Slide thumbnail

Massivt batteri på hela 5000 mAh.

Anta utmaningen - Rugtel X10

Slide thumbnail

Rugtel X10 - tåls att ha med!

Canada Goose Solaris Parka rött dam säljes

en storlek passar inte alla
Detta är inte en blogg om fallgropar av Big Pharma. Jag är inte en konspirationsteoretiker som tror att läkemedelsindustrin bara är att tjäna pengar maskin som inte bryr sig om hälsa och liv för människor. är det för tillverkning av narkotika. Och jag är inte någon som försöker undvika läkemedel till varje pris köp Canada Goose Solaris Parka rött dam säljes .

Det finns en tid och en plats för läkemedel; i situationer som kan innebära skillnaden mellan liv och död; i situationer som kan innebära skillnaden mellan lidande och en god livskvalitet, real canada goose outlet säljes .

Dessa typer av läkemedel är inte föremål för detta inlägg.

Onödiga droger Jag talar är de som fortsätter att förskrivas av läkare utan goda skäl.

Följande är ett exempel på en av dessa droger värdelös Canada Goose Solaris Parka rött dam säljes .

Stimulansen för den här bloggen föddes av en interaktion som jag hade förra veckan med en primärvårdsläkare. Hans demens patienten i ett tidigt skede (eventuellt vaskulär) tog en medicin för att sänka kolesterol kallas Ezetrol. Patienten var intoleranta mot statiner - läkemedel som anses den gyllene standarden för hyperlipidemi - och så han ordinerats medicinering värdelös fibrater Ezetrol.Jag var medveten om de ineffektiva uppgifts fibrater. så jag uppmuntrade patienten att stoppa medicineringen eftersom jag var mycket oroad över minskningen av kolesterol i en person med en neurodegenerativ sjukdom (kanske neurovaskulärt) sjukdom.

Jag var orolig för att jag är arbetet med neurologen Perlmutter. som skrev korn hjärnan. Hans syn på kolesterol och neurodegeneration vettigt. Den kolesterol är kopplat till minnesförbättring. är koncentration och apprentissage Canada Goose Solaris Parka rött dam säljes säljes .Le hjärnan består av 25% fett Canada Goose Solaris Parka rött dam säljes . kolesterol. och är avgörande för produktion av cellmembran och neurosteroider som är väsentliga för bildandet av synapser stockholm Canada Goose Solaris Parka rött dam säljes . mognad och nerv överföring. Kort sagt. är kolesterol kritiskt för ledningar av hjärnan själv. Kolesterol ser till att lamporna är tända och någon är hemma.

Att ha en mamma som dog av en neurodegenerativ sjukdom. och att veta att behandla och bota de flesta neurodegenerativa sjukdomar är minimala eller obefintliga i nuläget. jag tar den näring av hjärnan och fett hjärnan på största allvar. Kolesterolsänkande för dessa patienter gör absolut ingen mening.Jag är medveten om eventuella studier på Alzheimers sjukdom och statiner Canada Goose Solaris Parka rött dam säljes . och om dessa läkemedel är effektiva. kommer de inte att vara på grund av deras lipidsänkande effekt. men på grund av deras förmåga att förändra blodets viskositet och förbättra syresättning i hjärnan. Det är min åsikt förutspått.

Tillbaka till historien.

Läkaren berättade patienten att om Ezetrol greps en dödsstöt kunde följa.

Jag ringde läkaren för att diskutera frågan Canada Goose Solaris Parka rött dam säljes shop . och en auktoritär och arrogant ton. sade han detta till mig. ". Ezetrol tillsammans med en statin intoleranta patienter med hyperlipidemi som hade tidigare stroke egna standardbehandling" Han tillade att det skulle vara "medicinskt försumlig avbryta drogen" eftersom det var "hindrar patienten att ha en dödsstöt".

Antingen läkaren inte uppdaterades den tillgängliga data. eller det fanns ny information i världen av kolesterolsänkande läkemedel som jag inte var på courant.Cela innebär att ett läkemedel som Ezetrol har zilch vinst. och i själva verket canada goose fra sverige 2015 . Människor på fibrater har 1 chans i 200 att dö från icke-CHD (kranskärlssjukdom) orsakar samtidigt på medicinering.

Jag kontaktade en läkare som har varit med TI. och han informerade mig om att användningen av fibrater var inte standarden på vården.

Oavsett om det var "standard of care" eller inte canada goose chateau parka fake barn . spelar ingen roll mycket för mig.När allt var jag en del av ett yrke där det inte finns några specifika standarder naturläkemedel och sjukvård. och jag visste att "tillfredsställande normer för sjukvård" inte alltid uppfyller de hälsobehov hos alla människor. En storlek passar inte alla.

Men jag var väldigt orolig för hans djärvt uttalande av medicinsk vårdslöshet och orubblig övertygelse om att denna patient faktiskt skulle skada genom att beröva den en nödvändig behandling. Jag var av en annan åsikt. och jag tänkte precis tvärtom. Detta läkemedel kan vara skadliga för den personen. med noll nytta i förebyggande av stroke billiga canada goose down hoodie .

Jag tittade vidare för att se vilka bevis som han hade gjort canada goose parka expedition sale se . och allt jag kunde komma på var en ny studie med titeln "Lipid hanteringen i förebyggande av stroke real canada goose reese . en metaanalys av fibrater för att förhindra AVC ". En av de sista uttalanden i de abstrakta stater.

Men när man tittar på siffrorna i tabell 3 ovan är slutavräkningen också.. , real canada goose kopia jacket säljes . , äkta køb canada goose jakke i sverige . skräp. På vilket universum har du värde på P 0 canada goose childrens jackets Sverige .26. kan du göra en effektiv redogörelse för slutsats om sekundär prevention och dödliga slag buy canada goose jacka återförsäljare sverige . Studien fann att det bästa du kan säga är att du tror att fibrater ändra risken för stroke någonstans mellan en 77% minskning och en ökning med 47%. så vad du säger. är att det inte finns någon skillnad. och att varje skillnad beror på slumpen. Således är nollhypotesen accepteras och detta läkemedel är en stor DUD.

Ett dokument med titeln "Hur konfidensintervallen blir förvirrade intervaller" tydligt visar hur kliniker ska kunna tolka och förstå konfidensintervall än att förlita sig enbart på (falska) slutsatser som gjorts av författarna till en vetenskaplig artikel canada goose jacka göteborg billiga .

Nästa gång din läkare ordinerar ett läkemedel läkemedel för dig och du är ovilliga att be din PCP för att guida dig till de bevis som stöder hans / hennes position.

Nästa gång din läkare ger hotet om sjukdom eller dödsfall på dig om du inte följer en viss behandling eller förfarande. be honom / henne att guida dig till de bevis som stöder denna ståndpunkt.

Tillfällighet. skulle man kunna tro att jag hade en vendetta mot Ezetrol sedan jag beskrev sin värdelöshet i den här bloggen ett tag tillbaka Canada Goose Solaris Parka rött dam säljes . där läkemedlet orsakade en nephrologist att tro falskt att hans patient hade progressiv njursvikt.Drogerna är användbara när de används på ett klokt sätt.