Slide thumbnail

Massivt batteri på hela 5000 mAh.

Anta utmaningen - Rugtel X10

Slide thumbnail

Rugtel X10 - tåls att ha med!

canada goose outlet trillium parka black Sverige

Nya maskiner utövande av 50's-60 - Hur använde du.
Tillbaka i slutet av 1950 till början av 1970-talet. om du försöker att kasta pounds och hålla din midja och höfter av en viss storlek, canada goose herre billigt . kanske du har köpt din andel av träningsutrustning och lägen jippon som var populära under dessa år äkta canada goose outlet trillium parka black Sverige .

Ser nu. många av dem verkar skrattretande och en del har till och med ansetts rent farliga för din hälsa. Ändå några av våra kurser hemma och i gymmet. träningsutrustning är faktiskt gynnar samma principer för dessa äldre produkter, buy canada goose fake vs ægte barn . Från slutet av andra världskriget canada goose outlet trillium parka black Sverige . här är fem av de mest populära tränings jippon du kanske har tillbringat timmar på.

1. vibrerande bälte. En version av detta koncept går tillbaka till 1920-talet, Canada Goose Camp Down Hoody Vit Dam säljes . som det ursprungligen utvecklats för att förbättra rörligheten för människor som var för sjuk för att utföra. Han blev en populär maskin "jiggling fett" på 1960-talet genom 1970.

Har de arbetar canada goose outlet trillium parka black Sverige se . Många användare säger att de har förlorat inches använder dessa maskiner. De verkar för att värma området under bandet och förbättra celluliter i detta område. Du kan placera bältet att "vibrera" din mage. rumpa och var och en av dina lår canada goose outlet trillium parka black Sverige . men var svåra att använda på armarna.Moderna vibrationsplattor fungerar på samma princip för att ge intensiva vibrationer.

2. Koppla-A-Care. Den första modellen introducerades 1949. men har inte riktigt fånga förrän på 1960-talet. över 70 svart canada goose outlet trillium parka black Sverige . Mer än 400.000 av dessa elektriska motion Gizmo var vendus.Le enhet var även med i ett avsnitt av Madison Avenue 1960 World Series Mad Män TV-reklam där Peggy Olsen redaktör finner en mer kreativ användning för dess effekter stimulantia.

Den Relax-A-Care var mer av en "Frankencisor" dock. Du kuddar med elektroder fästa vid dina muskler och gav dem stötar "motion" dina muskler medan du låg på sängen läsning eller i soffan framför TV. De var tillbaka från marknaden på 1970-talet när folk började dyka upp i ER av sjukhuset med onormal hjärtrytm canada goose outlet trillium parka black Sverige . missfall. förvärras bråck och kramper.

3. Slim-Twist. Nu denna enhet hade några meriter. Tillverkas av flera tillverkare under olika namn som Gyro Slim-N-Trim. eller rådet Twist. det var bara en planka av fiber på toppen av en vridbar enhet och du var nästan klar "twist" på . Han balanserade på Chubby Checkers sedan på modet nådde en dans rekord. "The Twist".Med hjälp av en Slim Twist var faktiskt en ganska bra aerob träning du verkligen kände. Det hjälper tona midjan och magen. Enda nackdelen med det är att det lämnade en otäck spår i dina trägolv. Ab Circle Pro idag kapitaliserar på samma sida till en annan "twist torso" föreslår att Slim-Twist populariserades för mycket mindre pengar än Ab-Circle canada goose outlet trillium parka black Sverige på nätet . Om du hittar en av dessa "tornado" på en loppmarknad eller en sparsamhet butik canada goose shops vancouver Sverige . det är en ganska kul sätt att trimma din midja. Slå bara på musiken och twist.

4. Tabeller år passif billiga canada goose fake buy .Bien Kontinuerlig Passiv Motion. eller CPM. flyttar assisterad träningsbordet användes i början av 1900. har de inte riktigt blivit populärt till den sena 60-talet-tidiga 70-talet utvecklats i ursprung av en terapeut för att behandla ryggproblem. började de att användas i de namn sträng gym över hela landet och utöva oberoende kvinnor visar.

Minns hoppa på dem i gymmet efter dina andra traditionella övningar. De användes för att värma upp eller kyla ner motion. och var faktiskt ganska avkopplande. I grund och botten. är vadderade de mekaniska rörliga delar-tabeller. Du ligger på dem och de passivt träna dina muskler genom att sträcka tabellen flyttas äkta canada goose hoody .Tillverkarna säger att de producerar passiv träning motsvarar de traditionella tränings timmar att göra och kan hjälpa dig att gå ner i vikt. förlorar inches. förbättra cirkulationen och bli friskare. De nuvarande versioner är ännu mer avancerad.

Fungerar de. Tja. många användare hävdar de hjälper cirkulationen och stretching canada goose kensington jacket barn . För människor som är handikappade eller har problem av stroke eller annan skada rörelse canada goose outlet ontario dam . är traditionell träning inte är möjligt; de kan vara till stor nytta för dem. Många sjukgymnaster och kiropraktorer använder för rehabilitering.

5. Trä Roller Fett. Denna enhet arbetade på en princip knådande massage som om du var en stor bit av degen att rulla med en brödkavel. Du isär för att komma åt dina lår buy canada goose jakke dame tilbud . sitta på den för att svara på din rygg fett. böjda att rulla magen och låren innan. och knäböjde på golvet med en hand och lyft armarna mot den för armhålorna och kärlek handtag. De var fortfarande på gym så sent som åren 1970 canada goose fake hund Sverige .Comme bälten vibration. arbetade de lite skenande cirkulation och bidra till att bryta ytan av celluliter. Gud tack för utvecklingen av teknik i träningsutrustning.

http. //www.collectorsweekly real canada goose heli arctic sale .com / artiklar / machines_that_exercise_for_you /

http.//www canada goose outlet trillium parka black Sverige .healthyweight.net/fraud1.html