Slide thumbnail

Massivt batteri på hela 5000 mAh.

Anta utmaningen - Rugtel X10

Slide thumbnail

Rugtel X10 - tåls att ha med!

canada goose outlet barn priser

MÅNDAG 25 februari. 2013
Det är tur för vecko horisonten och vi är tillbaka med vår vanliga mix av berättelser. nyheter och synpunkter från den vetenskapliga världen. skepticism. religion och allt som roade oss och vi kan chausse- foten i detta läge köp canada goose outlet barn priser .

Vi börjar med en gammal bit skeptiker bara med ett par artiklar om spontan mänsklig förbränning. Första Dickens saga drucken exploderande och ett bidrag av Steve Novella föra den tillbaka aktuell.

En bit av en kavalkad av katolicismen. som börjar med New Statesman som han frågar om en dokumentär tvingade påven att avgå. Vi får synvinkel en ateist av de ledande ryttare i påven Dashboard Sara Lin Wilde. Om du undrar var ateist Camel sitsen att du kan få en ledtråd i titeln. varför jag föraktar katolicismen och de som håller vid liv. Newsthump var något förutseende här glimten i ögat satir av kardinal O'Brien några dagar innan hans avgång, real canada goose gloves men billigt .

Här är några ord om SITP högtalare i kväll John Sweeney och hur Internet kan vara bane av Scientologi. Och här är ett bra exempel på detta fenomen.

Skeptiker i Pub glömma. hur skeptiker i Papua Nya Guinea. Tänk om du var att inrätta en ny SITP inte skulle det vara perfekt.

Fantastiska bilder här ledningar av hjärnan. Gizmodo och ta oss igenom vad som händer där när du får blackout berusad canada goose outlet barn priser .Francis Wheen har en go vid homeopater i Daily Mail. medan den svenska konkurrens- och konsument kommissionen tar till svars för deras anti-vaccination.Ils ställning är inte ensam om Aussie Stephanie Messenger främjar Marvelous Melanie mässling. (Gärna delta i diskussionen avsnitt). John Stumble ljuset bidrar till berättelsen.

Den tjugoförsta våningen ger denna behändiga guide för visning på internet för charlataner.

Edzard Ernst ompröva farorna med spinal manipulation av kiropraktorer canada goose outlet barn priser herr . Ni minns säkert att det var härva av Simon Singh som kastade BCA Ärekränkning kraften bakom reformrörelsen. Väl här är samma papper. samma bild canada goose outlet barn priser . men inte en sådan lycklig utveckling.

Spegel spegel på väggen. som är den mest lättlurade av allt.

Tydligen kan man inte tro på allt du läser i skönhetsannonser äkta canada goose outlet barn priser . som trodde. Vad sägs om att kombinera dina tvagning med ditt koffeinkonsumtion.

En berättelse om verkliga livet vampyrism Turkiet.

Fasansfulla bilder. men vacker (i omvänd) zombie myror.

Tydligen är religionen rationellt. Inte alla håller med. speciellt om du vill ta i klassrummet. Kom ihåg detta är inte mycket mening inom dejta någon. Jag undrar vad Dalai Lama har att säga i frågan om homosexualitet.Det är ett mirakel. Gud inte läker lamslog pojke.

Jag försökte räkna ut namnet på den logiska felet i det här inlägget av Ray Comfort. Jag tror att det är totalt skitsnack felslut canada goose outlet barn priser .

Mycket rörliga och värt en klocka som vi tar oss tid att undersöka hur perspektivet av ett främmande land påverkas astronauter. Vi satte inte någon i omloppsbana runt Merkurius. men om vi gjorde det skulle se ut så här.

Designer Dalek dör. (Inte Davros.)

Du kan inte bestämma vad du ska göra med ditt hår. du har tur. har du ett val.

När du är klar med den här webbplatsen. här är nyheten om Rationalist Association som du kan vara intresserad av.

Hur många unika engelska tweets är möjligt. Hur lång tid skulle det ta för befolkningen i världen att läsa dem alla högt.

Som nämnts har vi John Sweeney ikväll, canada goose mens resolute parka rea barn . och i två veckor vi har utmärkta Andy Lewis på temat Steiner skolor. Strax efter är den tredje i våra mycket populära och framgångsrika bok grupper för att diskutera tänka snabbt och långsamt. Håll ett öga på detta och alla våra andra möjligheter till händelser och nyheter framöver.

Jag hade nöjet att träffa människorna bakom denna lilla glänsande robot nyligen. Här är en riktigt intressant potentiell tillämpning av teknik i vår sista video.

Det har funnits en del pseudovetenskap sprickbildning dissektion här veckan.Steve Novella gjorde sin vanliga kraftfull arbete på detta stycke om kiropraktik neurologi. Här är en annan stor bit som geolog lämplig vetenskaplig bas fler människor upp mot Discovery Institute canada goose outlet barn priser barn .

Jag är säker på att det stora antalet som vi hade för Robert Llewellyn eftersom det fanns massiva intresset för elbilar och inte bara för att se människan i sin icke-gummi kött. Bara för så mycket, billiga canada goose victoria parka xxs barn . här är ett annat exempel på tvivelaktiga ståhej i utvärderingsprocessen av elbilen i samma anda brokiga Top Gear.Pour de som missade det tal kan du få en uppfattning om natten blogg på webbplatsen för hans landsman Simon Brettel arrangör. eller så kan du få DVD vackert utformad vår webbplats

Vi kan kombinera teknik och utveckling i en praktisk artikeln nu vänner med fyrbenta robot som kan lära sig.

Michael Marshall ur Merseyside Skeptiker tar oss igenom några av de delar av absurda PR runt Alla hjärtans dag.

Du har säkert märkt att det bästa jobbet i Vatikanen för att komma. Bland de många kandidater som kastar sina runda små hattar i ringen är vår gamle vän Dean Burnett. Förhoppningsvis urvalsprocessen kommer att gå i den riktningen buy canada goose youth expedition parka . Eftersom Dean är egentligen inte en katolik och eftersom han är en bra kille. han kan behöva ha sin moraliska kompass rycka och ny inriktning för att överleva kyrkliga livet canada goose herren weste billigt .Beviset på hur en NHS platsen tvingades in kritiska försvagning av homeopati. Andy Lewis visar hur du kan vidta åtgärder för att sätta press på dem i en mer positiv riktning på Quackometer.

Homeopati på NHS fick lite av ett collage i Lothian också. som våra vänner på 21. a våningen berätta.

James Randi är en av de ikoniska siffror för många intresserade skepsis. Utdrag ur en intervju med Will Storr höjde några av hans uttalanden om som rapporterats ge ammunition till dem som inte är fans och är svåra att försvara med några som skulle kunna vara mer användarvänliga.

En intressant artikel över på ScienceBlogs på XL Pipeline. klimatförändrings argument är alltid bland de mest kontroversiella Canada Goose Heli Arctic Parka svart herr billigt . sett i avsnittet kommentarer i denna berättelse förnekarna. Om du behöver hjälp om du är en skeptiker. förnekande eller vad då en titt på directed.Target visar fascinerande och oroande dolda med de goda nyheterna om evangeliet Club

Ställ en dum fråga en mer rimligt svar .; stearinljus näsa.

Jag vet att du har alla väntat på en uppdatering på DNA Big Foot canada goose chilliwack storlekar priser . väl här det är.

Kate Middleton canada goose jacka tvättråd billiga . spöken och prinsessan Diana. kan det bara vara spegeln.

Första LHC Higgs föra oss men vad annat kunde hon har i beredskap. Alla super sexiga dyra experiment är inte så underground.Vi hade några stora passningar overs ISS i Storbritannien för ett par dagar och han är Alpha Magnetic Spectrometer väg att släppa sina första resultat.

Lyckligtvis ISS går bara runt jorden. men det fanns en hel del spänning som resten av utrymmet något kollapsade till henne. här är reaktionen Fläta händelsen. För din extra njutning här är en praktisk guide på klipporna av jorden-bundna.

När våldtäkt är inte våldtäkt. När du har en löjlig och absurd definition av .. Det är en otrolig berättelse om testkampanjen och en modig kvinna.

Jag älskar fusion av Internet-teknik och barnslig humor. Det finns så många att välja på. men jag tror att min favorit hittills är i Kentucky.

Vår första av två möten här inlägget med Carl Sagan nu som vi tror paj.

Par efter naturliga underverk Canada Goose Baby Bunting rosa rea . första havssnigeln med fantastiska avtagbara penis. och även några mystiska strukturer som finns i Kalahariöknen.

Du kan hitta mer vetenskapen någonstans du ser real canada goose outlet store canada . även i en mosh pit canada goose chilliwack xxl Sverige .

Utseendet på Julie Burchill på Desert Island Discs uppmanas Jon Ronson penna om denna pjäs psykopat spotting.

Lite kul om du befinner dig fastnat i en konferens créationniste.Bit en plugg för framtida grejer här. så får dina kalendrar.Vi Jon Sweeney ta oss in i främmande värld Scientologi den 27 februari. bara två veckor senare. kommer Andy Lewis berättar Vad varje förälder bör veta om Steiner skolor 13 mars. Vi hade två stora bokklubbar redan och vi är redo för en tredje med snabba och långsamma av Daniel Kahneman trodde 17 mars. Det finns många fler redan och fler kommer. så håll utkik på vår hemsida. Facebook och Twitter

Och slutligen detta andra möte med Sagan. Den är inspirerad av den senaste tidens Neil Dennys konferens för oss och hans intervju med Ann Druyan canada goose outlet barn priser . Efter att ha läst inlägget Marsh tidigare. är det bra att få några bra romantik.

Det här inlägget har inrättats av Patrick Redmond med en hel del hjälp och grattis till Mr Roy Beddowes