Slide thumbnail

Massivt batteri på hela 5000 mAh.

Anta utmaningen - Rugtel X10

Slide thumbnail

Rugtel X10 - tåls att ha med!

canada goose shop stockholm herr

På gröna - ENGELSKA
Du måste tänka på livet i nyanser av grönt.

Kvinnor. män. judar. araber. unga och gamla svart canada goose shop stockholm herr . canada goose shop stockholm herr . canada goose shop stockholm herr se . Vi kan och bör vara de som gör det avgörande valet för vår existens. Tillsammans väljer vi att bygga ett sunt samhälle bygger på etik och moral. inte korruption canada goose shop stockholm herr . exploatering och förnekande av andras behov.

Vår värld står just nu inför en allvarlig miljökris symptomatiskt för en bredare social kris. I Israel har år av miljömässiga och sociala försummelse i kombination med det ständiga behovet att ta itu med de akuta problemen med säkerheten i landet fått katastrofala konsekvenser för miljön och samhället i stort, canada goose womens trillium parka pris se på nätet .

De gröna är medvetna om att säkerhetsfrågorna kommer att fortsätta att kräva uppmärksamhet av beslutsfattare, canada goose online butik Sverige . Men vi måste börja idag för att ta miljöfrågorna på allvar. Israel är vårt hem och vi får inte glömma. De gröna har en plattform med fokus på alla aspekter av nationella liv.

Policyn är en. Fred. säkerhet. marknaden och ekonomin. utbildning. hälsa och miljö är naturligtvis alla element som har byggt hela byggnad av vår livskvalitet som är den vision som vi förmedla till våra barn.

För De gröna är livskvalitet grundstenen i politiken online canada goose shop stockholm herr .De gröna kommer att göra livskvalitet prioriteras av regeringen.

Alla premiärministrar Israel. utan undantag. har gjort säkerhetsfrågorna högsta prioritet för sina regeringar - ofta på bekostnad av miljön och livskvalitet.

Vi förnekar inte deras betydelse canada goose shop stockholm herr . Säkerhet är en viktig aspekt av det politiska livet Israël.Mais försvar och säkerhet Trots deras högsta prioritet på vår bekostnad. floder fulla av föroreningar. luftföroreningar ansvarig för hundratals dödsfall varje år. Vatten är ofta mer dricksvatten akviferer förgiftade allt vi förkastar på den grunden att högen av avfall och växer exponentiellt. en utarmad havet canada goose shop stockholm herr 2015 .

Det är dags att sluta ignorera den miljö där vårt samhälle förändras. Denna medvetenhet är angeläget nationellt intresse som överskrider politiken. Marken tillhör oss alla var köpa canada goose rea . vatten för oss alla. luften. Skydda dem skyddar oss garantera lika livskvalitet.

Att integrera miljöskyddet i all vår verksamhet är att en nationell nödvändighet. Det är en uppmaning till vapen för att ge våra barn en framtid där vi inte har synd eftersom vår miljö är i fara.

Israel är inte en övergång destination för oss.Det judiska folket. fulla av vandring genom diasporan. måste lära sig att se Israel som de återvänder hem - på gott och ont.

Israel är inte en destination passage. en plats där du besöker där man kan bete sig oansvarigt utan att tänka på konsekvenserna av miljöskador äkta canada goose outlet hamburg .

I Israel. kan vi inte säga. "Jag kan strö så mycket som jag vill. när de har mer utrymme canada goose store paris se . kommer de att hitta en annan plats.".

I Israel har ingen rätt att säga. "förorena vattnet har ingen betydelse för mig när det blir odrickbart jag kommer att dricka vatten på annat håll discount canada goose stockholm butiker ..

I Israel är det oansvarigt att säga. "Vägarna kan konstrueras för alla oavsett flora och fauna som kan förstöras på vägen när de är borta. kommer jag att använda de nya vägar för att se naturen på annat håll .. "

I Israel. måste vi avsluta tänkesätt som fokuserar på omedelbar tillfredsställelse över framtidens behov canada goose fake eller ekte priser .

Till skillnad från verkligheten dikt att mentaliteten hos Diaspora judar bygger på instabilitet och rörlighet. bör den israeliska mentaliteten språka för stabilitet och kontinuitet. Våra barn växer upp här. så vi bör vara vaksamma. eftersom hur de kommer att leva i morgon beror på miljön vi formar idag.Det är vår förhoppning. Hatikva. även vår nationalsång och vi hoppas att det är en realistisk förväntan. Vi investerar i utbildningen av våra barn och skyddet av vårt land. inte bara sina gränser eftersom det också är kärleken till Israels land. kopplas till dess landskap. floder. skogar. dalar. fält och öknar biologisk mångfald och visuell skönhet.

Miljöpartiet har etablerats som en opartisk spel med representation på alla politiska nivåer från kommunal till den nationella. Politisk förändring kräver politisk handling.

Miljöpartiet föddes 1997 sporrade av den tragiska broras under invigningen av Maccabiah spelen i Ramat Gan. Det var vändpunkten, cheap canada goose jacka vit Sverige . Den allmänt accepterade uppfattningen att något kunde vara "billiga". "nyttigt" och "bra" vände i konkurs. De unga judiska idrottare från hela världen kom till Tel Aviv för att delta i de judiska OS Maccabiah canada goose lodge jacket men herr . passerar träbron över Yarkon River byggd för tillfället. Inom några sekunder. kollapsade bron och ett antal idrottare och gäster föll i den förgiftade vattnet som hade absorberat en giftig svamp som frodades i starkt förorenade vattnet i floden canada goose outlet i danmark 2015 . Många idrottare har dött i denna tragedi.Tragedin i Yarkon en viss logik. "Varför satsa på en bro som vi demon morgon" Det här är en utbredd attityd i samhället också och är symptomatiskt för den mentalitet som säger att vi är enda gästerna på den här planeten canada goose chilliwack parka 7950m black barn . . Denna oansvariga attityd måste komma till ett slut.

Således var Miljöpartiet föddes. Vi tror att det sätt vi behandlar vår miljö är det första steget mot integration och visa vår anslutning till jorden som folk och som samhälle. Detta är vårt hem och framtida generationer. Vi har ingen annan hemma. De gröna försöker sprida budskapet och föreslå sätt att tänka och agera "grönt".

Den gröna sprang i valet i staden Tel Aviv Yafo canada goose shop stockholm herr . Peer Visner och Hadas Shaknai valdes till staden