Slide thumbnail

Massivt batteri på hela 5000 mAh.

Anta utmaningen - Rugtel X10

Slide thumbnail

Rugtel X10 - tåls att ha med!

canada goose solaris parka svart se outlet

Gör mig lite vetenskap. kan jag inte neka
Om du missade det. i en artikel som publiceras i American Journal of Preventive Medicine titeln Resultat överskattning i nutrition och fetma utvärderas av kamrater Litteratur (gör inte det här). fann författarna att många artiklar som publicerats inom fetma och kost har. ska vi säga. frågor.

Väl som de säger söderut jag aldrig.

Här är hur författarna beskrev de uttalanden som skulle kodas som "för långt".

Ärligt talat. jag är helt förolämpad. Någon måste låta dessa människor vet att i nutritionsepidemiologi. gör korrelationen faktiskt lika orsakssamband.

Dessutom är näring politiska rekommendationer ska vara baserad på observationsdata. Hallå online canada goose solaris parka svart se . Kostråd. (Allvarligt. Du tror inte att folk i folkhälsonutrition till verkliga upplevelser nu, canada goose online store europe billiga . tror du canada goose solaris parka svart se . Jag menar. om du pratar om vår befolkning omfattande canada goose solaris parka svart se till salu . utan en kontrollgrupp. upplevelsen av 35 år med fettsnål kost rekommendationer. men det är annorlunda, canada goose outlet i sverige dam .)

Och det inte bry oss generalisera resultaten till alla i hela vida världen baserat på data från en grupp vita vårdpersonal födda före atombomben eftersom. ärligt. är det den enda data som vi verkligen bryr sig om.

Likställa korrelation med orsakssamband. över-generalisering observationer och sedan använda dessa resultat som grund för politiken är brödet (fullkornsvete) och smör (substitut) näringsepidemiologi av kroniska sjukdomar (aka NECD - South stil uttalas som "nekked") .NECD har en lång och stolt tradition misstolka resultaten på detta sätt. och pojken. kommer ingen att ta ifrån oss.

De första NECD forskare i tidigare försökt att misstolka resultat genom tillfälligt sned antyder att de observerade närings modellerna kan ha lett till sjukdomen under utredning. Wimps.

År 1990. Walter Willett och JoAnn Manson kom för att visa oss hur proffsen gör det. Dessa krypskyttar var de som gjorde djärva strandhugg i den typ av överdrivna ambitioner slutsatser gjort stora NECD.Deras uppgifter kommer från en kvinnlig sjuksköterska observationsstudie av 11 stater. födda mellan 1921 och 1946. som ombads att minnas och rapportera vad de åt hela fyra gånger mellan 1976 och 1984. mer minnas och rapportera vad de vägde när de var 18 år gamla canada goose solaris parka svart se . Från denna uppsättning data svart canada goose solaris parka svart se . vilket är klart fullt och denna befolkning. vilket är praktiskt taget alla kvinnor i USA. Willett. Manson och företaget slutsatsen naturligt att "fetma är en viktig orsak till överskotts sjuklighet och dödlighet i hjärt-kärlsjukdomar bland kvinnor i USA "(min kursivering). Inget av det mesiga" i samband med en ökad risk för "bullshooey canada goose solaris parka svart se . orsakar fetma hjärtsjukdom. vi säga- det orsakar .... BWHAAAHAAAAA .......

Det är på denna grundval för den vane kommer att misstolka data som PEN vetenskapen byggdes. Det är därför Walter Willett är Big Kahuna vid Harvard School of Public Health.Il visat modet att misstolka data i innovativa och heltäckande sätt. genom att publicera artiklar i hela sin karriär, canada goose victoria parka dam se . vilket tyder på att även låga BMI ökar. bland annat BMI nivåer för närvarande anses kroniska sjukdomar -cause "normal".År 1999. i vad som anses vara en historisk artikel i överdrivna. en med vilken alla acolytes bör bekanta NECD canada goose solaris parka svart se återförsäljare . säger han otvetydigt en översyn av observationell data.

"Den överviktig är en orsak till hjärt-kärlsjukdom. flera stora cancer och många andra medicinska tillstånd ..." (Betoning gruvan). Hmmmm. Observerade föreningar redovisas som kausalitet. Ding.

Resten av denna mening lyder. Dess uppgifter reconvened mestadels vit amerikansk professionell sjukvård födda före atombomben "och det är ett växande problem i många länder ....." Generalisering av specifika populationer till resten av världen. Ding ding.

Och vad gör vi med denna slutsats. enligt Willett canada goose webshop säljes . "Att förebygga viktökning och övervikt hos personer med en hälsosam vikt och undvika ytterligare viktökning i de redan överviktiga är viktiga mål för folkhälsan canada goose expedition outlet se ." Använda de observerade föreningar för att göra politiska rekommendationer. Ding ding ding. Plötsligt Willett lyckas skickligt att använda alla tre metoderna identifierade övervärdering och feltolkningar i epidemiologi NECD näring verktygslåda. som visar varför han anses av de flesta forskare till vara "" pappa "i epidemiologi näring canada goose victoria parka billigt ."Den här mannen överskattar och feltolkas så att resten av oss bara kan drömma om faire.Malheureusement har vissa epidemiologer misslyckats med att följa fotspåren av Willett. I januari 2013 Katherine Flegal. en epidemiolog vid Centers for Disease Control och förhindrande och den kvinna som först noterade anmärkningsvärt snabba ökningen av fetma som inleddes under årtiondet efter lanseringen av de 1977 Dietary Mål för amerikaner. publicerade resultat som kom fram till att övervikt (eller lätt feta ) är förenat med en lägre risk för död. Vid någon punkt i artikel gör sitt resultat tyder på att övervikt och fetma ökat livslängden.

Harvard svar. Walter Willett kallar artikeln Flegal "en hög med skräp" och insisterar på att "ingen ska slösa bort sin tid att läsa" och det med rätta discount canada goose trillium sale . Varför skulle någon vilja höra om "föreningar". Vilken typ av nonsens är det köpa canada goose ladies trillium parka navy . Självklart Flegal saknar professionalism som krävs för att ta steget från observation till kausalitet.

Men det är okej. Willett och Harvard familjen vet hur man handskas med denna typ av sak.

Face it. en värld av PEN. du kan inte ha människor som Flegal vägrar att sluta orsakssamband från observerade utfall bara för att de inte vill ha.När sånt här händer real canada goose outlet i danmark . ja. låt oss bara säga. om det inte gör det kommer Harvard familjen göra det åt henne. Och så gjorde de.

I februari 2013 Willett och samhälle organiserat en insamling till Harvard Family. i deras ord. "klargöra felaktigheter i den senaste tidens uppmärksammade JAMA artikeln [dvs De Flegal] som hävdade att övervikt leder till minskad dödlighet "(min kursivering) .dont det kommer inte bara nu. ja. det gör det. Det är inte personligt. Dr Flegal. Det är strängt vetenskapligt.

Familj hölls vid Harvard School of Public Health. en "neutral kallande space" som också är ground zero för Health Study Sjuksköterskor I och II. hälsa studie I och II läkare och sjukvård övervakning studie tre uppsättningar data som har genererat många artiklar NECD att i motsats till artikel Flegal canada goose fake hjemmesider billigt . briljant illustrerar befogenheter en felaktig tolkning av observationsdata. Denna Flegal var inbjuden. men "inte delta" berättar hur mycket hon borde skämmas över sin oförmåga att ta längre tid att nå slutsatser-eller kanske var hon tillfälligt "handikapp" om du vet vad jag menar canada goose norge jakke billiga .Panelen betonade vikten av att upprätthålla tydliga normer för övervärdering och uttryckte oro för att sökandet Flegal skulle kunna undergräva framtida försök till trovärdiga forskare att misstolka de uppgifter som krävs för att skydda folkhälsan.

För det är vad det handlar om människor. skydd. Någon måste skydda vetenskapen om avfällingar som Flegal. och någon måste skydda allmänheten från vetenskapen.

Vi bör vara tacksamma att vi Willett Harvard och familj där. De vet att data som Flegal kan förvirra Widdle av amerikanerna hjärnor fattiga. Tillåter oss att utsättas för dessa "avfall" kan leda till slutsatsen att kanske riskabelt övervikt och mild fetma inte få oss att dö illa canada goose solaris parka svart se . eller konceptet ännu farligare än observationsdata bör notera att i föreningen. inte causalité.Et vi vill inte att det ska ske.

För att citera Dr Don Willett. "Det är viktigt att människor har rätt information om sambandet mellan hälsa och kroppsvikt." Och när han vill att vi ska ha korrekt information om sambandet mellan hälsa och vikt kroppen. är det fel av oss att tolka.

Ta vetenskap. lämna cannoli.