Slide thumbnail

Massivt batteri på hela 5000 mAh.

Anta utmaningen - Rugtel X10

Slide thumbnail

Rugtel X10 - tåls att ha med!

canada goose trillium fake sweden

Manning försökt "hoppas att rädda liv", canada goose jacka kopia dam . sade advokaten i sista argument
Pfc. Bradley Manning. som anklagas av de största läckan av hemliga dokument i USA online canada goose trillium fake . s historia canada goose trillium fake . inte en förrädare. men en välmenande ung man som "försöker använda sin kunskap för att rädda liv hoppas". hans advokat argumente fredag.

I ett åtal för krigsrätten canada goose trillium fake outlet . Mannings advokat. David Coombs. Manning sade att "kände en plikt för alla". och följde de principer som landet grundades.

Domaren i målet. kommer överste Denise Lind armé avgöra om Manning är skyldig. Hon sa att det skulle börja överläggningar fredag ​​kväll och anmäla en dag innan leverans domen.

Coombs, canada goose fake hjemmesider billigt . som citerade inskriften på Frihetsgudinnan piedestal i hans argument slutade med en rad frågor.

"Är PFC Manning någon som inte har någon lojalitet till det land eller flaggan. och ville samla systematiskt och ladda ner så mycket information som möjligt till den verkliga arbetsgivaren Wikileaks. Är det vad bevisen är." frågade han canada goose trillium fake .

"Eller." fortsatte han. "är det en ung. naiv men välmenande soldat som hade människors liv och hans humanistiska övertygelse centralt sitt beslut. vars enda mål var. Kanske kan jag göra en skillnad. kanske göra en förändring."

Manning. 25. sade han skickade informationen. vilket inkluderade diplomatiska kablar och rapporter från slagfältet. på de antisekretess webbplats Wikileaks eftersom han var besviken av en amerikansk böjd på utrikespolitik " döda människor och fånga. "

Flera medlemmar av allmänheten i galleriet applåde när du är klar Coombs stockholm canada goose trillium fake . dra en tillrättavisning från domaren. "Det här är en domstol. Jag behaga ber dig hålla din dämpad reaktion. "

I ett åtal vederläggning av en timme efter försvarsslutplädering canada goose trillium fake . major. Ashden Fein avvisade påståendet av försvaret som Manning var en ung välmenande människa naiv. säger istället att Manning erkände i en online chatt att han hade varit "enter" militära datasystem för över ett år .

"Han visste exakt vad han gjorde canada goose trillium fake till salu , canada goose jacka butik herr ." Fein och tillade att Manning åtgärder representerade "dåliga allmänna avsikten" och "var inte välmenande."

Fein sade att Manning sökt "den typ av information som fienden försöker. de vill ha hela världen". och att på grund av de åtgärder för Manning ". som gavs i sökbart format." Manning identifierad svaghet och utnyttjade dem. sade Fein och tillade att han visste att informationen kommer att distribueras över hela världen.På tanken att Manning var en whistleblower. sade Fein att Manning inte läste hundratusentals State Department kablar och ta alla farhågor befäls real canada goose kopia thailand . "Han hittade något han kunde göra publicera den på nätet eftersom det var viktigt nog." sade Fein och tillade att i diskussioner på nätet Manning själv kallade "hacktivists".

Manning vände ryggen åt sitt land och soldater. Fein sade. "han visste konsekvenserna av sina handlingar" och "han var inte berörd annat än honom."

När han hade slutat. meddelade Lind domaren att hon kommer att "direkt in överläggningar ikväll." Hon sa att när hon är redo att tillkännage sin dom. kommer det att varna advokaterna och sedan göra sitt tillkännagivande dagen nästa.

På torsdagen en militär åklagare åberopade Usama bin Ladin i en inlaga som skildrar Manning som en man som hjälpte fienden när han gav mer än 700 000 dokument till Wikileaks.

Manning erkände sig skyldig till 10 laddningar som bär upp till 20 år i fängelse. men åklagare drivit vidare med mer allvarligt övervägande billiga canada goose shell . bland annat stöld buy canada goose reese . medhjälp fienden och bryta mot lagen spionage. Dessa avgifter kan landa Manning i fängelse på livstid.

Manning har fängslats på Fort Leavenworth. Kansas.. Sedan april 2011 och har varit på militärfängelset i Quantico real canada goose down jacket . Virginia real canada goose freestyle .. För nio månader före det.Coombs sade i sitt påstående att det rör sig om åklagare var en "fiktiv berättelse de har skrivit i sina sinnen". och det var "en obekväm sanning" för regeringen att Manning ville rädda liv.

Till varför Manning nedladdade hundratusentals sidor statliga dokument på CD-skivor billigt canada goose white fur fake . Coombs sade att det fanns egentligen inga tydliga regler i det säkra området där Manning arbetade i Irak.

Även fredagen domaren förbjöd en designer. Clark Stoeckley canada goose womens kensington parka sale rea . resten av rättegången. som citerar olämpligt beteende. I ett uttalande sade militären medlem av medierna förbjöds för utstationering hotfulla meddelanden på vissa deltagare i krigsrätt billigt canada goose jackets shop .

Stoeckley. en supporter av Manning. som hade presslegitimation för att täcka krigs. sade på sitt Twitter-konto. "Tack för din oro jag är bra canada goose trillium fake .".