Slide thumbnail

Massivt batteri på hela 5000 mAh.

Anta utmaningen - Rugtel X10

Slide thumbnail

Rugtel X10 - tåls att ha med!

canada goose trillium parka dam svart dam

Nu ser du det. nu är de inte online canada goose trillium parka dam svart dam . Designing för färgblinda
Om man tittar på kartan canada goose trillium parka dam svart dam . såg jag den förvirring sprids över hans ansikte. Jag frågade om han behövde hjälp. och jag kunde höra frustrationen i hans röst när han berättade att han gjorde. Alla färglinjer såg ut som honom. så att kartan var värdelös canada goose trillium parka dam svart dam sweden . Du förstår. min vän är colorblind som 7% till 10% av män över hela världen.

Uppskattningsvis 250 miljoner människor världen över är färgblinda. Detta inbegriper mer än 10.5 miljoner människor i USA och 2 canada goose trillium parka dam svart dam .7 miljoner i Storbritannien.

Njut av dessa figurer.

Som någon i en audiovisuell industri. de är för viktig för att ignoreras. Det är viktigt att förstå färgblindhet. hur det påverkar människor och vad du kan göra åt det i konstruktionen.

Nyfiken om reklambranschen och design var inte bara medveten utan även catering för de miljontals konsumenter colorblind äkta canada goose trillium parka dam svart dam . talade jag med flera av mina art director och grafisk designer vänner. män och kvinnor. arbetar i USA och Europa. När jag frågade om de fick lära i skolan för att undvika vissa färger eller färgkombinationer som inte kan se vad som föreskrivs colorblind användare, billigt canada goose youth pbi expedition parka . de alla hade samma svar - nej canada goose trillium parka dam svart dam .En person medgav att han kan ha träffat en eller två linjer på färgblindhet och vissa färger som är svåra att skilja på en bok under skolportfölj.

Vissa art directors (som var felaktigt omedvetet) förklarade hur människor med synproblem är inte deras målgrupp. Verkligheten är en andel av varje målgrupp är färgblind om formgivare eller ens konsumenterna själva inser compte.Un hög konstnärlig ledare att om en person ser en färgblind färg skiljer sig från en person med en vision normalt. då de kommer alltid att se det på det sättet; Därför spelar det ingen roll. Frågan kommer när två färger är att vara i en annan och ganska ser samma för en färgblind person. Deras uppfattning stämmer inte designerns uppsåt. Även om en färgblind person som fortfarande kan se apelsin grönt. kan de inte se skillnad på sin gröna och den gröna de ser en riktig grön.

Jag kommer att dela några exempel och tips för färgblinda design med dig efter några fakta.

1. Deuteran / Deuteranopia / deuteranomaly. grön ineffektivitet. 5.9% prevalens
2. Protan / Protanopia / protanomalia canada goose trillium parka dam svart dam sweden . Röd ineffektivitet canada goose outlet store canada 2015 . 2.09% prevalens
3. Tritan / Tritanopia / Tritanomaly blå i effektivitet. mycket sällsynt canada goose snow mantra billigt 2015 . 0 canada goose jackets online Sverige , canada goose outlet sweden billiga .05% prevalens
4.Monokromatiskt canada goose parka kopia sweden . endast nyanser av grått och inte färg canada goose montebello säljes herr . extremt sällsynt äkta canada goose montebello parka pris . 0.003% eller 1 till 33 000 människor har den här typen av färgblindhet

Är du redo att se vad de två vanligaste typerna av färgblindhet se. eller snarare inte ser. I exemplet nedan. märker hur någon är Deuteranopia Protanopia eller blindhet kan ha svårt att skilja färgerna rött discount canada goose jacka pälsen . grönt och orange. När man tittar på bilden. kan en färgblind person som inte kunna berätta om "Vårt varumärke" är 24%. 22% eller 11% av marknadsandelen. information som kan påverka dig important.Voyez hur det kan påverka vad din logotyp, real canada goose vinterjacka outlet . print. mobil. datorgrafik. hemsida och andra konstruktioner (ahem. kartor) för att kommunicera.

Säg att du är konsten att rikta en kampanj som riktar sig till manliga fans av NFL. Din (mycket allmän) Målgruppen är 75 miljoner amerikanska män * som tittar NFL-spel. Av dessa är 5 canada goose affärer i stockholm priser .25 miljoner amerikanska män beräknas vara färgblind. Naturligtvis är det bara 7% av din målgrupp. men varför inte skapa din design inkludera dessa 5.250.000 konsumenter.

Eller du designar en logotyp för att bygga varumärkeskännedom med uppskattningsvis 3.670.000 * män i London. Skulle inte det vara viktigt att veta vilka färger som inte utmärker nästan 300 000-8% av män i London.

Hur kan du testa dina skapelser för färgblinda vänliga. frågar du.Tja. det finns en enkel lösning. Mjuk korrektur för Adobe Illustrator och Photoshop kan simulera färgblindhet Deuteranopia och Protanopia här gör du.

Denna funktion gör att du enkelt testa bilder och ritningar. Till exempel. titta på denna röd skylt Coffee Bar i San Francisco blir kamouflerade i det gröna med en person av färgblinda.

Jag uppmuntrar dig att titta på några av dina tidigare skapelser som har förlitat sig på grönt eller rött i dessa filter. När man överväger dessa canada goose trillium parka dam svart dam . fråga dig själv om dina skapelser fungerar alltid.

Oavsett om du vet hur din målgrupp är färgblinda. design så att du utesluter inte upp till 10% av människor från början. Gör så här.

När det är möjligt välja färger som du kan vara säker på att färgblinda kommer att göra med précision.Gardez i åtanke hur färgerna kommer att synas i allt från tillbehör till din fotosession textfärg för online-innehåll. Här är några tips som hjälper dig komma igång med vänliga val colorblind.