Slide thumbnail

Massivt batteri på hela 5000 mAh.

Anta utmaningen - Rugtel X10

Slide thumbnail

Rugtel X10 - tåls att ha med!

canada goose shop hannover dam

Madrid Metro. mindre för mer
Inte troligt att tänka på citatet från Billy Wilder när han skrev sitt klagomål. "Om du ska försöka att berätta sanningen. att försöka vara rolig". som rekommenderas av huvudmannen. Men faktum är att det var resultona och gav många varv genom sociala nätverk. Klagomålet canada goose jakker billig dam . inlämnad den 16 Januari i Metro kontor. sade. "Trappan peruano Ministerios fortfarande i dåligt skick. Och jag undrar. Om varje dag finns det flera skadade trappor. Om varje dag det finns färre tåg. Om de bryter avtalet och stjäla deras anställda. men deras priser är dyrare. Vad (sic) spendera pengar. ".

Användare av tunnelbanan. i fritt fall sedan 2008 tros till nummer 625 miljoner resor i 2013. nästan 9% mindre än när krisen började har sett priset på din biljett har exploderat under de senaste fem åren. Transportministern. Pablo Cavero. kom för ett år sedan för att ladda en anpassad president som inte kunde svara billig canada goose shop hannover dam . spara kostnader utan att öka priserna. Den största ökningen på ett årtionde kom strax efter i maj steg priserna med 11% i genomsnitt. Den sista. som är i kraft sedan fredag. speciellt straffar de mest lojala resenärer med ett genomsnitt på 2.58 € per månad för abonnemanget. Och vi förväntar oss mer i år än CCOO Förbundet har varnat.Konsortiet Madrid regionala transporter planerar att höja mer för biljetterna med nästan 93 miljoner resor mindre. som registrerats i deras comptes.Le biljett som antagligen hade i fickan författaren (eller författaren) i klagomål har ökat betydligt mer än priset på livet. Om KPI steg med 11%. ökade en biljett 50%. 10 Metrobus vägar 82% och den månatliga nästan en tredjedel (29.69%).

Varje resenär London Underground kan veta vad de klagomål från andra användare och se om de matchar din. I september 2012 har Transport for London publicerade en rapport om kollektivtrafiksystem Klagomål. buss. tunnelbana. cykel ... På sin webbplats (www.tfl.gov.uk) förklaras i en not som vill vara i en organisation "öppen och ansvarig". Dess chef. Shashi Verma äkta canada goose baby snowsuit international shipping . står på denna anteckning är de uppgifter "oerhört värdefullt" för att hjälpa dem att förbättra servicen.

Rapporten. 46 sidor. är tillgänglig för alla som vill se den. Londons tunnelbana. som medför fler än en miljard passagerare per år. i genomsnitt 2.27 körningar per 100 000 klagomål resor enligt sina egna beräkningar. Förseningar. systemet med tullar eller stationspersonal är bland de frågor som framkallar fler protester. Madrid. som har varit i drift utan en liknande kort i Oyster kontakt i London. inte har kopierat det andra operativsystemet.Metro ger inte information om de klagomål som användarna "av företagets policy." Vad det visar är de årliga förvaltningsrapporter. om än med vissa retard.Sur den officiella företagets webbplats tillgängligt minne 2010. men 2011 har redan publicerats. Dokumentet återges en liten del av en utredning av de upplevda kvalitetsindex. som utför till 13.521 resenärer i 96 säsonger. enligt uppgifter från det företag som inte ingår i den årliga rapporten canada goose shop hannover dam . Du kan granska undersökningen för sista kvartalet 2011. även om den senare motsvarar november 2012 efter att ha stigit med 11% i maj och godkända skär 14% i tågtrafiken togs i drift i oktober .

Metro frågar 26 artiklar. Hans poäng är anmärkningsvärt. liksom tidigare år. men i nästan alla fall analyseras svaga tiondelar, billiga canada goose jakke dame se . Användare att snabbt försämras med tåg (från 7.63 under 2010 till 7.43 år 2011). stationer (7.43. 49 poäng mindre) eller kvarhållande av rengörings tåg (7.32). De två mest dåligt betygsatt av användare under de Metro Survey aspekter är ljud under resan (6.80) och avbryta operationen i bilen LRT 1. 6.71.

När det gäller hissar. den låga opinionsundersökning genomsnittliga betyget 7.30-7.14 anteckningar på sin verksamhet.Endast 31 av de 300 nätstationer förblir tillgängliga utan hiss. enligt en talesman. som inte kunde säga om det finns planer på att bygga en lite mer under de kommande månaderna. Om du hade frågat Alejandro Ramirez. en användare på en fredag ​​lunch var på Sun. skulle han ha gjort mål tre canada goose shop hannover dam . "Jag har en son och lyfter ofta inte fungerar. För mig är det ett problem. det har hänt mig flera gånger och får inte hända. "

Vad du spenderar tunnelbanan pengarna. Dess budget har minskat med en fjärdedel på fem år till 956 miljoner kronor. Han tappade dramatiskt läge i reklam. den med vilken landet har betalat mer för mindre jämföra sätt med andra huvudstäder och brände sociala nätverk canada goose shop hannover dam billigt . Det kraftigt ökade också pengarna går till reparationer och underhåll (över 100 miljoner). kommer att besöka den tredje av personalkostnaderna och ökar vad som händer med reparationer och underhåll (se bilden). Andra har förlorat tre matcher. säkerhet canada goose päls 2015 . underhåll och rengöring. Detta följer den sammanställning som görs av länder genom officiella dokument. budgetförslaget och rapportering offentligt företag. Under 2012 sjönk städning 23, köpa Canada Goose Mystique Parka svart dam .52% till 50 miljoner per år och säkerhet minskades till 80 miljoner (14% mindre). Metro ger inte uppgifter för fjolåret. som inte kommer att anges i den information som offentliggjorts canada goose fake dunjacka säljes ."Trappor Nuevos Ministerios fortfarande i dåligt skick". sade klagomål av den 16 januari. Fredagen var en streckad linje 10 under samma säsong, discount canada goose fake sites dam . "Många är arbetslösa. jag vet inte om den är trasig eller att spara pengar". klagade han i Spanien Plaza de Alba Gonzalez. "Detta är den fjärde dagen bortskämda och göra ingenting. hur är det med människor . Äldre "Proteste fredag ​​på Avenida de América Victor Acebes. sjuksköterska på 33 år I bakgrunden. den officiella förklaringen till PLC högtalare tonen." Av tekniska skäl. flera flygningar rulltrappor är inte tillgänglig för tillfället Tyvärr. besväret. "Har de arbetar sämre än tidigare. Arbeta andra mindre canada goose shop hannover dam återförsäljare . enligt officiella uppgifter. De genomsnittliga trappor till god användning är 97%. enligt en officiell talesman. Medan nästan 1700 billig canada goose shop hannover dam . innebär att cirka 50 skadade eller stoppar "av revisioner som krävs enligt lag i de flesta fall." För två år sedan var den genomsnittliga nästan två procentenheter högre (98.72%). enligt den årliga rapporten från Metro 2011.

Ana Muñoz reser dagligen från City of Angels Begoña (20 stationer och en omlastning) för att gå till sjukhuset i La Paz. "Sedan vi började nedskärningarna har kvaliteten minskat enormt.Jag behövde ca 40 minuter innan jag hade tid att komma och byta kläder i fred. nu behöver jag minst en timme och tio vid rusningstid real canada goose gloves men . "proteste fredag ​​Sol . kapstation är verklig. Frekvensen ställs in två gånger per år canada goose jacka online shop dam . i vinter tåg tabeller och sommaren. lider specifika förändringar för helgdagar eller speciella evenemang såsom de tre vise männen. en match fotboll ... Förr i tiden fanns det en nedskärning ca 14% i genomsnitt av 23 timmar convois.De. tåg halv och förväntar två gånger. Sju månader sedan meddelade Madrid att man ville stänga innan tunnelbanan efter midnatt. Han har inte materialise datum.

Lidia Aguilera och Betlehem Road. två flickor i åldern 18 och 17 år gamla blond skrattar nästan unisont Diego de León. tror att så småningom vänta eftersom varje gång "inga fler strejker." Arbetare har kallat mer än ett dussin gripanden sedan september canada goose shop hannover dam . Först proteste de mot förlust av premien. som gäller för alla anställda inom den offentliga sektorn i Spanien. och av förseningar i de belopp som anges i avtalet under förhandling sedan mitten av januari canada goose shop hannover dam . Klagomålet surfing beskriver "bryta avtalet och stjäla deras arbetare" Din förfrågan flöden via Twitter. men det är omöjligt att veta vad som kommer att hända med henne och resten på kontoret ..Är detta en återkommande tema buy canada goose real . Det kommer att finnas fler klagomål än när krisen började. Vad de flesta användare om tillämpningen. Metro ger inte de begärda uppgifterna om hur de utvecklats mellan 2008 och 2013. "Genom företagets policy. för nu kommer vi inte att göra allmänheten." sade en talesman. canada goose factory outlet ontario billiga