Slide thumbnail

Massivt batteri på hela 5000 mAh.

Anta utmaningen - Rugtel X10

Slide thumbnail

Rugtel X10 - tåls att ha med!

canada goose outlet rea

Math i webbläsaren
MathJax född projektet jsMath populära Davide Cervone som revolutione matematik på webben genom att implementera TeX layout algoritmen JavaScript. Syftet är att låta MathJax infödda matematiskt innehåll på webben. med hjälp av webbstandarder som CSS och inrätta WebFonts utförda bild. Java. Flash eller externa plugins. MathJax fungerar i alla webbläsare (Internet Explorer från 6). och användarna behöver inte hoppa genom fälgar för att få vackra äkta canada goose outlet rea . tillgängliga matematik. Inga plugins eller typsnitt att installera - det fungerar. renderad bild. å andra sidan är ett stort problem för matematiskt och vetenskapligt innehåll på webben. De är av dålig kvalitet. statisk natur inte är tillgängliga. och en smärta att integrera och anpassa canada goose outlet rea . Math är en text och texten får inte återges som bilder på webben, buy canada goose dame paris .

Det mest spännande för oss MathJax är fantastiskt att se vad folk har idéer realiserade med hjälp MathJax. MathJax tillåtet matematik på webben för att komma till liv canada goose outlet rea dunjacka . och du kan se hur snabbt det är att fånga upp till normal text. Revolutionera undervisning i matematik. Du har det. Ändra det sätt forskare kommunicerar. INGA PROBLEM canada goose outlet rea . Publikationer beräknings. Kontrollera och kolla. eReaders med stöd av infödda matematik. Japp. datoralgebrasystem såsom en Android-app. Varför inte.3D-grafik referens guider på din iPhone. Du satsar. Dialog med matten stöd. Easy äkta canada goose outlet rea . Bara skriva en blogg canada goose outlet rea . Vi omfattas canada goose outlet rea på nätet .

Utmaningen med matematiken är att det är texten i två dimensioner - och under exponent. bråk. matriser, canada goose jacka brun Sverige . tabeller av ekvationen. sprider det överallt. Men MathML är inte något speciellt. det började som "` tag när HTML 3.2 fortfarande var ett projekt under 1990-talet. och slutligen återvände till fållan med HTML5. Så det här är som att fråga varför du behöver en extra syntax för tabeller köpa canada goose montebello england , canada goose dames jassen Sverige . Tja. svaret är. för att det är en naturlig del av presentationen av texten. Personligen tror jag framtiden för bandet ska vara inkluderande real canada goose manitoba jacket buy . stödja alla former av kommunikation (och nya.) - Inte bara styrs av vad som är bäst för att sälja annonser. Jag tror att de flesta håller med om att en tomt statistiska eller kemiska data har ingen anledning att vara så statiska bilder ekvationen. När du har strukturerade data. bör webbläsaren gör och låta läsaren att anpassa det till sina behov. Naturligtvis mesta som är på väg. så att vi kan vara mycket optimistisk.

Alla standarder ta upp frågan om adoption. men MathML har en särskilt komplicerad historia.MathML har sett 15 års aktiv utveckling. har antagits i publiceringsflödet i över ett decennium och har varit en viktig utbytesformat för allt från kontorsprodukter till datoralgebrasystem. Ändå webbläsarleverantörer var tveksamma och aldrig på allvar investerat i MathML utveckling. Firefox och Safari fullt stöd på arbetet av frivilliga att flytta innan deras implementationer. Det är oklart i detta skede om MathML verkar för svårt eller bara inte höften nog för sina ingenjörer. MathJax tillåter alla att MathML på webben idag. men vi bestämt tror också att webbläsarna ska fånga upp till nästa nivå. Om du tänker på det. spenderar varje skolbarn år lära sig matematik och naturvetenskap. Snart kommer denna läroprocess endast göras i HTML parcourus real canada goose aviator hat sale .Création miljöer tillräckligt stöd för infödda matematik. tillgänglig och återanvändas för våra barn verkar vara den coolaste sak i världen. tycker du inte.

År 2012. medan Chrome och Safari fortfarande använde samma renderingsmotor Webkit kallas. spende volontär nio månader för att förbättra MathML WebKit stöd för det specifika syftet att erhålla äntligen aktiverat i Chrome canada goose women parka herr . Som det går med volontärer. måste de så småningom återvända för att tjäna sitt uppehälle.Tyvärr. trots försöket alls att ändra sig discount Canada Goose Baby Bunting Blå . Chrome laget har inte tagit över ägandet av kodbas. Så när en säkerhets bugg hittas i Chrome 24. Google inaktiverad MathML trots existerande samhälls korrigeringar. Nyligen MathML har tagits bort från Chrome kodbas canada goose expedition parka mens white billiga . Det är uppenbart för alla att säkerheten kommer först. Men personligen. kunde jag inte låta bli att undra om webbläsare förlag kommer varken genomföra eller acceptera goda bidrag formella standarder. var är vi.

Webben har revolution och expand mänsklig kommunikation som ingen annan uppfinning sedan tryckpressen. På många sätt. webbläsare är den nya tryckpressen. Men första skrivare hade lite mer att oroa astronomiska diagram billiga canada goose jakke danmark priser . sjömän inför en mer komplex situation. Frågan är inte. behöver vi. Frågan är canada goose jacka till salu se . Hur mycket kostar det att förbättra utbildning. forskning och våra samhällen som helhet när vi canada goose outlet rea . Matematik och missade 20 år för att förbättra kommunikationen. remix. forskning och tillgängligheten av innehåll. Utan MathML. vi kommer "bara" fastnat där vi är.Jag vet inte om dig. men jag skulle vilja matematik och naturvetenskap motsvarande twitter prat är detta avslöjande interaktiv berättelse kan göra för utbildning. vilket kan innebära Wikipedia tillgängliga för användare över hela världen. Saken är. med hjälp MathJax innebär att använda MathML. StackExchange av fysik forum. KhanAcademy till EDX. alla i utbildning och använder därför MathJax MathML.

Liksom alla bra polyfill - ersättare javascript för något som kan vara en del av br