium parka outlet se dam . som nämnts ovan. om de potentiellt lägre förstärkning eleverna är mer benägna att lämna. Men utan data på elevnivå. det är lite svårt att säga.

Not 5-12 avgången är större lag från mer än 25% av barn per årskull. 9-12. ca 20% försvinner.

Men dessa siffror är mycket mer slående för North Star.

Figur 8. North Star kohort attrition rate

I kvaliteter testade. North Star motsvarar laget i fjol. men under tidigare år. North Star förlorar något fler barn i årskurs 5-8. upphängd främst i lägre till mitten av 80-talet Så om partiskhet i att lämna - så små - de långsammaste vinnande eleverna är mer benägna att lämna. vilket kan förklara en del av de största vinsterna i North Star sett ovan. Dessutom. eftersom de svagaste eleverna lämnar. förändringar i sammansättningen av kamratgrupper. som också har potentiella positiva effekter på tillväxten för dem som blir kvar.

Nu ... den andra delen av förslitning här drabbar nu tillväxt percentilen poäng. men det är slående effekt och ger upphov till allvarliga politiska oro bredare roll en skola som Polstjärnan i samhället Newark.Från nivå 5-12. North Star ihållande ändar mindre än hälften av det antal som startade. Såsom anges ovan. är detta inte ett problem vid denna punkt. Det är en modell och ett ihållande. i de fyra kohorterna har gått så loin.Je kan välja att följa detta tillbaka ytterligare. men gå vidare leder till små nystar kohorter. ökad volatilitet.

Även 9-12. endast ca 65% kvar.

Analys av dessa uppgifter lite ytterligare canada goose banff parka herr . särskilt titta på avgången för svarta pojkar på North Star.

Figur 9. sjunkande kohort för Black Boys

Jag spillde riktning år här ... att gå vidare i linje från vänster till höger riktning. Så omorientera själv real canada goose canada shop . För kvaliteten på 5 till 12. Polstjärnan hade bara en kohort närmade behålla 50% (väl ... i själva verket 42%). Andra år. den 5-12 grade avgången var ca 75% eller mer för svarta pojkar. 9th-12th avgång var cirka 40% under de senaste två åren. och mer än som tidigare för svarta pojkar. Av de årliga 50 eller mer i den 5. e året på North Star innan fördubbling senaste aktörer. kunde bara en handfull någonsin få 12.Oron här. naturligtvis. är vad som händer i resten av eleverna som lämnar. och detta är effekten av denna churn av de omgivande skolor - kanske både charter och distriktsskolor som absorberar dessa Studenter som sprider så snabbt. [I den utsträckning. om någon real canada goose womens kensington parka . att beredningen av den exceptionella mellanstadiet i en skola som North Star leder studenter till stipendiemöjligheter i eliten privata skolor. eller godkännande av magnetskolor mycket selektiv. avgången kan vara mindre ful än det ser ut]

Naturligtvis väcker detta frågan om hur Polstjärnan kan rapportera till staten av en examensfrekvens på 100% och en bortfall på 0.3%. Verkar lite misstänkt. är det inte.

Figur 9. Vilken North Star rapporterar att dess avhopp och examen

Inklusive brist här också. är att nämna det faktum att endast en handfull barn faktiskt stanna kvar-12.

Så. är detta ledarskap drivna uppgifter. eller lite mer än köra med data. Verkar de missat en mycket. mycket kritisk.[Om du förlorar mer än hälften av dina barn btw kvaliteter 5 och 8. och ännu fler än till en av dina målgrupper - svarta pojkar - denna typ av minskar värdet av de resultat som skapats för den handfull som finns kvar. som bara fungerar inte det. Inte för icke-migranter individuellt. men säkert för hela skolan.]

Som jag har nämnt många gånger. det är frågor av detta slag och demografiska effekter av charter. magneter och andra skolor som inducerar sorterings elev i distriktet. som måste noggrant övervakas och hanteras så lämpligt. Inte heller en verklig offentlig skola eller en skola chartrade att tjäna allmänintresset (med offentliga medel) måste skyddas från granskning.

Om vi ​​verkligen menar allvar med att främja ett system med stora skolor (i motsats till ett skolsystem) som integrerar produktiva och charterskolor i distriktet. då kan vi nolonger sitta och låta vissa beteenden som är mer sannolikt än inte. skadlig andra (i det samma system). Det är bara inte hur ett "system av stora skolor" fungerar. eller hur ett system fungerar bra. biologiska. ekologiska. ekonomiska. sociala eller på annat sätt arbetar.Men tyvärr. de som föredrar den mer häftigt charter expansion som en viktig del av förment "portfölj" av skolmodeller verkar helt ointresserade minska parasitisk aktivitet (vilket uppnådde målet om parasiter som värd kostnaderna. Ex parasit snarare än symbiotisk) canada goose girls coat . Istället hävdar de att falskeligen utge en kropp helt består av potentiella skadedjur själv. den optimala formen. Att bra värd är den som ger upp. (WTF.) Som om något. skulle de negativa effekterna av utsortering och selektiv avgång minskas eller upphöra att existera om hela städer som Newark betjänades av charterskolor . Ett sådant uttalande är inte bara misstänkt. det är absurt.

Så tänk om man så vill. en hel stadsdel i norra Stars canada goose outlet sweden billiga . Eller en hel fjärdedel av dem som strävar efter att uppnå samma offentliga beröm av North Star. Detta kommer att fungera bra ur synvinkel allmän ordning. De skulle vara i ständig bitter strid som skulle kunna klara sig med så lite lägre inkomst barn. Den som inte kunde "klippa" i 5. e eller 6. e år. skulle varje barn med en annan än talrubbningar funktionshinder spillas på gatorna i Newark.Även efter tillräckligt betydande front sortering, billigt canada goose återförsäljare malmö . skulle vi vara på 45% ökning i hela staden utexaminerade - faktiskt - förmodligen mycket lägre eftersom vissa av aspiranten Polstjärnan bör ta ännu mindre sannolikt studenter fullgjorts enligt deras préféré.Oui modell canada goose malmö 2015 . skulle det förmodligen slutade med en "segmente" (en varm blandning av segregation real Canada Goose Camp Down Hoody Blå Dam . spårning och lagring av funktionshindrade barn) - Specialskolan för barn borstad starta - och specialskolor för dem som betalas senare. Men under de nuvarande ansvarspolitiken. dessa "specialskolor" skulle stängas och tillbaka efter ett par år eller mer. eftersom de inte kommer att kunna visa de nödvändiga vinster. Låter som en jävla "system av stora skolor." Gör inte.

I den mån vi undvika att ändra incitamentsstrukturen systemet och ansvar. att tendensen agera parasiten snarare än i ett mer fördelaktigt förhållande kommer att dominera. Det nuvarande systemet motiveras av behovet att lägga bra siffror -. Bra "tillstånd av" siffror NJ har skapat ett rapportsystem som tillåter North Star för att skriva en grad på 100% och en bortfall på 0.3 % trots att fylla mindre än 50% av grad 5 studenter.

Vilka är de för det. Bred pris hylla NJDOE .. real canada goose danmark billig .och förmågan att hantera sin egen forskarskola för att utbilda lärare i sina stjärnors metoder (som resulterar i nästan varje svart pojke lämnar innan examen).

Ett stort problem här är att incitamentsstrukturen. ansvarsåtgärder. och systemet som det ser ut för att ta de falska path resultaten.

Som sagt. enligt min mening. krävs ledarskap moraliskt äventyras rationalisera ta detta i den utsträckning som North Star. TEAM. till exempel. finns i samma ansvarsstrukturerna. Och medan teamet gör sin egen andel av skimming och utsöndring. är det inte Polstjärnan.

Men jag égare canada goose trillium parka outlet se .Plus mig att komma - kanske.