Slide thumbnail

Massivt batteri på hela 5000 mAh.

Anta utmaningen - Rugtel X10

Slide thumbnail

Rugtel X10 - tåls att ha med!

canada goose outlet sweden billiga

Ny kärlek
Hans dagar är fulla av lim. hon sniffar glömma hunger och missbruk av kunder. eller de långa dagars arbete med minderåriga och berusade angripare i hemliga läger i låglandet Atrato mellan Murindó (Antioquia) Carmen del Darién och (Chocó).

I dessa förfäders marker koppar och guld är inte det enda som drivs. Det finns organ som inte har ens nått mognad. som också används av mänskliga nätverk för människohandel. tvångsprostitution och sexuellt utnyttjande. Men det är inte allt. El Tiempo dokumenterade också hur i gruvområdena i hela Colombia. kriminella grupper är parallellhandel. som inte är begränsad till utpressning och avskogning.

Bakom gruv titlar som har genererat så mycket kontrovers under det senaste året bakom olagliga gruv- och väpnade grupper som gynnas av att upprätthålla en finansieringskälla. är det ett brott som attackerade och. för dessa regioner är praktiskt taget en del av landskapet online canada goose outlet sweden billiga . Tjänstemännen försäkrat oss om att överallt där det finns massor av män. det finns prostitution. och eftersom det är den äldsta yrket i världen. finns det ingen anledning till oro.

Men sanningen är att dussintals flickor. ingen av dem över 16. har reducerats till sexuellt slaveri och är nu en del av en statistik som ingen tydligt numrerade.Det finns ingen plan för den del av staten för att rädda dem från exploatering.

Mireya började resa med buss varje onsdag från ett hörn i närheten av Kuba. i Pereira, billigt canada goose trillium parka säljes . när hon var 11 ans canada goose outlet sweden billiga .Sa mor. som sitter i fängelse för att sälja bazuco [kokain pasta] och marijuana i en "pott" i centrum av staden canada goose outlet sweden billiga på nätet . sålde den till en man som rekryterade "arbetare". Det var i mars 2011. "Jag vet inte hur mycket pengar Mona [Mireya mor] var. men det packade en skjorta för mig. underkläder. ett par shorts. och hon givet tusen pesos till tidvattnet mig längs vägen. "Den dagen Mireya började sin resa ur händerna på mannen som köpte den. i skräck och övergrepp.

Hans berättelse flyter precis. som om hon berättade vad som hade hänt på en dålig dag och paradoxalt fortfarande genomsyras av en djup oskuld. Hans hjälp ungdom stiga över attackerna hon lider. eftersom hon tror att liv. det "ska" leva. Flickan nickar på frågan om hon vet att hon har rätt och att lagen är tänkt att skydda.

Efter en resa av flera dagar i mars 2011. var Mireya träffade 11 andra unga flickor.Hon påminner om att "en av dem bara hade vänt en ålder av nio år och alltid pratade barnspråk". de fem som var jungfrur separerades från gruppen och på lördag kväll canada goose outlet sweden billiga . fördes till fyra minderåriga. "De var mer eller mindre gamla. Först gjorde de oss dricker aguardiente [sprit. som whisky] och senare ... det hela började. "Inga tårar. Orden i den här tjejen inte lastas förtvivlan.

Man skulle kunna säga att Mireya är en överlevare av vad som händer i ett Careperro.Cette bergsområde är hem till en av de största fyndigheter av guld. och experter säger att det är porten till en koppar jätte ven som löper genom Anderna. hela vägen från Chile.

Det finns nu 16 legala inmutningar i området. som sträcker sig över de svarta och inhemska territorier. de flesta av dem i händerna på ett amerikanskt företag. där det finns en relativ grad av kontroll. Men runt den olagliga gruvor äkta canada goose outlet sweden billiga . som inte har titeln. det finns läger på helgen spelar värd för flickorna och ungdomar som erbjuds i mobila bordeller."I städer där gruvorna finns. nära de kommunala kontor, canada goose girls parka 2015 Sverige . bordeller är utanför städerna. i hemmen. och det är lätt att kontrollera. men i gruvorna som är i mitten av berget. kan du ut med vad som helst ". sade en tjänsteman vid armén i området.

Och ett av problemen med flaskhalsar åligger varje myndighet dörr. "Vi är inte behörig att behandla minderåriga. Det är polisens ansvar". sade soldaten. Samtidigt sade polisen att gruvorna är på landsbygden svåra att komma åt. som är ansvarig för armén. Således kan prostitutionsnätverk fungerar i stort sett utan problem. ofta med en tillåtande attityd de civila myndigheterna.

Men detta är inte bara ett problem i gränsområdena Chocó och Antioquia. I Córdoba. inom Nudo Paramillo och Ayapel. det finns också centra för sexuell exploatering. Och i den nordöstra regionen och Cauca Valley. nära guldgruvor. det finns en annan punkt critique.Le sista punkten är Guainía där coltan gruv har också utlöst en våg av prostitution. vilket är inte ny. men de senaste månaderna har påverkat flera ursprungsbefolkningar eftersom deras döttrar har kommit att utnyttjas.Saken paradoxalt om denna olagliga tillväxt är ingen officiell vill tala offentligt. "eftersom det inte finns några dokumenterade fall". men när du inaktiverar inspelningsenhet. erkänner de problem och även berätta berättelser om vad som händer i deras områden.

Hur dessa nätverk av sexuellt utnyttjande och tvångsprostitution funktion nära gruvorna. En källa från armén Intelligence dokumenterade i flera månader. hur Cartagena. Pereira. Medellín. Cali och Armenien. det finns "haknings kontor" prostituerade och minderåriga upp till 26 år i rörelse canada goose outlet sweden billiga .

Det mest alarmerande är att dessa kriminella nätverk har byggt bosättningar nära gruvorna. "för att ge underhållningstjänster för arbetstagare." De säger det flickor att motivera missbruk.

"Information är fragmenterad eftersom intervjuerna vi lyckats göra ägde rum i säkerhetscentra. och vi måste erkänna. när vi tar i förvar ett gerillademobilise fånge eller informant. är den första prioriteringen att fråga om den illegala grupper. narkotika- och vapenhandel. Men sällan eller aldrig gör vi uppmärksamma kvinnofrågor ". medger en utredare.

Hans uppriktighet är tydligt att det inte finns någon plan för att ta itu med problemet.Enligt vittnesmål från flera unga flickor och ungdomar. El Tiempo ombyggda vägar exploatörer tar för "ge" kraven från hundratals minderåriga som. enligt polisen. alla passerar deras veckolön på alkohol och prostituerade många av dem minderåriga canada goose outlet sweden billiga herr .

Ett sätt är att mellan Cartagena och Antioquia. Den mellanliggande punkt där flickor samlas är Turbaco; däri allmänhet. tar en buss på "snabbspår" för Kaukasus och därifrån. de reser i offentliga fordon Nechi. El bagre och Zaragoza.

"8 november förra året hade vi en situation vid en vägspärr med flera minderåriga flickor. De var på väg till El bagre (nära Cauca). i en minibuss. När vi frågade dem varför de var där fejk canada goose jacket sale rea . sade de att de var bara passerar. och senare de sade att de hade undertecknat som servitris på en finca [stor egendom] men vi visste redan vad som pågick Vi gav till polisen. och på canada goose trillium parka i sverige Sverige . vända sig till ICBF. Det är allt vi vet ". sade en soldat. Redan nu vet han inte vad som hände med tjejerna, Canada Goose Heli Arctic Parka Spirit herr dam .

Ett annat ökända sätt för flickor varierar från Cartagena till Córdoba cheap canada goose shop canada . Några stopp vid Ayapel; andra. i staden Monteria och därifrån till Valencia och Nudo Paramillo.Modus operandi är densamma. en buss eller minibuss. en falsk berättelse. och i slutet. ett läger eller missbruk hem.

Medellín finns ett annat sätt. vilket flickor Chocó eller norr Antioquia. Segovia och dal Cauca. och Medellin och Pereira på stranden av Antioquia och Chocó.Les myndigheter studerar också vad som händer Aboriginal flickor i gruvområdet coltan-Guainía och sannolik försäljning av barn. deras föräldrar. i smaragdgruvregionen Boyacá. Men tragedin av dessa flickor är inte bara i de läger där de var förslavade och övergrepp.

Skräcken kanalen startar i samma gator där de rekryteras. I centrum av Medellín. till exempel "CONVIVIR" (utpressning gäng) betalas en andel av flickor vinster att låta dem stå i ett gathörn. Flickor erbjuds trygghet i händelse av att en kund inte betalar canada goose billigt på nätet . och de gör ont under påverkan av lim rök. de är slagna och jagade blocket. Men de gärningsmän som hävdar att behålla kontrollen över gatorna är samma tjänstemän kontaktas av nätverk som söker "råvara" för trafik gruvområden.

"Utan tvekan är den mest handel inom gruvdrift styrs av Urabeños. De köper flickor i Cartagena eller Medellin.Erbjuda sina egna mödrar. och de tjänar pengar med dem ". säger en av utredarna som dokumenterar fall och i Antioquia. det är ett namn som alla vet och smärtsamt påminner. Jhon Jairo Restrepo. alias "Marcos". tidigare Carlos Alirio Buitrago framför ELN gerilla. Nu är han ledare för Urabeños i nordost. och en av förövarna av flickor och kvinnor.

Men de civila myndigheterna hävdar att veta någonting om lui.Au stone. sade borgmästaren i Segovia. Jhony Alexis Castrillón. som bara säger att "i denna stad finns det ingen prostitution. eftersom kvinnor är mycket varmt och behöver inte betalas. "

Samma sorg svaret kommer från olika andra enheter inom stats. "Det finns ingen sexuell exploatering här". sade en tjänsteman vid Center of Attention för offer för sexuellt våld (CAIVAS). polisen Medellín.

Och det gäller "Marcos" i Antioquia upprepas i Chocó med tre män som var och en har fyra alias canada goose banff parka herr . och har tagit på sig att tillhandahålla "tjänster" av minderåriga flickor i lägren mindre än tre kilometer från gruvorna.

"De kom för mig i Pereira. de tog mig på en buss till Chocó. hela vägen i djungeln. Jag var där i två månader i lägret. Fyra andra tjejer har rest med mig. men jag har aldrig sett Igen. jag vet inte vad som hände med dem ..."Sade en 15-årig flicka. som var bara 14 i mitten av 2012. då den togs till Atrato Valley.

"Miles" real canada goose canada shop . som hon säger är hans gatunamn. fortsätter att titta runt som hon talar. Hennes sorg är uppenbart eftersom hon säger att dessa åtta veckor var som. "Killen som plockade mig istället Bolívar berättade att jag skulle få mat och en säng. och att jag skulle få betalt i slutet av månaden. Och jag hade. men i slutet av de första två veckorna Leo (som hon kallar man) passerade mig hundratusen pesos och berättade att det var betalningen.

Följande månad. hände samma sak. "Mile" bestämde sig för att ta en risk och frågade en av gruvarbetarna. som var på väg Pereira. ta henne real canada goose womens kensington parka . och hon skulle inte anklaga något att gå till sängs Han kom överens. "Bussen stannade innan du anländer till Pereira. killen sov. och jag stannade kvar. jag kom inte tillbaka canada goose girls coat ..."

Hon beslutade att inte återvända till sin stad av rädsla för att Leo skulle döda. och nu är hon på gatorna i Medellin. Hans kropp bär spår av kunder. tjuvar och drinkare. som tvingade spetsen på kniven för att uppfylla ett antal avvikande påståenden.

"Många saker händer i gruvorna. I många delar av landet en hel del saker att hända. men här myndigheterna och alla säger att vi är horor ...Jag. till exempel. känner att jag inte är en person mer .. canada goose outlet sweden billiga . vad som hände mig och det finns inget jag kan göra. "