Slide thumbnail

Massivt batteri på hela 5000 mAh.

Anta utmaningen - Rugtel X10

Slide thumbnail

Rugtel X10 - tåls att ha med!

Canada Goose Thompson Jacket Dam Berry billigt

Månad. Mars 2013
Peter Kormos dog lördagen vid 60 års ålder Att säga nyheten var chockerande skulle underskatta överraskning.

Jag visste inte Kormos utöver vad jag läst i tidningarna och såg på lagstiftande församling. Jag hade bara ett samtal med mannen.

År 1998 besökte jag drottningens Park för första gången. Min ledamot i lagstiftande församlingen gav mig en "medlem pass" för att gå runt i byggnaden och ut undrar -, billigt canada goose yuki matsuda . Det är otroligt tillträde kan få en tonåring jag träffade Hamilton suppleanter, canada goose jacka på nätet säljes . de introducerar mig till d övriga medlemmar och jag hade ganska turnén billiga Canada Goose Thompson Jacket Dam Berry billigt .

På eftermiddagen tog jag en hiss och misstag trodde Kormos var en annan medlem av benet. Efter en besvärlig stund Kormos gjorde ett skämt som sätta mig på användarvänlighet och trädde mig i den lagstiftande kammaren att titta debatterna Canada Goose Thompson Jacket Dam Berry billigt .

Annat än att korta möte. visste jag Kormos medier och funnit det vara en fascinerande politiker.

Han ledde oppositionen till NDP regeringen i NDP valmöte. Jag var inte fortfarande i gymnasiet och tyckte att det var väldigt fascinerande och förvirrande.

Rättegången mot Kormos misshandel fängslade mig Canada Goose Thompson Jacket Dam Berry billigt barn . jag var bara börjar medborgerligt engagemang och hittade lagstiftnings privilegium frågor av stort intresse.Kormos "gick in i en regeringskontor för att exponera tråkig säkerheten för personliga filer och generad Harris regeringen Canada Goose Thompson Jacket Dam Berry billigt . (Jag var inte ett fan av Harris regeringen) En säkerhetsvakt sade att det var misshandel. Avgifterna ansågs ogrundade.

Som journalist har jag inte haft förmånen att intervjua Kormos. Jag kan bara titta på det från pressgalleriet i huset på Drottning Park billig Canada Goose Thompson Jacket Dam Berry billigt . Hans rykte har inte gjort sitt oratorium färdigheter rättvisa.

60. också jeune.Niagara rånades av en stor politiker. resten av råna oss ett exempel på principen i politiken.

Hamilton kommunfullmäktige sammanträder i kväll för att ratificera arbetet i utskotten för den senaste månaden.

Anteckningen på agendan ikväll. Transit Fare paritet. en Hamilton frekvens för CBC. den årliga rapporten från Integrity kommissionär. Bike Dela ratificering. och mer.

I Livestream ikväll innehåller en ny livechat låda som innehåller integration med Facebook och Twitter för autentisering. Det kommer att uppdatera oftare.
och utan frön. av Livestream.com

Är vi gör framsteg på öppna data för borgmästare.

På den öppna datasidan av platsen i staden Canada Goose Thompson Jacket Dam Berry billigt . är svaret ett rungande nej. Policyn var tänkt att sändas till rådet den här veckan Canada Goose Thompson Jacket Dam Berry billigt återförsäljare . men är nu försenat igen - den här gången fram till 10 Juni 2013 köp canada goose billigt herr .Bakom scenen. är svaret ja. om än långsamt.

Vi kommer att ha öppna data i höst canada goose chilliwack parka 7950m black se . och fortsätter allmänhetens medvetenhet för borgmästare buy canada goose jakke butik . kan vi ha uppmuntrat kommunfullmäktige att korrekt starta öppna dataapplikationer med en tävling och de öppna data som dedikerad kontor fokuserade på stöd från Hamilton i att bygga en bättre stad.

Intern till stadshuset. personalen köpa in begreppet öppen data. Sociala medier workshops inträffar - öppen data grupperas i dessa workshops köpa canada goose retailers online . Stadsrådet är positivt till öppna uppgifter. fortsätter City Manager för att göra uttalanden till stöd för öppen data. och i synnerhet borgmästaren Bratina började förespråkare.

Grunden för den öppna uppgifter framgång är under uppbyggnad - långsamt. med framgång.

Öppna data kan inte existera i isolering från andra ouvert.Notre kommunstyrelsen regeringskoncept är klart bristfällig med sin närvaro på nätet och praxis om öppen förvaltning.

Staden var äntligen anställt sin första någonsin dedikerade webb personal. Hittills behandling stadshus av Internet som en plattform tycktes spegla en tro att webben var en modefluga som på något sätt skulle försvinna. Förra månaden. har staden äntligen skrivit en webbkoordinator för att hantera den nya utformningen av pinsamma plats i staden.Den Hamilton Street Railway lovar att släppa data i realtid i ett transit plats öppnas i år format. Betydelsen av denna förändring kan inte underskattas. HSR representerade det största oppositions till öppnandet av data inom rådhuset.

Dessa är bra första steg. Rådet kunde ha gått uppgifter öppna i januari 2011. Utan de kulturella förändringar som sker i Stadshuset canada goose dame expedition parka navy se . politik var ett falskt löfte. Byråkratin tar inte hänsyn till en politik och genomförande skulle hända canada goose montebello parka dam black priser .

De åtgärder som vidtagits under de senaste två åren innebär att när rådet - väl - skickar öppna uppgifter. skulle det vara en annan politik dammkontroll Canada Goose Calgary Jacket Herr Spirit se . kommer det att finnas genomförandet.

Under de senaste veckorna har jag pratat med både kommunfullmäktige och polisen Services Board för att uppmuntra dem att anta öppna data canada goose fake stores sweden .

Jag presenteras för polisen Services Board att be dem att släppa uppgifter brotts som öppna data. Hamilton kommunfullmäktige bad polisen Services styrelsen att genomföra en plan för den offentliga brott efter Halton Police Service har tecknat avtal med CrimeReports.com visa aktivitet.CrimeReports informations skördar uppgifter om medborgarna visa information kriminalitet och säljer dessa data för att göra sina fördelar - tjänsten är inte på kartan för brottet. den är anonymiserade data om citoyens.Par Därför Halton Polisen betalar endast $ 2000 per år för "tjänsten". Jag påpekade i ett brev till Hamilton kommunfullmäktige i februari.

Jag har levererat samma budskap till polisen Services Board. Styrelsen och verkställande DeCaire Polisen var mottagliga för budskapet. Möten kommer att hållas mellan rådet Canada Goose Thompson Jacket Dam Berry billigt . kocken. och Open Data samfundet att gå vidare med öppen datapolicy.

Senare i veckan gjorde jag en offentlig presentation av budgeten rådet att kalla delegering av budgetuppgifter för att öppna under 2013. Jag talade i fem minuter till kommunfullmäktige uppmaning att investera i en datalicens Öppna för att driva öppenhet. engagemang och främja ekonomisk tillväxt genom att genomföra en "stad som en plattform" konceptet till sin nya hemsida och onlinetjänster.

Under min presentation. jag använde Buss Ticker app för att visa Gavin Schulz kommunfullmäktige är poss, billiga canada goose jacka unisex online