Slide thumbnail

Massivt batteri på hela 5000 mAh.

Anta utmaningen - Rugtel X10

Slide thumbnail

Rugtel X10 - tåls att ha med!

canada goose reese säljes

En Hunt tryffel i Provence
Om du planerat din resa till Provence i djupet av vintern för att besöka monument och njut vinprovning du kan väl gå hem lite besviken.
Träden har förlorat sina löv canada goose reese säljes . har många hotell stängt för säsongen. de främsta turistattraktionerna har lite att erbjuda i form av minnen .. Canada Goose Chateau Parka grafit Herr . Det är lite tyst och lite tråkigt canada goose jacka kopia dam ...

... Eller åtminstone det är hur det låter canada goose parka discount 2015 . I själva verket finns det några unika aktiviteter som kan äga rum under vintern och kulmen av allt är tryffel Hunt.
Naturligtvis kan tryffel finns i år. men den bästa medlem av spicier jordiska svampen gjort sitt utseende i månaden av december till mars. jag pratar förstås om knöl melanosporum eller vinter tryffel eller som det kallas i Frankrike "Black Diamond billiga canada goose solaris parka svart ." The Black Diamond.

Hänvisningar till tryffel kan hittas så långt tillbaka som det gamla Egypten. där vi vet att Cheops tjänade tryffel besökande delegationer. Den grekiska Theofrastus (327-287 f stockholm canada goose reese säljes .Kr köpa canada goose jacket retail store .) trodde att tryffel skapades av höstregnen och åska äkta canada goose reese säljes . men det tog flera hundra år för hans landsman Plutarchos (46-120AD) att inse att det var vatten. jord och blixtar som gjorde tryffel ... Eftersom inga nya teorier nämns så jag ska hålla fast vid den.Tryffel där en gemensam mat i förväg medeltiden. de var många och allt du behövde var en gris (sugga) till dem och nära till skogen för att finna canada goose reese säljes . men med uppkomsten av katolska kyrkan att äta tryffel greps så fort rummet av en svart objektet är under jord och i behov av klövdjur för att hitta vad som kan vara ett verk av dessa vidskepelser diable.Heureusement där mindre respekte under perioden Renässans av bland andra Francis I i vars regera tryffeln har återvänt till sin rättmätiga plats på bordet. När tryffel på kungliga bord från Bourgogne. och i sydvästra Frankrike och i synnerhet Perigord som gav dem deras namn "Perigord tryffel".

Vid tidpunkten tryffel fortfarande jagas av suggorna som tydligen hittade lukten av tryffel liknande den i könsorganen på en manlig gris. Att de måste uteslutas att sluta äta tryffel är tecken på en extremt amorös känsla eller som av ren hat för män. Hur som helst. du kommer att njuta av denna nya information i åtanke. nästa gång en ägg med tryffel du kan lysa i samhället genom att tillkännage auktoritativt likhet sinnen tryffel och vildsvin infernaliska regioner canada goose aviator hat dam .

Tryffel moderna dag är "vuxit" på ett sätt.År 1810. en man vid namn Josef Talon byn Saint-Saturnin les Apt. i hjärtat av Luberon regionen Provence upptäckte sambandet med tryffel och träd som de växte upp i närheten. och det var denna upptäckt som ledde till utvecklingen av moderna jordbruket tryffeldagar. Tekniken innebär gnugga tryffel mosade upp i ek rötter små träd att plantera det. i själva verket är det lite mer komplicerat än så. men det är den allmänna idén.
tryffelproduktion i Frankrike år 1880 var 1320 ton. med 60% kommer från sydöstra Frankrike som är canada goose reese säljes dam . Provence canada goose expedition parka real dam . Idag har dessa siffror sjunkit till endast 30 ton, buy canada goose online butik . med 80% kommer från sydöstra och resten av Périgord skillnad tron ​​populaire.La orsaken till denna nedgång beror delvis på massiv tribut av första världskriget. som i huvudsak utplånade en generation, buy canada goose jackets fake or real jackor . och därigenom tog inte bara bort arbetskraften behövs. men också den nödvändiga kopplingen för att överföra information generation till generation. WWII följde snart efter och jag tror personligen att en produkt som en lyx tryffel var inte längre en prioritet i Europa i krig.

Idag hundar används för att jaga tryffel eftersom de är lättare att kontrollera. och det är möjligt att gå tryffeljakt i Provence vilket är exakt vad jag gjorde på lördagen med två resebyråer i New York.Vi hade ett möte på morgonen med Eric Jaumard värd en liten grupp och vi var inbjudna att ansluta sig till dem för jakt. Dagen började på insidan med lite historia (se ovan) innan du lämnar in tryffeln med sin trogna hund.
Mitt antagande var att hunden skulle hitta en tryffel eller två och återgå inne, canada goose vest damer billiga . särskilt eftersom detta är början av säsongen. Men nej. Hunden canada goose reese säljes . vars namn jag har glömt. var ansvarig runt och hitta tryffel med fantastiska regelbundenhet. Stora och små skulle fylla påsen med Mr Jaumard och efter en timme eller så vi återvände till gården med en ganska bra skörd.

Därifrån fortsatte vi på vår väg till andra upptäckter medan gruppen satt till en måltid med tryffel varar mycket av eftermiddagen.
Självklart. om du vill uppleva tryffeljakt följt av en måltid köpa canada goose jakke sverige . matlagning klasser vi kan skapa en mått upplevelsen för dig. Du kan kontakta oss via länken längst upp till höger canada goose reese säljes outlet . canada goose reese säljes